Používate už ChatGPT? Je fantastický!
15. sep 2024
Je nenormalne super, ja som ho iba pred mesiacom objavila 🤦🏻♀️
Predošlá
Strana
z3
Tiez som ho objavila cca 9/24. A bola som nadsena, kde UI uz je. Nenormalne paradna pomoc. Ja vacsinou pouzivam preklady textov, ano, viem to urobit sama, ale napr.5stran textu za cca 2minuty neprelozim 🙂. A robi to aj ine super veci. Ale okrem toho, ze je to super, mam z toho aj obavu, lebo uvedomit si, ze s tebou komunikuje "nikto", len stroj je mi neprijemne.
Predošlá
Strana
z3

Skúšal som, keď som plánoval jednodňový výlet. Nedal to, robil obrovské chyby, prehliadky plánoval na čas kedy bolo múzeum zatvorené, obed večer na 20:00, cestu teleportom, pritom som mu zadával a upresňoval všetky parametre, ale aj tak bol mimo, jednoducho nevedel spraviť itinerár.
Ale napr. keď sme museli v práci vyplňovať povinne nepovinný prieskum o korupcií našej inštitúcií, tak som mu skopíroval otázky a nechal som vygenerovať nejaké bullshit odpovede, dal som mu to ešte preformulovať, skrátiť a šup s tým do dotazníka. Keby som nad tým lamentoval sám, zabil by som tým minimálne hodinu, takto to bolo za 2 minúty vybavené.
Školské zadania, nedajbože diplomovku by som s tým ale určite nepísal, lebo nie je presný, niekedy si vymýšľa a ja osobne niekedy cítim na ňom to AI, lebo všetko až moc neprirodzene opisuje a vysvetľuje.