Poznáte účet ohľadom bývania na Instagrame?
Ahojte , prosím vás sledovala som doteraz jeden účet a odrazu sa mi stratil a ani za svet neviem ani len písmenko z toho účtu, možno ho má niektorá z vás tiež v sledovaných...skúsim opísať.:
Baba , je to nízka stihla osôbka s tmavými vlasmi približne po po ramená. Myslím že to mohla byť turkyňa. Má nádherný dom, skoro celý v bielom mramore v kombinácii so zlatom. Ma naozaj množstvo zlatých doplnkov, dá si na Tom záležať. Robí videá v štýle asmr, ako si dokladá veci v kuchyni, ako si poriadi dom a podobne. V kuchyni má zaujímavo vyriešený kohútik a vodou privedeny nad sporák. Z posledných videí čo som videla , mala nový bielu kávovar v coffee corner v dome. Vždy ma neuveriteľné ukludnujuce videá teda aspoň pre mňa a rada sa na to pozerám a počúvam to celé a chýba mi. Neviete náhodou o aký účet by mohlo ísť ? Nemáte ho niektorá v sledovackach ? Budem vám vďačná za tipy. Mám pocit že niečo s tureckom mala aj v názve účtu ale toto si niesom istá vobec..a viem že ešte mala dávnejšie video kde chystala narodeninovú párty v téme zima pre svoju dcéru a jej kamošky... Vopred ďakujem ak by náhodou ❤️
@vkatush práveze vôbec nič o Tom neviem nájsť akoby som to nikdy ani nesledovala nechápem to celé... 🤦😭
@monillia vsak je super, neskutocne ma ukludnuju tie jej videa a momentalne ma cakaju o mesiac velmi tazke skusky takze toto je moj ventil... a ked to vidim vzdy si idem aj upratat , takze je to aj motivujuce 😀
@monillia hej presne ja som tentop stýl praveze vzdy dost hejtovala, prislo mi to vzdy hrozne gycove, sama by som si do domu nezariadila asi nic z toho ( no mozno tu jej práčovňu 😀 ) ale pri nej mi to akosi sedí a fakt je to jediný ucet s týmto stýlom kt. sledujem, ale ona je proste nejak pre toto stvorena... ja som si aj myslela ze je nejaka dizajnerka alebo tak.. este co ma na nej fascinuje je ze ona si ten poriadok vazne robi sama... ine ,, panicky´´ maju na to upratovacky ale ona proste ide a umyje si kupelnu alebo tak... akoze je mi jasne ze nechodi na 8-10 hodin do prace tak ma na to vsetko cas ale ona mi pride ze vazne ju to bavi a rada to robí. takze je pre mna velkou inspiráciou , akoze ja taku organizaciu nikdy nedosiahnem lebo nemam tolko miesta a taky velky dom ale naozaj je to skvost pre oko aj dusu ked to mozem sledovat 🙂

Ak si jej dala ❤️ alebo komentár na niektorý post, tak si to vieš nájsť cez nastavenia, tvoja aktivita.