Otravná reklama na fotoknihu: Ako ju zablokovať?
To co je za super otravnu reklamu na fotoknihu co mi tu naskakuje a neviem ju zavriet. Uz fakt ste to prehnali.
Mne vyskakuje na tie tasky dookola. Ale to je preto, ze konik ho teraz propaguje.
Otravne je, ze uz skoro pri kazdej zmene stranky (nacitat dalsiu stranu diskusie, odist z diskusie, …) vyskoci najprv celostranova reklama. Treba ju odkliknut, potom znova zadat prikaz na presun na novu stranku.
Niekedy to reklama nestihne (nezobrazi sa), tak zmrzne cela stranka, a treba okno zatvorit a znova otvorit, aby sa nanovo nacitalo.
Ale najotravnejsie su vysuvacie reklamne okna zo spodu. Zvyknu sa vysunut tolko, aby ich tlacitko Zavri prekryvalo tlacitko Odosli. Takze zavriem reklamu a rovno mi odosle rozpisany text.
@andreatytler nainstaluj si prehliadac Brave
@tundra existuje nejaka free verzia? Lebo ja vidim len taku, kde je rocne predplatne 100€ az 180€, podla typu.
Chapem, ze za pohodlie sa plati. Len pre niekoho je to dost.
@tundra existuje nejaka free verzia? Lebo ja vidim len taku, kde je rocne predplatne 100€ az 180€, podla typu.
Chapem, ze za pohodlie sa plati. Len pre niekoho je to dost.
@moonlight1210 nic neplatim,stiahol som a mam pokoj.Nezobrazuju sa ani reklamne emaily,ked chces vidiet obsah,musim otvorit v normalnom prehliadaci.
@andreatytler používam doplnok do prehliadača https://adblockplus.org a žiadnu reklamu nezobrazuje
Je to strasne ta fotokniha, neda sa zavriet a neda sa ani pridat prispebok, neda sa precitat text. Ja citam MK ba starom tablete, neda sa tam nic stiahnut na blokovanue reklamy, uz som skusala
Odporúčam ísť na stránku fotokníh a napísať im, čo si myslíte o vtieravých otravných reklamách a aká je asi šanca, že si niekedy u nich objednáte fotoknihu.
Veď za 0,9€ týždenne koník dáva možnosť zbaviť sa reklám... a je pokoj, všetko mám bez reklám 😀..toto fakt nezruinuje: https://www.modrykonik.sk/get-plus/
Ahojte, ďakujeme za upozornenie. Technickú chybu pri zobrazovaní reklamy, kvôli ktorej ju v niektorých prípadoch nie je možné zavrieť alebo bráni v používaní stránky, evidujeme a pracujeme na jej odstránení.
Ospravedlňujeme sa za komplikácie a ďakujeme za trpezlivosť.
Modrý koník team
Odporúčam ísť na stránku fotokníh a napísať im, čo si myslíte o vtieravých otravných reklamách a aká je asi šanca, že si niekedy u nich objednáte fotoknihu.
@ivka225 presne napisem ale ja som bola v tom ze tu reklamu dal na svoje stranky modry konik. A teda vdaka takemuto kroku ja vyrazne obmadzim ich navstevnost, lebo mi nestoja za to instalovanie dalsich apiek a neviem coho.
@ivka225 presne napisem ale ja som bola v tom ze tu reklamu dal na svoje stranky modry konik. A teda vdaka takemuto kroku ja vyrazne obmadzim ich navstevnost, lebo mi nestoja za to instalovanie dalsich apiek a neviem coho.
@andreatytler Máš pravdu, dnes som s nimi komunikovala. Chyba bola na strane MK.
Dlho som navštevovala koníka cez prehliadač ktorý normálne zobrazoval reklamy. Keďže v posledných mesiacoch to prestalo byť normálne a únosné, prešla som na prehliadač ktorý reklamy nezobrazuje vôbec. Takže good job koník, mohli ste mať človeka ktorý vidí aspoň pár reklám ale ste nenažraní tak bude 0 zobrazení 😎

@andreatytler nainstaluj si prehliadac Brave