Prečo ma niekto blokuje na Instagrame?
Instagram pouzivam cisto kvoli inspiraciam, sledujem profily, ktore ma zaujimaju ako cvicenie/kozmetika/obliekanie alebo niektore infuencerky. Niekedy si pozriem aj profil niekoho, koho nesledujem, ale zaujal ma - fotky/stories, no a teraz pozeram, ze dotycna si ma zablokovala. Nedavam lajky, nekomentujem nikde nic. Blokla ma, pretoze ju nesledujem, ci preco to niekto robi?
@anonym_autor jasné, veľa ľudí to tak robí 😂 aj tu slávna mamelka či ako sa to volala
Asi to vnima ako stalking. Za mna celkom detinske niekoho takto blokovat
@anonym_08575a Tak stalking je nieco ine, nie? Ak ma profil verejny, tak si ho moze pozriet ktokolvek. Ale tak jej vec.
@anonym_autor jasné, veľa ľudí to tak robí 😂 aj tu slávna mamelka či ako sa to volala
@yellowunicorn Nejak nechapem preco, ved maju verejny profil, tym padom s tym musia pocitat. Zvlastne, pridavam fotky, ale vadi mi, ked si ich niekto pozera.
@yellowunicorn Nejak nechapem preco, ved maju verejny profil, tym padom s tym musia pocitat. Zvlastne, pridavam fotky, ale vadi mi, ked si ich niekto pozera.
@anonym_autor Lebo ked ju sledujes, tak sa ti tie fotky alebo storky automaticky zobrazia vo feede. Ale ked nie, tak si ju musis vedome vyhladat a pozriet si, co pridava. Mozno ta myslienka jej vadi. Alebo to, ze jej nezvysujes pocet sledovatelov (viac followerov = vyssi status, vacsia hodnota cloveka)
@anonym_autor Lebo ked ju sledujes, tak sa ti tie fotky alebo storky automaticky zobrazia vo feede. Ale ked nie, tak si ju musis vedome vyhladat a pozriet si, co pridava. Mozno ta myslienka jej vadi. Alebo to, ze jej nezvysujes pocet sledovatelov (viac followerov = vyssi status, vacsia hodnota cloveka)
@anonym_08575a No ved hej, bola som zvedava co pridala 🙂 Len som nedala "sledovat".
@yellowunicorn jemine ta mamelka 🙈 kedysi som ju sledovala ale potom prestala po čase a tento týždeň mi náhodou zas vyskočila. Ona musí mať nejakú diagnózu že furt len kuchyňa a dom a prerábka ako predtým ako teraz...🙈🤦♀️
@yellowunicorn mne sa to s mamelkou ešte nestalo že by som dostala od nej blok.A to jej pozeram aj pribehy.. sem tam zabludim na jej insta ale pridanu ju nemám takže ja neviem ako je to možné že niekoho blokne a niekoho nie.Ani jej nič nekomentujem, iba proste pozerám občas jej profil z času na čas.Minule tam mala fajn recept na pečený kečup pozrela som a nič sa nestalo.A jedna tu zas pisala že tiež pozrela ten recept a ju blokla a nemala ju pridanu tak isto ako mňa.Takže neviem čím to je toto blokovanie
@anonym_autor opýtaj sa jej?
@anonym_08575a mne vyskakujú totálne neznámi ľudia,nikoho nevyhľadávam,to skôr ja blokujem kadejaké chujoviny

Asi to vnima ako stalking. Za mna celkom detinske niekoho takto blokovat