Prečo navštevujete diskusné fórum Modrý Koník?
Chodíte si sem po radu? Kvôli písaniu s inými? Pre zábavu? Alebo sa sem chodíte len ventilovať?
@pr85 veľmi som sa bála a mala som obavy, že by si v tejto dnešnej diskusii nespomenul progresívcov.😂😂😂 Asi by som nezaspala. Ale uz je vsetko v porádečku.😁
@earlgrey od manželky mu chýba nielen komunikacia 🍑
@anonym_a9c5ec 💯👍👍👍
@biba_18 Prečo ten vyrehotený smajlík na konci? Neviem či sa mám uraziť, alebo naozaj urobiť ďalšie stretko.😁
@minenkaa jasne, ze sme vsetkych poohovarali. Najma teba. Nabuduce sa mozes ohovarania zucastnit aj ty.😁
No a konečne by som mohla odpovedať aj autorke😀 chodím sa sem zabaviť, niekedy načerpať nejakú múdrosť a niekedy pokrútiť hlavou nad hlúposťou iných. Je to tu riadny bizar. Taká vzorka zo života. Casto krat aj poučná. Rada sem chodim kvôli niektorým nickom. Kvoli ich názorom. Mám rada iróniu, sarkazmus a triezvy rozum.
@katkazatka takže zas žiadne detaily ,fakt dakujem
Bol tu nejaký príbeh, ktorý vám pomohol otvoriť oči? Príklad, že ste boli vo vzťahu so zlým človekom a ľudia odtiaľto vám dodali odvahu odísť? Alebo chytil vás tu nejaký príbeh za srdce, že nad ním musíte stále rozmýšľať? Bol tu nejaký taký, z ktorého ste mali husiu kožu? Ja si sem chodím pre inšpiráciu na varenie. Občas poradiť sa ale teda už menej, pretože prispievajú najmä ľudia, ktorí radiť nechcú, chcú sa len vyvŕšiť.
@anonym_autor ja som tu chodila veľmi rada čítať príspevky od bubeny.To bola veľmi dobrá žena škoda jej😭
tiež len zo zvyku sem chodím.To ako keby som si nedala ráno kávu keby to tu neotvorím 😃ale už ma to tu baví menej a menej odkedy sú anonymné odpovede hlavne.Vtedy človek aspoň vedel podla nicku aký názor si má na koho spraviť , kto sa s kým háda a teraz nuda o ničom😁ale ja som aj tak nikdy moc nepísala do diskusií väčšinou čítam a lajkujem ak s niekým súhlasím
Zvacsa sa pobavit, ale pri tom citani sa velakrat pozastavim ako ziju ini ludia, co dokazu tolerovat, odpustit, riesit, pokladat za problem …
@anonym_autor zaujímajú ma problémy ktoré riešia ľudia a rada poradím ak viem. Zároveň mám prehľad čím žijú dnešní ľudia. Veľakrát tu nájdem dobrý tip na niečo, čo by som si rada kúpila.
@anonym_autor pre mňa je MK taký sociologický prieskum, zistenie ako uvažujú ľudia a žijú ľudia inde a že sú to často zaujímavé zistenia. Pre mňa ako liberálneho slnieckara 😁 je to niekedy ťažké. Ale možno aj vďaka MK (ale hlavne veku) som zhovievavejsia, ľudia nemôžu za to kde, akí a komu sa narodia.
V podstate preto, lebo je to zabavne.
A casto tu natrafim na zaujimavy recept, alebo radu ohladu domacnosti, ci kozmetiky, alebo zdravia.
Niekedy ju ani zrovna nepotrebujem, ale oplati sa do buducna vediet.
No otravuju ma diskusie, kde 3/4 prispievatelov neochopi (alebo asi ani poriadne necitaju), co autor/ka pise (zachytia par klucovych slov, ktore su pre ne ako rozbuska) a strhne sa ta davova psychoza, kde vsetci idu "tu svoju" a po chvili sa z domnienok zacnu stavat "fakty" (aj ked autor/ka nic take nenapisal/a, nepovedal/a).
A potom je to tam uz na figu.
Este horsie, ak autor/ka zareaguje podrazdene. Potom je to uz amen tma. 🙂
Lebo uz to nie je o tej povodnej teme, ale o dokazovani si prispievatelov, ze ich chapanie toho, "co tym chcel/a autor/ka povedat" je to spravne. A to je nuda.
Hoci na druhej strane je zaujimave z pohodlia obyvacky sledovat, ako ludom preskakuje v priamom prenose, ako sa chytaju nuanas a emocii z informacii dalsich prispievatelov a uplne ignoruju, ake fakty vlastne predostrel autor/ka (v podstate tam vidiet, ako si vyberaju iba hrozienka z kolaca - iba tie veci, co im sedia do ich teorie).
A na tretej strane je smutne si uvedomovat, ze presne takto to funguje u nas v politike medzi niektorymi volicmi. Nechytaju sa faktov, ale emocii. Ach jo.
Takze take temy citam na ziaciatku, nieco v strede, a potom stranu na konci a zatvorim to, lebo je to smutne.
Ibaze takych diskusii je v poslednej dobe coraz viac.
Akoby ludia zabudli vnimat, co citaju.
Akoby len hladali vyzvy, kde sa mozu pobit.
A je tu nejaká téma, ktorá vás maximálne rozčúlila?
Zo zvyku. Poradiť a dať si poradiť. Hlavne, keď mám dilemu, občas dobre padne pohľad z iného uhla.

@anonym_3a2a44 To nie je pravda. Zvrtne sa to kvôli blbym komentárom užívateliek, ktoré vôbec nie sú k téme.
@pr85 Aj užívateľov,zameť si pred svojím prahom.