icon

Poďme sa nehádať a rešpektovať iný názor v diskusiach!

25. jún 2026

Čo takto to vyskúšať?aspoň jeden deň.kto do toho ide?🙏

anonym_ebc795
25. jún 2026

Preco mi chces hovorit co mam robit?! 😀😅😀

anonym_e41cd8
25. jún 2026

@anonym_autor potom by to nebola diskusia, nemozem podporit nazor s ktorym nesuhlasim

anonym_5ba3e6
25. jún 2026

No neviem, zajtra ma byt extra horuco. Ludia budu nervozni a hadat sa budu aj sami so sebou 😃

anonym_f7c6da
25. jún 2026

Ja sa nikdy nehádam v diskusiách, ak ty do toho ideš len na deň-dva, tak no, čo povedať…

anonym_ebc795
25. jún 2026

@anonym_autor Podľa mňa ten problém nie je v rešpektovaní iného názoru. Každý môže mať názor aj taký, že nerešpektuje môj názor. A je to ok. Ale problém je skôr akým spôsobom to nerešpektovanie prejavuje. Proste dá sa to aj pekne napísať so štýlom a nie hneď si nadávať o dezolátov a pod. 🙂
priklad: Situácia: Dvaja ľudia nesúhlasia s tým, či je ananás na pizzi dobrý nápad.

Verzia "dezoláti a spol.":
"Kto dáva ananás na pizzu, je úchyl bez vkusu a mal by mu byť odobratý tanier a kopanec do zadku."

Verzia s triedou a štýlom:
"Rešpektujem, že existujú ľudia s odvážnou chuťovou filozofiou, ktorí si želajú ovocno-syrový chaos na svojom jedle. Ja osobne zostávam verný tradícii a mojej psychickej pohode.

anonym_e54dfd
25. jún 2026

V diskusii môže mať každý svoj názor, ale je užitočné ak na jeho obhajovanie použije fakty a nie invektivy... inak povedané, keď dojdu argumenty, prídu na rad urážky často

anonym_e4d7a7
25. jún 2026

Rešpektujem názor iných ľudí. Ich názor dokážem aj pochopiť, zamyslieť sa nad ním a dokonca zhodnotiť, že je zrejme lepší než ten môj. Ale, protistrana musí slušne a na určitej úrovni argumentovať. Ak potrebuje na presadenie svojho názoru zhodiť ten môj, konverzáciu ukončím s tým, že na druhej strane sedí idiot a s tým sa ja baviť nebudem.

domkakvet
25. jún 2026

@anonym_autor respektujem nazor inych.

autor
25. jún 2026
@anonym_ebc795

@anonym_autor Podľa mňa ten problém nie je v rešpektovaní iného názoru. Každý môže mať názor aj taký, že nerešpektuje môj názor. A je to ok. Ale problém je skôr akým spôsobom to nerešpektovanie prejavuje. Proste dá sa to aj pekne napísať so štýlom a nie hneď si nadávať o dezolátov a pod. 🙂
priklad: Situácia: Dvaja ľudia nesúhlasia s tým, či je ananás na pizzi dobrý nápad.

"Kto dáva ananás na pizzu, je úchyl bez vkusu a mal by mu byť odobratý tanier a kopanec do zadku."

"Rešpektujem, že existujú ľudia s odvážnou chuťovou filozofiou, ktorí si želajú ovocno-syrový chaos na svojom jedle. Ja osobne zostávam verný tradícii a mojej psychickej pohode.

@anonym_ebc795 presne takto som to myslela

anonym_9a3e9b
25. jún 2026
@anonym_ebc795

@anonym_ebc795 lenze ludia nie su chatgpt

anonym_3d4219
25. jún 2026

to z toho tepla takéto nápady?

autor
25. jún 2026
@anonym_5ba3e6

No neviem, zajtra ma byt extra horuco. Ludia budu nervozni a hadat sa budu aj sami so sebou 😃

@anonym_5ba3e6 chvalabohu, že muž ide do práce,inak by sa somnou rozviedol už asi

zmrzlinka8
25. jún 2026

@anonym_autor ja sa o to snažím stále.

tripetta
Včera o 06:37
@anonym_9a3e9b

@anonym_9a3e9b Tak so mnou chat GPT aj nesúhlasí a dáva mi pripomienky, i ma opravuje. Akurát že je na rozdiel od niektorých ľudí (ktorých nie je zrovna málo) slušný, príjemný a "ľudský".

anonym_9a3e9b
Včera o 06:43
@tripetta

@anonym_9a3e9b Tak so mnou chat GPT aj nesúhlasí a dáva mi pripomienky, i ma opravuje. Akurát že je na rozdiel od niektorých ľudí (ktorých nie je zrovna málo) slušný, príjemný a "ľudský".

@tripetta super, tak aspon mas kamarata, ked realni ludia teda nejsu pre teba dostatocne ludski 🤣

anonym_ebc795
Včera o 09:32
@anonym_9a3e9b

@anonym_9a3e9b No ale aj pred chatGPT to slo...dokonca aj politici sa vedeli vecne a inteligntne davat dole. teraz je to krikom, urazanim a nadavnim. ani kusok prejavu inteligencie

anonym_fdf10e
Včera o 10:25
@anonym_ebc795

@anonym_ebc795 tretia možnosť,nevyjadrujem sa k somarinám a je mi jedno,čo má kto na pizze😀

zmrzlinka8
Včera o 15:36
@anonym_ebc795

@anonym_ebc795 súhlasím, az na to, že slovo dezolát sa používa v zmysle nejakého sympatizanstva s terajšou politickou koalíciou, toto mi vadí. Takže poďme delit komentáre na 1. slušný, 2. neslušný, nie dezolát a extra trieda. Lebo tomu tak nie je a je to urážlivé.

sisaka
Včera o 15:45
@zmrzlinka8

@anonym_ebc795 súhlasím, az na to, že slovo dezolát sa používa v zmysle nejakého sympatizanstva s terajšou politickou koalíciou, toto mi vadí. Takže poďme delit komentáre na 1. slušný, 2. neslušný, nie dezolát a extra trieda. Lebo tomu tak nie je a je to urážlivé.

@zmrzlinka8 aj mne to hneď udrelo do oči. Presne taketo komentáre akurát rozprúdia, úplne zbytočne, vášne a útoky.

martinmmartin
Dnes o 09:35

Ako teda budeme nakladat s jednoduchsim kadrom co je bytostne presvedceny ze sloboda prejavu (alebo "slova" v ich reci) znamena ze moze sirit presne to co sa im do kramu hodi a nikto im v tom nesmie ani za
mak oponovat?

anonym_5c4603
Dnes o 16:48
@martinmmartin

Ako teda budeme nakladat s jednoduchsim kadrom co je bytostne presvedceny ze sloboda prejavu (alebo "slova" v ich reci) znamena ze moze sirit presne to co sa im do kramu hodi a nikto im v tom nesmie ani za
mak oponovat?

@martinmmartin myslíš s tebou? Normálka, budeme ťa rešpektovať 😉😀