Na základe čoho ste si dali prezývku na Modrom koníku?
Ahojte, zaujíma ma, čo znamená váš nick/prezývka na MK. V mnohých prípadoch sú to totiž také bizarnosti, že ma to zaujíma. Aj u tých dlhodobých pravidelných užívateľov 🙂
@anonym_autor Skomolenina mena a datumu narodenia,nic originalnejsie ma vtedy nenapadlo
@minenkaa a viessta maju cim inspirovane nicky? V jednom pripade tipujem priezvisko.
Ja si uz nepamatam, ze ci som sa chcela kedysi ucit taliancinu alebo preco. Absolutne prve meno, ktore ma napadlo, spravila som z neho zensku verziu a pouzila to najskor niekde inde a potom to tu nejako automaticky preniesla...
Skomolenina mojeho mena Lucia a dátumu narodenia ale má to byť Liuša ani neviem čo mi to napadlo lebo teraz keď nad tým rozmýšlam tak mi to pôsobi ako dobrá hovadina 😃 škoda že sa tie nicky nedaju zmeniť bez toho aby si človek nemusel mazať konto a zakladať odznova.Už by som nad tým lepšie porozmýšlala akú prezývku by som si zvolila
Skomolenina mojeho mena Lucia a dátumu narodenia ale má to byť Liuša ani neviem čo mi to napadlo lebo teraz keď nad tým rozmýšlam tak mi to pôsobi ako dobrá hovadina 😃 škoda že sa tie nicky nedaju zmeniť bez toho aby si človek nemusel mazať konto a zakladať odznova.Už by som nad tým lepšie porozmýšlala akú prezývku by som si zvolila
@liusa82 je tu podobne lindouss16
@anonym_autor moja je- lastovička po poľsky. A bolo to kvôli tomu,že mám veľmi rada tú reč a zároveň lastovičky 🙂
@jaskolka ja som si vzdy myslela ze to je "ja, škôlka"

@jaskolka ja som si vzdy myslela ze to je "ja, škôlka"
@selena_luna ano, presne tak !
Ako je film Ja,legenda tak @jaskolka je Ja, škôlka !!
@selena_luna ano, presne tak !
Ako je film Ja,legenda tak @jaskolka je Ja, škôlka !!
@karolinakr 🙈
@anonym_autor mali sme fenku Lujzinku, bola to nasa velka laska, tak ze prezyvku mam podla jej mena, len troška zmenenu.
@anonym_autor je to moje meno
@minenkaa minenkaa je tvoje meno? A to sa volas krsnym nenom minenkaa?
Ja som mala obľúbený taliansky seriál, tak som z neho vybrala jedno meno, krátke a nezvyčajné. Je to asi 23 rokov. Používala som ho aj na iných fórach najprv.

@anonym_autor Tak som prišla len tak pozrieť. A v štvorčísli mám zakódované dátumy narodenia mojich 3 detí (teda len dni narodenia - mesiace a roky nie😉)