icon

Podvody na bazoši

13. máj 2023

Ahojte, chcem sa opytat ci to len ja mam v poslednej dobe take “ stastie” alebo uz to je nejaky trend? Na bazosi kupujem a predavam uz roky, v poslednych mesiacoch je to ale fakt zle .. chcela som si kupit zopar starych lanovych plachiet ( zeby toto boli nejake navnady na bazosi ako nove iphony si nemyslim ) priklad cislo jedna … objednala som si 5 kusov od pana z KK s tym ze zaplatim za 4 akokeby mi urobil “ cenu “ bolo to 45€, prisli mi 4ks z toho len 3 v rozmere aky bol dohodnuty, stvrta bola mensia a spinava… , potom ina predajkyna.. platba vopred a balik obycajne ( jedna plachta 10€ plus posta, dodnes neprisla ) potom od dalsej som kupila 2 kusy platba vopred, vsetko ok, plachty prisli … a kedze su super, pisala som jej ze chcem dalsie dve ale dobierkou, lebo predosla od niekoho ineho neprisla .. tak povedala ze ok ale mam zaplatit vopred za postu… zaplatila som a uz tri dni neodpisuje ! je toto normalne? za cele roky na bazosi ma jeden pan oklamal o 10€ a jedna pani o 60€ ale podali sme viaceri na nu trestne oznamenie tak to musela vratit.. ale toto co sa teraz deje fakt nechapem