icon

Prečo doktori nemajú sociálne siete?

Včera o 18:04

Vsimli ste si ze doktori nemaju skoro vobec socialne siete?

anonym_d51428
Včera o 18:08

Všetci, ktorých poznám osobne ako kamarátov, sociálne siete majú, ale niektorých by pacienti iba ťažko dohľadali…

anonym_f9c5f1
Včera o 18:13

Ale majú. To neznamená že ak sa niekto vola Peter Novak, tak aj na sociálnych sieťach musí byt Peter Novak

nikoletta1712
Včera o 18:17

@anonym_autor To asi pre to, lebo majú rozum…

anonym_501922
Včera o 18:23

@anonym_autor nie nevšimla, lebo niekoľkých čo poznám majú

anonym_d888ae
Včera o 18:24

Nie nevsimla som si, vacsina ktorych poznam maju pod pseudonymom nie celym meno. Rovnako tak mam aj ja.

anonym_83fff2
Včera o 18:31

Niesom doktor a nemám 🙂

vkatush
Včera o 18:42

Moji majú a niektorých ďalších followujem, čo nie sú naši.
Napr náš pediater má 60+ a je dosť aktívny, dáva veľa príspevkov o bylinkách, zelovoci, hubách,... (Venuje sa tomu, niekoľko generačný bylinkar, má aj vlastné knihy).

anonym_4836c8
Včera o 18:47

Poznám lekára čo nemá ani súkromný telefón ale aj takých čo pridávajú denne 10 fotiek s popisom

anonym_0f3ea2
Včera o 19:04

Wtf, ved to je vysoko individualne.🤦🏼‍♀️Vsimli ste si ale niekto, ze ked naprsi, tak uschne?

anonym_d12ef9
Včera o 19:51

@anonym_autor To bude asi tym, ze vela doktorom ma uz 65+. A po socialnych sietiach uz az tak netuzia😅😅

Nikdy som nesledovala, ci moji doktori maju socialne siete 😅. Nezaujima ma to.
Ale nahodne mi vyskocila moja gynekologicka, dcera zas pozera nejakeho detskeho doktora z nemocnice. Mame znamu doktorku, muzovu kamosku, ma socialnu siet. Uz neboja stara cez 80 rocns doktorka, kamoska muzovej mamy, mala Facebook...

sissy27
Dnes o 05:18
@anonym_83fff2

Niesom doktor a nemám 🙂

@anonym_83fff2 aspon neklam. Modry konik je tiez socialna siet a ocividne ho vyuzivas.

sissy27
Dnes o 05:20

@anonym_autor asi kazdy lekar, ktoreho poznam osobne, ma socialne siete, len nie verejne. Dokonca maju aj sukromne uzavete skupiny. To, ze ty nejakeho nevies najst neznamena, ze ich nema 😃

anonym_83fff2
Dnes o 05:31
@sissy27

@anonym_83fff2 aspon neklam. Modry konik je tiez socialna siet a ocividne ho vyuzivas.

@sissy27 😃😃😃 to ano, som v takej mini sieti😁
Sociálna sieť je platforma, kde ľudia vytvárajú profily, komunikujú, zdieľajú obsah a vytvárajú vzťahy či komunity.
Diskusné fórum je platforma zameraná hlavne na výmenu názorov a informácií prostredníctvom tém a príspevkov.

anonym_096bde
Dnes o 05:37

@anonym_autor mas potrebu im aj tam vypisovat? Ved ked od nich nieco potrebujes zdvihni zadok zo sedacky a chod sa porozpravat osobne

sissy27
Dnes o 05:44
@anonym_83fff2

@sissy27 😃😃😃 to ano, som v takej mini sieti😁
Sociálna sieť je platforma, kde ľudia vytvárajú profily, komunikujú, zdieľajú obsah a vytvárajú vzťahy či komunity.
Diskusné fórum je platforma zameraná hlavne na výmenu názorov a informácií prostredníctvom tém a príspevkov.

@anonym_83fff2 aj tu si si musela vytvorit nejaky profil. Co si tam uvedies, je len na tebe, rovnako ako na fb, instagrame ci hocikde inde. Rovnako tu mas moznost zdielat fotky, informacie, nadvazovat nove kontakty ci byt v spojeni s niekym koho poznas napr zo skolskych cias. Napriklad aj whatsapp je socialna siet, ten mozno vyuzivas tiez (take to, ze mas tlacitkovy telefon, si kludne odpusti, je mi to jedno).
Vo svojej podstate sa mk v nicom nelisi od inych platforiem. Tak prestan klamat samu seba 😃

anonym_216b3a
Dnes o 06:59

Maju pre svoj okruh ludi, tak, ako maju aj sukromne telefonne cisla. Ja tiez svoje sukromne cislo nedavam svojim zakaznikom. Lebo ludia nemaju chochmes. Mam sluzobne a hotovo, aj na profily mi mozu len tie osoby, ktorym to povolim

bomba36
Dnes o 07:01

Tých amerických je tam kopec. Neboj, raz aj tebe nejaký napíše že ťa miluje.

anonym_83fff2
Dnes o 10:41
@sissy27

@anonym_83fff2 aj tu si si musela vytvorit nejaky profil. Co si tam uvedies, je len na tebe, rovnako ako na fb, instagrame ci hocikde inde. Rovnako tu mas moznost zdielat fotky, informacie, nadvazovat nove kontakty ci byt v spojeni s niekym koho poznas napr zo skolskych cias. Napriklad aj whatsapp je socialna siet, ten mozno vyuzivas tiez (take to, ze mas tlacitkovy telefon, si kludne odpusti, je mi to jedno).
Vo svojej podstate sa mk v nicom nelisi od inych platforiem. Tak prestan klamat samu seba 😃

@sissy27 WhatsApp je app na okamžitú komunikáciu
Chybaju základné prvky ako je verný profil, informácne kanály, široké budovanie siete kontaktov s neznámymi ľuďmi
Obrovsky rozdiel sociálne media a socialne siete