icon

Prečo sa veci z bazáru zle predávajú?

diskus
Dnes o 12:58

Ahojte . Rada by som sa opýtala či sa vám predávajú veci z hazardu. Ja som za posledné 2 roky nepredala do iného mesta nič. Písala som 2x do MK a odpoveď nikde. Osobne si myslím,že je to tým šialeným poštovným. Zuzka

sweet20
Dnes o 13:00

@diskus ako to myslis z hazardu? Ja som nepochopila otazke

sisa_s
Dnes o 13:01
@sweet20

@sweet20 asi mysli bazar, nie hazard

anonym_9d30cc
Dnes o 13:09

Veci z hazardu🤣🤣🤣

anonym_ec69e0
Dnes o 13:16

@diskus predávajú sa stále rovnako

anonym_f4cd91
Dnes o 13:18
@anonym_ec69e0

@diskus predávajú sa stále rovnako

@anonym_ec69e0 neverim🙂

anonym_2fd936
Dnes o 14:00
@anonym_f4cd91

@anonym_ec69e0 neverim🙂

@anonym_f4cd91
Neviem ake veci mas ja som cistila skrine a na Remixe som dobre predala aj mamine papuce 😄

bomba36
Dnes o 14:03
@sweet20

@sweet20 nechápeš ešte jednu vec tak ti vysvetlím
Buď si nepochopila otázku, alebo nerozumieš otázke. Slovné spojenie "nepochopila som otázke" je zle. Aj keď to píšete zle skoro všetky, možno sa to aspoň niekto raz naučí.

anonym_1bae31
Dnes o 14:10

@diskus poviem ti 2 varianty z pohľadu ako predajca, a kupujúca

1. Veľmi ťažko sa predava. Predávala son komplet veci po synovi, celková výbavička pre mamku a bábätko (vanička so stojanom, kresielko, manuálnu odsávacku s flaškou, kolotoč nad postieľkou, zavinovačku, mantinel do postielky, kopu oblečenia body, dupacky, capačky, pančušky, svetriky, čiapočky) za smiešnu a trápnu cenu 50€ ..
Po dcérke som nepredala nič, čo sa dalo trička atď som si nastrihala na handričky do auta, niečo som podarovala kamoške .. ) nedokazala som predať ani tie nenosené veci.. a keď som chcela predať kočik, tak nemenovaný občan chcel, aby som mu ho podarovala a ešte aj zaviezla, predavala som albi knihy, s mamkou som sa dohodla, že jej ich doveziem cestou cez mesto, zrazu zmenila miesto dodania, tak ako krava som sa trepala na opačný koniec..
Buď by chceli mať vsetci všetko zadarmo, alebo za min cenu, to je dosť vidieť aj na vinted, keď z 3 eur zjednávaju na 2,50 😄

2. Ťažko sa aj kupuje.. dôveruj preveruj..
Chcela som kupiť kočik športový.. ponuky ako stoke a podobne značky za 250€ + np ani náhodou, tak som si kupila za 100€ z internetu sama a nový s istotou, že nebude vadný

Takže asi toľko k tomu. Ja sa ani podaktorým nečudujem, ale už zo zúflastva aj niečo, čo má hodnotu ste schopná isť 80% pod cenu, nech z toho aspon niečo máte

sweet20
Dnes o 14:30
@bomba36

@sweet20 nechápeš ešte jednu vec tak ti vysvetlím
Buď si nepochopila otázku, alebo nerozumieš otázke. Slovné spojenie "nepochopila som otázke" je zle. Aj keď to píšete zle skoro všetky, možno sa to aspoň niekto raz naučí.

@bomba36 dakujem za slovencinarske okienko 😉

anonym_abd75e
Dnes o 14:51

Preda sa len zaujimavy tovar, za dobru cenu. Lebo dnes je obrovsky pretlak noveho lacneho oblecenia. Napr.mas tam nohavice za 5.5, pouzite, k tomu posta, tak v tom pripade priplatim 1 eur a mam nove. Preco by som kupovala pouzite? Bola by som blba. Za to MK nemoze, nechapwm, preco si im pisala a hlavne, aku odpoved si cakala?

anonym_d942c7
Dnes o 15:14

Kto by kupoval staré handry keď v obchodoch máš kopu nových vecí. ak ti nesadne - môžeš doniesť a dajú alebo e, alebo iný tovar.
Ak kúpiš z bazáru tak riskuješ mačku vo vreci. Staré, os*até, og*cané, fľakaté, neurčité farby - no proste použité. Načo.
hoď do kontajnera a máš po probléme.

bomba36
Dnes o 15:17
@sweet20

@bomba36 dakujem za slovencinarske okienko 😉

@sweet20 aj nabudúce

sovica
Dnes o 15:38

@diskus Písala som to už v podobnej téme, ale áno, máš pravdu, predávať/kupovať na MK sa prestalo resp. veľmi to kleslo, keď sa pomaly začalo dvíhať poštovné. Tie ceny poštovného sú už naozaj šialené.
Ja som sa veľmi bránila predávaniu na Vinted, ale tento NEpredaj na MK ma k tomu donútil. Za týždeň som predala toľko, čo na MK za celý minulý rok. A to predávam tie isté veci. Napr. šaty, ktoré som tu mala 3 roky a jedna osoba ich mala v sledovaní, som na Vinted predala z jedného dňa na druhý. V sledovaní ich malo za pár hodín cca 50 osôb. Skús nahodiť veci tam, podľa mňa predáš aspoň niečo.

ljmmm
Dnes o 16:16

ano posta jedraha, kvoli tomu som uplne prestala nakupovat a este ma odradilo, ze ked som chcela aby mi niekto poslal tovar cez packetu napr takpredavajuca na to akosi nemala kapacitu

anonym_2fd936
Dnes o 16:24
@ljmmm

ano posta jedraha, kvoli tomu som uplne prestala nakupovat a este ma odradilo, ze ked som chcela aby mi niekto poslal tovar cez packetu napr takpredavajuca na to akosi nemala kapacitu

@ljmmm
Ja som kupila od Karla vnucke saty na maskartny ples ked som to spocitala kdo to predaval musel prerobit

zuzanaam
Dnes o 16:28

Ja napíšem, prečo by som už nekúpila odtiaľto od nikoho nového, koho už nemám prevereného. Naletela som totiž podvodníčke, ktorá predávala nový "luxusný" tovar. Konkrétne som kúpila kabelku, ktorú deklarovala ako novú koženú a sveter vraj z pravej ovčej vlny. Stálo ma to cez 70e. Prišla stará koženková kabela, ktorá sa mrvila a sveter z umeliny. Predávajúca odmietla vrátenie, obrátila som sa na podporu MK a dali za pravdu jej!!!! Vraj sa to nedá nijako dokázať, že to nie je koža a vlna. Čiže MK podporuje podvodníkov, ktorí tu veselo šafária za ich podpory. Na Vintide som tiež raz mala zlú skúsenosť s predajcom, poslala som foto nedostatkov, obratom mi boli vrátené peniaze. Odvtedy nakupujem len tam.

simca06022011
Dnes o 16:33

ak myslis tu bazar, tak velmi slabo funguje.. myslim si o tom roky svoje, ale fakt je ze uz rok-dva som ho ani neotvorila, predtym sa to zmenilo na PRO zonu, pripadne tu predavali/predavaju kadejake priekupnicky veci z ali/temu, cely ten bazar je zahlteny nezmyslami, ktore ja osobne by som hodila doma do smetiaka, som si ista ze veci ako servitka, pohar od kavy, sa tu uzasne pradavaju :DD aj vytahane vynosene body "na donosenie"... proste zbytocnosti. Tym padom sa to cloveku nechce listovat. A ceny? kupim v sadach body 5-6ks napr za 35EUR, nove. A tu len teraz som pre srandu otvorila, nosene, pouzivane, nosene, zhuzvane 2ks kratkych body, bez rukavov 16EUR :D no nekup to!
Dalsia vec je to postovne.. a potom neistota co a ci vobec nieco pride. A dost podstatna vec je, ze si kupia lacne handricky hocikde v pepcu a pod., netreba im chodit na bazar. Ked sa mi nepodarilo predat dievcenske prechodne GEOX topanky v perfektnom stave za 10EUR !!! tak som pochopila, ze to tu nema vyznam. Pred 10+ rokmi, ked som predaval veci po dcere, nahodila som v piatok 20 inzeratov na oblecenie znackovejsie, kvalitne a v pondelok som vsetko niesla na postu, sezonne veci sa predali na zaciatku raz dva, znacove cizmy, sportove veci, lyziarske atd.. len sa tak zaprasilo ako zacala sezona. Roky nic. Temu je dostuplne, lacne obchody a rozmahaju sa podvody.
Tiez chapem, ze napr mne sa nema ani co predavat uz, je podstatne menej veci do bazaru po 10-15r detoch, ako malych drobcoch a tieto deti su aj citlivejsie na bazar :DDD moja je ochotna z v***d si kupit kabelku a tym to hasne :D

simca06022011
Dnes o 16:35
@ljmmm

@ljmmm vela predavajucich sa "packety" zlakne... vsak roky tu isli a aj idu podvody s "posleme packetu" :DDD tak ak su jednoduchsie, tak nevedia. Mne je napr lepsie poslat cez packetu ako lietat na postu.

anonym_3d1011
Dnes o 16:42
@zuzanaam

Ja napíšem, prečo by som už nekúpila odtiaľto od nikoho nového, koho už nemám prevereného. Naletela som totiž podvodníčke, ktorá predávala nový "luxusný" tovar. Konkrétne som kúpila kabelku, ktorú deklarovala ako novú koženú a sveter vraj z pravej ovčej vlny. Stálo ma to cez 70e. Prišla stará koženková kabela, ktorá sa mrvila a sveter z umeliny. Predávajúca odmietla vrátenie, obrátila som sa na podporu MK a dali za pravdu jej!!!! Vraj sa to nedá nijako dokázať, že to nie je koža a vlna. Čiže MK podporuje podvodníkov, ktorí tu veselo šafária za ich podpory. Na Vintide som tiež raz mala zlú skúsenosť s predajcom, poslala som foto nedostatkov, obratom mi boli vrátené peniaze. Odvtedy nakupujem len tam.

@zuzanaam
Mna takto oklamali na Remixe, reklamovali Taliansku kozenu, ano bunda je Talianska ale perfektne osvindlovana kozenka tzv eko koza , vyhodila som 60€
moja chyba ze som si prave vtedy neodfotila co kupujem, inac to stale robim aby som mala dokaz, predtym som kupila absolutne super Taliansku jelenicovu tak som doverovala.

anonym_f93818
Dnes o 16:57

Ja veci, ktoré mám z hazardu nikdy nepredávam, nikdy. Je to hazard!

ljmmm
Dnes o 17:18
@simca06022011

@ljmmm vela predavajucich sa "packety" zlakne... vsak roky tu isli a aj idu podvody s "posleme packetu" :DDD tak ak su jednoduchsie, tak nevedia. Mne je napr lepsie poslat cez packetu ako lietat na postu.

@simca06022011 nechcela som ich priamo jednoduchsimi nazvat, ale je to tak ;) a ano doba je zla

anonym_643912
Dnes o 17:30

@diskus neni to u teba len postovnym ale aj tovarom a cenami
prepac ale vacsinu co tam mas by som zvazovala aj cinvobec by som vzala do zony bez penazi na darovanie

kiki68
Dnes o 17:34

Ja som vsetko darovala dalej, nepredavam to, hoci nieco by urcite islo predat, tie veci, co su male znacky a maju krasne veci. Ale tie sa daruju ako prve, lebo na to mam 5 ludi, co to chcu. Za mna fast fashion robi ten predaj skoro nemoznym. Tiez vecicky ako vybava, no presste take tie veci ako stokke, nakolko to stale vela stoji, babybjorn, ale inak tiez nic moc

weleda123
Dnes o 17:43

Ja už z bazarov kupujem ozaj málo. Ak si prirátam poštovné, plus na V aj ochranu kupujúceho, tak môžem ísť rovno do pepca, Sinsay a Tesca a tam kúpiť nové. Zvykla som kupovať dcérke balíky oblečenia, ale ako podrástla, tak tieto väčšie čísla už ženy predávajú po jednom a na balíky nemám šťastie.
Mne samej všetko stojí. Kočík som predala extrémne pod cenu (za 30 eur), cez miestny bazár, autosedačku detto (mali sme Sironu a nech nám to zbytočne nestojí, šla tiež za 30 eur známym môjho muža), oblečenie z minulého roka po dcére som predala spolu za 15 eur a ozaj všetko v top stave. Aj to trvalo cez pol roka, kým to odišlo.