Orange TV a internet: aké sú vaše skúsenosti?
Ste spokojný? a hlavne set top box majú aký? je rýchly? ďakujem
Predtým som mala Magio cez optiku, ale keď mi odmietli predĺžiť tv cez optiku a nútili ma prejsť na internetovú tv, tak som z Telekomu odišla.
Na Orange som si zvykla celkom rýchlo. Niekedy to prepínanie trochu trvá, niekedy treba reštartovať box, ale v celku sme spokojní.
Určite som nechcela digi alebo upc a nechcela som ani lokál.
@tanyan Takže nemáš cez kábel optiku od Orange? Keď porovnáš telekom a orange kvalita obrazu lepšia horšia? 🙂
Ahojte mám čerstvo zavedenú optiku 28.5.2026 od Orange.
Ale! (Doteraz som mal DSL cez kabel Telekom.)
No k veci: Orange slubovalo Najnovší router Huawei wifi7 došiel my Zyxel wifi 5! Repasovaný! s otvorenou krabicou!
Že u mňa ten Huawei neni kontabilný! Nikdy nikdo pred tým nehovoril ani nespomenul.
Ďalej- rychlosť "L"je aj na internete 600/150 reálne je to rychlosť 500/90 merané 100x cez kabel. Po volaní povedali že Vám to ide super ,tam splietala keď to ide nad 60% to je super tak to má byť! Takže zavadzaju celkom pekne. To je ako keď si objednáte Mercedes a dajú vám škodovku aj to bez motora a povedia však aj to je auto.Asi tak, Tak rozmýšlám či sa vratiť do Telekomu 🤷♂️

Predtým som mala Magio cez optiku, ale keď mi odmietli predĺžiť tv cez optiku a nútili ma prejsť na internetovú tv, tak som z Telekomu odišla.
Na Orange som si zvykla celkom rýchlo. Niekedy to prepínanie trochu trvá, niekedy treba reštartovať box, ale v celku sme spokojní.
Určite som nechcela digi alebo upc a nechcela som ani lokál.