icon

Prečo boli zmazané diskusie?

Dnes o 15:15

To ktorá dobrá duša jej dala vymazať všetky diskusie?

domkakvet
Dnes o 15:17

@anonym_autor komu, comu, ake diskusie?

autor
Dnes o 15:19

Jedna tu pridala pár diskusií, ohľadom rande, stretnutia po rokoch, toho čo si obliecť. Bola som zvedavá na priebeh a zrazu sú všetky jej diskusie zmazané a nie na jej popud. Nechápem čo vám tak strašne vadilo. Iné tu píšu aj horšie veci, toto bolo aspoň niečo nové.

anonym_566410
Dnes o 15:20
@anonym_autor

Jedna tu pridala pár diskusií, ohľadom rande, stretnutia po rokoch, toho čo si obliecť. Bola som zvedavá na priebeh a zrazu sú všetky jej diskusie zmazané a nie na jej popud. Nechápem čo vám tak strašne vadilo. Iné tu píšu aj horšie veci, toto bolo aspoň niečo nové.

@anonym_autor takže si to opäť ty 🫪

autor
Dnes o 15:21
@anonym_566410

@anonym_autor takže si to opäť ty 🫪

@anonym_566410 Ale kde. Mňa len zaujímalo ako to dopadne. A tiež ma zarazilo, že sú jej diskusie všetky do jednej preč, nechápem prečo.

anonym_512829
Dnes o 15:29
@anonym_autor

@anonym_566410 Ale kde. Mňa len zaujímalo ako to dopadne. A tiež ma zarazilo, že sú jej diskusie všetky do jednej preč, nechápem prečo.

@anonym_autor ak to nie si ty, tak odkial vies, ze nie na jej popud?

autor
Dnes o 15:34
@anonym_512829

@anonym_autor ak to nie si ty, tak odkial vies, ze nie na jej popud?

@anonym_512829 Bola vyhodnotená ako nevhodná.

anonym_c137e1
Dnes o 15:46
@anonym_autor

@anonym_512829 Bola vyhodnotená ako nevhodná.

@anonym_autor to nemáš ty keď nie si autor odkiaľ vedieť aký bol dôvod zmazania.

autor
Dnes o 15:48
@anonym_c137e1

@anonym_autor to nemáš ty keď nie si autor odkiaľ vedieť aký bol dôvod zmazania.

@anonym_c137e1 Počúvaj, autor nie som, tak nerýp. Autorka má už aj účet zmazaný. Pri jednom príspevku sa sekla a napísala ho pod svojím nickom, vzápätí to opravila. Ja len chcem vedieť čo bolo také kontroverzné, že je to preč.

anonym_c137e1
Dnes o 15:53
@anonym_autor

@anonym_c137e1 Počúvaj, autor nie som, tak nerýp. Autorka má už aj účet zmazaný. Pri jednom príspevku sa sekla a napísala ho pod svojím nickom, vzápätí to opravila. Ja len chcem vedieť čo bolo také kontroverzné, že je to preč.

@anonym_autor kde rýpem ? Normálne ti píšem že to ty nemáš odkiaľ vedieť čo bolo dôvodom zmazania. A keď jej zmazali aj profil tak vedeli prečo. Keď ti tá vymyslená hlúposť nedá spať, tak napíš adminom nech ti dajú vysvetlenie.

anonym_f8b546
Dnes o 15:57
@anonym_autor

@anonym_autor Ked vies jej nick, ucet jej zmazal MK, alebo si sama zmazala? Skoda, bola srandovna, aspon trosku zabavy sem dala.

autor
Dnes o 15:59
@anonym_f8b546

@anonym_autor Ked vies jej nick, ucet jej zmazal MK, alebo si sama zmazala? Skoda, bola srandovna, aspon trosku zabavy sem dala.

@anonym_f8b546 Práveže už mi ju nenájde vôbec. Ako keby tu skrátka nebola.

anonym_bb6d72
Dnes o 16:08

Ved autorka aj sama mohla poziadst o zmazanie, vobec to nemusel nikto nahlasit zase netreba robit zo vsetkeho kauzu.

anonym_714b7e
Dnes o 16:19

Vsak tie diskusie boli zalozene anonymne, takze len autor vie preco ich zmazali. Za ziadnych okolnosti do nej nemohol anonym prispiet pod vlastnym nickom a tym padom nikto nevie zistit kto je autor. Presne tak ako v tejto diskusii nemozes ani omylom prispiet pod svojim nickom a ani nikto nezisti, kto ju zalozil a uz vobec nikto iny, okrem autora sa nedozvie dovod zmazania ked aj tuto zmazu. Vsetko bude odkomunikovane len medzi tebou a adminom.

autor
Dnes o 16:29
@anonym_bb6d72

Ved autorka aj sama mohla poziadst o zmazanie, vobec to nemusel nikto nahlasit zase netreba robit zo vsetkeho kauzu.

@anonym_bb6d72 To áno, ale jej nick, aj keď zamazaný, to nájde a napíše, že už na MK nemá účet. Takto ho už ani nenájde.

autor
Dnes o 16:30
@anonym_714b7e

Vsak tie diskusie boli zalozene anonymne, takze len autor vie preco ich zmazali. Za ziadnych okolnosti do nej nemohol anonym prispiet pod vlastnym nickom a tym padom nikto nevie zistit kto je autor. Presne tak ako v tejto diskusii nemozes ani omylom prispiet pod svojim nickom a ani nikto nezisti, kto ju zalozil a uz vobec nikto iny, okrem autora sa nedozvie dovod zmazania ked aj tuto zmazu. Vsetko bude odkomunikovane len medzi tebou a adminom.

@anonym_714b7e Ona jednu tému vytvorila pod svojím nickom a potom sa hneď opravila. Takže jej reálny nick som videla. Mrzí ma to. Podľa mňa sa chcela len s niekým porozprávať. A tiež by som bola zvedavá ako to dopadlo.

anonym_213b30
Dnes o 16:30

Nepomylila si si nick a preto vôbec nenájde?
Ale ajtak autor nemoze raz písať anonymne a raz pod svojím

autor
Dnes o 16:31
@anonym_213b30

Nepomylila si si nick a preto vôbec nenájde?
Ale ajtak autor nemoze raz písať anonymne a raz pod svojím

@anonym_213b30 Nepomýlila, zapísala som si ho 😀 Ona nepísala raz tak, raz tak. Ona vytvorila tému pod svojím nickom, potom ju vymazala a vytvorila nanovo ako anonym, tak som si všimla kto to je.

anonym_dc572e
Dnes o 16:32

Možno na jej témy narazila manželka a nahlásila ich 😀

oblecenie99
Dnes o 17:14

O čo išlo?

autor
Dnes o 17:17
@oblecenie99

O čo išlo?

@oblecenie99 Normálne sa to aj bojím napísať, aby to zasa nezmizlo 😀 V podstate o nič expresívne. Baba bola zahľadená do chlapa z minulosti a napísala o tom pár tém. Najprv ako sa zachovať, potom ako sa obliecť na rande, ktoré malo byť dnes. Asi niekoho moc iritovala.

anonym_506210
Dnes o 17:36

Mať tvoje problémy 🙈

anonym_f8b546
Dnes o 17:41
@anonym_autor

@oblecenie99 Normálne sa to aj bojím napísať, aby to zasa nezmizlo 😀 V podstate o nič expresívne. Baba bola zahľadená do chlapa z minulosti a napísala o tom pár tém. Najprv ako sa zachovať, potom ako sa obliecť na rande, ktoré malo byť dnes. Asi niekoho moc iritovala.

@anonym_autor Nie az vo stvrtok? No skoda, uz sa nedozvieme, ako to pokracuje. Skoda, ze jej ten nick zrusili isto by zalozila dalsiu temu.

autor
Dnes o 17:42
@anonym_506210

Mať tvoje problémy 🙈

@anonym_506210 Tak si bež riešiť tie svoje podstatné a diskusie sa nezúčastni, nikto ťa nenúti.

autor
Dnes o 17:43
@anonym_f8b546

@anonym_autor Nie az vo stvrtok? No skoda, uz sa nedozvieme, ako to pokracuje. Skoda, ze jej ten nick zrusili isto by zalozila dalsiu temu.

@anonym_f8b546 Čo viem, malo to byť dnes. Bola to príjemná zmena po ovulačných otázkach.

anonym_506210
Dnes o 17:52
@anonym_autor

@anonym_506210 Tak si bež riešiť tie svoje podstatné a diskusie sa nezúčastni, nikto ťa nenúti.

@anonym_autor 🤣🤣

anonym_7ebe29
Dnes o 17:52
@anonym_autor

@anonym_bb6d72 To áno, ale jej nick, aj keď zamazaný, to nájde a napíše, že už na MK nemá účet. Takto ho už ani nenájde.

@anonym_autor aj keď je človek zmazaný na nie vlastné požiadanie, tak ho nájde a je tam napísané, že porušoval kódex.... každopádne mohli ju vymazať nie za obsah diskusií, ale že mala viac účtov napríklad, čo je tiež porušenie pravidiel... neprekvapilo by ma, keby si písala z jedného z nich

autor
Dnes o 17:54
@anonym_7ebe29

@anonym_autor aj keď je človek zmazaný na nie vlastné požiadanie, tak ho nájde a je tam napísané, že porušoval kódex.... každopádne mohli ju vymazať nie za obsah diskusií, ale že mala viac účtov napríklad, čo je tiež porušenie pravidiel... neprekvapilo by ma, keby si písala z jedného z nich

@anonym_7ebe29 Toto ma nenapadlo. Nie, ja tu mám účet už dlho.

autor
Dnes o 17:54
@anonym_7ebe29

@anonym_7ebe29 Ale keby zistili, že ich tu má viac, nezmazali by jej všetky?

rozculena
Dnes o 18:12
@anonym_autor

@anonym_autor ako vieš,že nie na jej popud?
Ako vieš,že boli označené za nevhodné?
To ty nemáš ako vedieť.