Prečo má každý druhý človek podcast?
Preco ma zrazu kazdy druhy koho sledujem podcast???to im aj vynasa nejake peniaze ako spoluprace na IG??radsej pocuvam hudbu ako podcasty preto tomu nechapem.
@anonym_autor lebo niekto rad počúva podkasty
Ja v práci počúvam podkasty,v aute hudbu
Ja som na MD, doma pri vareni a skladaní prádla počúvam podcasty a v aute hudbu. Nevidím na tom nič zlé, ak ich niekto robí.
Neviem, kto je každý druhý ale áno, vynáša im to, keď marketujú nejaký produkt/službu v podcaste, prípadne, niektorí to robia len pre väčšie zviditeľnenie a budujú aj vďaka podcastu personal brand a awareness, ak riešia nejakú konkrétnu tému, tak ich ľudia postupne začnú brať ako autoritu v danom odbore. Avšak funguje to aj opačne, veľa influencerov vzniklo vďaka podcastom.
Ja som na MD, doma pri vareni a skladaní prádla počúvam podcasty a v aute hudbu. Nevidím na tom nič zlé, ak ich niekto robí.
@rybkoava mne pride ze je teraz nejaky podcastovy boom lebo aj ludia ktori robili humorne scenky parodie srandovne videa teraz vsimam ze maju potrebu mat vlastny podcast...a opakuju tam davno zname vtipy
Lebo si myslia, že sú dôležitý...
@anonym_autor čo je to podcast? Čo je to ig?
@anonym_autor čo je to podcast? Čo je to ig?
@anonym_786a57 Čo je to google vieš?
@rybkoava mne pride ze je teraz nejaky podcastovy boom lebo aj ludia ktori robili humorne scenky parodie srandovne videa teraz vsimam ze maju potrebu mat vlastny podcast...a opakuju tam davno zname vtipy
@anonym_autor lenže napríklad ,tie vtipy nepozná každý,dospievajú stále noví ľudia a ti tie vtipy nepoznajú

Ano vynasa to niektorym. Niektori su vdaka podcastom milionari.
Ja zasa hudbu nepocuvam takmer nikdy. Vzdy len podcasty