icon

Prečo mi neukazuje správy od kupujúcich?

nela58
14. sep 2026

Prosím ako to je...prečo mi neukazuje správy od kupujúcich?? Aj vy to tak máte??? Kto má skúsenosť???

jimmyy128
19. sep 2026

Skus najprv jednu vec, lebo toto je na koniku najcastejsi omyl. Spravy od zaujemcov ti do Internej posty vobec nechodia. Interna posta a spravy z bazara su dve uplne oddelene veci a kupujuci ti pise priamo pod ten konkretny inzerat, nie do posty. Takze ak si ich hladala v Prijatych, mohla si mat plnu schranku sprav a v Prijatych stale prazdno.

Najdes ich cez Moj bazar. Otvoris si inzerat a pod textom inzeratu su spravy od zaujemcov, pod kazdou je tlacidlo Odpovedz. Inzeraty s novymi spravami mas v Mojom bazari oznacene cervenou a maju byt zoradene podla najnovsich sprav, cize to, co ti pribudlo, ma byt hore. Cervene cislo pri Moj bazar udava, kolko neprecitanych sprav pod tvojimi inzeratmi mas spolu.

Ta druha polovica veci je email. Upozornenie na novu spravu od zaujemcu sa posiela len vtedy, ked to mas zapnute v nastaveniach zasielania emailov. Ak si to niekedy vypla alebo ti to skoncilo v spame, spravy ti chodia normalne a ty sa o nich nedozvies, kym sa sama nepozries do Mojho bazara. Preto to vyzera, ze ti nikto nepise.

Pozri sa preto aj do starsich inzeratov, nielen do tych, co si pridala naposledy. Ak ti tam vysia spravy spred tyzdnov, budu to mrtve otazky, tym ludom si medzitym nikto neodpisal a uz si davno kupili inde, takze z toho vela nevytazis. Pripis im aj tak aspon kratko, ze si sa k tomu dostala az teraz, lebo na koniku si to niektore zaujemkyne pametaju a hodnotenie ti to nepokazi.