icon

Objednávka ikea

hendikep
20. sep 2023

Ahojte, objednavala som z ikea stolicky.. konkretne 16.9 .. boli skladom, dorucene mali byt dnes ale v sledovani objednavky je stale “ sme vo finalnej faze balenia objednavky “ btw uz treti den 🙄 teraz som si vsimla ze vyrobok je uz vypredany … mam cakat ze mi to stornuju s tym ze sa stolicky vypredali? ide ma porazit lebo sme uz od piatka bez stoliciek v kuchyni 😭

lukbe
•
20. sep 2023

@hendikep ved sa spýtaj ich,dá sa tam zavolať.

zuzanka.zuzu
•
20. sep 2023

mne odpísali okamžite a to som ani objednávku nemala, len som sa niečo pýtala ohľadne dostupnosti a naskladnenia

hendikep
autor
•
20. sep 2023

@lukbe
@zuzanka.zuzu no idem im napisat, to som si az teraz vsimla ze uz nie su skladom.

vanilkovazmrzka
•
20. sep 2023

Najskor cakaju na doskladnenie. Pri produkte by si mala mat aj datum, kedy budu opat dostupne. Minimalne v appke to byva, ked ten datum vedia.

hendikep
autor
•
21. sep 2023

@lukbe
@zuzanka.zuzu
@vanilkovazmrzka dievcata dnes prisli, uz na nich sedime .. cize oni to asi nejak rezervuju ked objednas cez eshop ze to v predajni nevykupia, dobre vediet do buducna 👍🏻

vanilkovazmrzka
•
21. sep 2023

@hendikep nerezervuju, nakladaju do kosika z rovnakejo skladu ;) tak asi si to uz mala nachystane, len to cakalo na rozvoz, hlavne ze uz mate doma 😌

hendikep
autor
•
21. sep 2023

@vanilkovazmrzka no ved to pokladam za rezervaciu :D ze to niekam odlozia kym to poslu :D