Prečo mi volá číslo s názvom Pohotovosť?
Ahoj akurát sok si bola zmeniť údaje v O2 na moje meno lebo to bola karta kredit na viazanosti na moju maminu este ked sok.bola dieťa mi ju zobrala... boli sme zmeniť údaje na mňa a uz po 2x mi vola nejake cislo pohotovost ze nejake vymáhanie a inkaso.. ale ved ja nemám žiadne dlhý:( co to je
Podvod.
@lukbe ale v tomto momente ako sme na tom telefónnom čísle na kredit zmenili údaje mi 2x volalo.. neviem ci nahoda ako keby sa dostalo moje meno ze sok majitel čísla.. ja nemám žiadnu pozicku
Nemám ale čo ked niekto zneužil moje údaje... ja mam strach
@anonym_autor zablokuj a nerieš
Ako mohol zneužiť? Dnes volajú kadejaki podvodnici. Zrus ich, zablokuj a nedebatuj s nimi.
A ja ked mi volalo cislo tak som zamozrjme zdvihla a to bola forma odkazovej linky .. proste hovoril tam robot ze volalo so spoločnosťou pohotovost nejake inkaso či čo..
Nevadí, ze si zdvihla. Treba hneď zložiť.
@lukbe ja som aj potom zas zavolala a zas odkazova linka to isté...
@anonym_autor už nevolaj v žiadnom prípade späť a zablokuj si to číslo, je to podvod!
@puppania dobre uz som zablokovala obe čísla... jaj ludia vystrašilo ma to.. teraz hneď v hlave čo ked na mňa zobral niekto nejakú nebankovku :( ..ked hneď telefonát po zmene údajov.. nahoda neviem
@puppania dobre uz som zablokovala obe čísla... jaj ludia vystrašilo ma to.. teraz hneď v hlave čo ked na mňa zobral niekto nejakú nebankovku :( ..ked hneď telefonát po zmene údajov.. nahoda neviem
@anonym_autor nie, neboj, oni len skúšajú a presne na takýchto zarábajú, ktorý sa zľaknú a všetky údaje im poskytnú. Dobre si spravila, že si číslo zablokovala
@anonym_autor nie, neboj, oni len skúšajú a presne na takýchto zarábajú, ktorý sa zľaknú a všetky údaje im poskytnú. Dobre si spravila, že si číslo zablokovala
@puppania to vážne? Ale ved ako by niekto naletel ked vie ze nič nema... aj som si vyhľadala to cislo aj tu spolocnost pohotovost
@anonym_autor
Si hlucha nevolaj NIKDE , zablokuj
@anonym_autor cez google si najdi svoje meno ako dlznik,uvidis ci niekde dlh mas
@anonym_autor cez google si najdi svoje meno ako dlznik,uvidis ci niekde dlh mas
@petulda333 nemám nič žiadne dlhy ani poisťovne nič proste ... neviem co je zač táto spoločnosť ale vystrašilo ma to.. neviem ci oni davaju nebankové pôžičky alebo vymáhaju pohľadávky netuším ale bola som v šoku.. proste ten robot to bolo nahrané bolo ze spolocnost pohotovosť sa predatavili
@petulda333 nemám nič žiadne dlhy ani poisťovne nič proste ... neviem co je zač táto spoločnosť ale vystrašilo ma to.. neviem ci oni davaju nebankové pôžičky alebo vymáhaju pohľadávky netuším ale bola som v šoku.. proste ten robot to bolo nahrané bolo ze spolocnost pohotovosť sa predatavili
@anonym_autor tak potom neries
@anonym_autor citas co ti pisu?
Zablokuj cislo a neries ked nemas dlhy ani matka

Podvod.