icon

Na základe čoho ste si dali prezývku na Modrom koníku?

Dnes o 05:00

Ahojte, zaujíma ma, čo znamená váš nick/prezývka na MK. V mnohých prípadoch sú to totiž také bizarnosti, že ma to zaujíma. Aj u tých dlhodobých pravidelných užívateľov 🙂

Strana
z2
catherin4
Dnes o 05:09

Je to moje meno, trochu poanglictene. Tuto prezyvku mam vsade, na vsetkych forach, preto aj tu. Ked som si ju prvy krat uz neviem na akom fore vytvorila, Catherine bolo obsadene tak som dala na koniec stvorku, lebo sa to podoba na E.

guudy
Dnes o 05:12

@anonym_autor a aky je dovod, ze pises anonymne?

autor
Dnes o 05:20
@guudy

@anonym_autor a aky je dovod, ze pises anonymne?

@guudy lebo sa za svoju hanbím? A bolo to nesprávne rozhodnutie?

biba_18
Dnes o 05:24

ja som sa proste tak vyspala a vánok mi to privial do hlavy 😒 toto meno je iné než to čo dlhodobo používam inde, nechcela som aby to bolo spojené...

guudy
Dnes o 05:28
@anonym_autor

@guudy lebo sa za svoju hanbím? A bolo to nesprávne rozhodnutie?

@anonym_autor nie je nic lahsie ako si spravit nove konto s normalnym nickom… ;)
K tvojej otazke, moj nick vznikol modifikaciou casti nazvu v tom case mojej oblubenej pesnicky.

anonym_032ccc
Dnes o 05:31

boli sme v cine na dovolenke a na takej termoske bolo nieco napisane cinsky, trochu ryzoveho alkoholu a hned to bolo precitane v latinke, z toho vznyklo meno mojej dcery. Tak sme ju pomenovali, no a podla nej sa vola moj nic.cize komplikovane ale lahke.

ikuska27
Dnes o 05:31

Ja mám Ikuška -lebo tak ma volali skôr keď som bola malá...alebo ma tak volá aj svokra a pár ľudí...a 27 som mala keď som sa sem zaregistrovala ☺️teraz mám 40 rokov...

oliviabb
Dnes o 05:43

toto meno sa mi paci

marhulka13
Dnes o 05:58

Mňa takto volali od strednej za ryšavú farbu vlasov. A 13 je moje obľúbené číslo

majlo1234
Dnes o 06:08

Podla mojho prveho psa

jaskolka
Dnes o 06:16

@anonym_autor moja je- lastovička po poľsky. A bolo to kvôli tomu,že mám veľmi rada tú reč a zároveň lastovičky 🙂

nikha2809
Dnes o 06:31

No Nika nebolo volne a dátum narodenia

anonym_7def43
Dnes o 06:52

ja som od od 3/2008, predtým som synovho narodenia som bola aktívna inde a potom sme presedlali sem

anonym_46bcd7
Dnes o 06:53

Ja podľa mojej bývalej kamarátky🤣

a0
Dnes o 06:56

Chvíľku pred registráciou som riešila rozmery papierov

o__o
Dnes o 07:02

Na zaklade toho, ako sa vacsinou tvarim, ked citam diskusie na koniku 😳

millyemillyana
Dnes o 07:14

Ja som sa snažila dať niečo podobné môjmu menu, takže som poskúšala a mám čo mám🙂

la_dolce_vita
Dnes o 07:18

Mam sladky zivot 🙂)

anonym_55c04e
Dnes o 07:26

Tak ma volajú deti

anonym_76b325
Dnes o 08:33
@ikuska27

Ja mám Ikuška -lebo tak ma volali skôr keď som bola malá...alebo ma tak volá aj svokra a pár ľudí...a 27 som mala keď som sa sem zaregistrovala ☺️teraz mám 40 rokov...

@ikuska27 veľmi mlado vyzeráš 🙂👍👍👍

beronsche
Dnes o 08:40

Moje je nesprávne napisana verzia stredneho mená mojej kamošky.. veľmi kreatívna som nebola.. 😂

anonym_b79a4a
Dnes o 08:47

Môj života budič 😋

rozculena
Dnes o 08:49

@anonym_autor a ty si prečo ako anonym?

rozculena
Dnes o 08:50
@anonym_032ccc

boli sme v cine na dovolenke a na takej termoske bolo nieco napisane cinsky, trochu ryzoveho alkoholu a hned to bolo precitane v latinke, z toho vznyklo meno mojej dcery. Tak sme ju pomenovali, no a podla nej sa vola moj nic.cize komplikovane ale lahke.

@anonym_032ccc veď píšeš anonymne,tak aký zmysel má tvoja odpoveď?

rozculena
Dnes o 08:51
@anonym_46bcd7

Ja podľa mojej bývalej kamarátky🤣

@anonym_46bcd7 a kamarátka sa volá ako?

rozculena
Dnes o 08:51
@anonym_55c04e

Tak ma volajú deti

@anonym_55c04e deti ťa volajú anonym 55c04e ??

rozculena
Dnes o 08:52
@anonym_b79a4a

Môj života budič 😋

@anonym_b79a4a a to je aký?

rozculena
Dnes o 08:52

ľudia,ste vy normálni? Aký význam má,že píšete anonymne?

rozculena
Dnes o 08:53

nevedela som sa zaregistrovať,furt nejaké problémy,obsadené nicky....tak som aká som

autor
Dnes o 08:58
@rozculena

ľudia,ste vy normálni? Aký význam má,že píšete anonymne?

@rozculena tak toto je super, inak zaujimalo ma, ci si bola iba vtedy rozculena alebo zo srandy

Strana
z2