Prečo si Nyusika zrušila profil?
Nyusika si zrusila profil. Neviete preco?
@svetlonos to , ze nemas vlastne deti, neznamena , ze o materstve vies prd... tento nazor tu casto rezonuje... a ona bola za to dehonestovana, hoc nikto nevie preco je tomu tak... s detmi je mozno castejsie ako niektore mudre mamicky tu so svojimi...
@krasneleto vies, castokrat u nej platilo aky pozicaj, taky vrat. Ked utocila ona, aj na nu boli take...
@lenka.25 ja osobne som nevidela že by niekde doslova urážala. Ale necitam tu všetko. Ale v tejto téme sa niektoré anonymky krasne ukazujú. Najlepšie a najľahšie je rýpať do niekoho, kto sa nemôže brániť. Jo.
@aurora33 netreba to prežívať . Ale ja osobne by som jej tiez nepísala , na čo ? Ja som v nej nepotrebovala živiť pocit nadradenosti . Ale to nie je iba o nej . Tak vo všeobecnosti , sú jednoducho ľudia , ktorí ti sadnú a ktorí nie , tak ako virtuálne , tak aj v realite . Podľa mna je prirodzene , že sa človeku , ktory ti je na míľu vzdialený , sa snažíš vyhýbať a nemáš s ním o čom a už vôbec nemáš za potrebu sa s nim konfrontovať . Podľa mna tu je už aj tak späť, tak sa aspoň niečo “nové “ dozvie
@aurora33 netreba to prežívať . Ale ja osobne by som jej tiez nepísala , na čo ? Ja som v nej nepotrebovala živiť pocit nadradenosti . Ale to nie je iba o nej . Tak vo všeobecnosti , sú jednoducho ľudia , ktorí ti sadnú a ktorí nie , tak ako virtuálne , tak aj v realite . Podľa mna je prirodzene , že sa človeku , ktory ti je na míľu vzdialený , sa snažíš vyhýbať a nemáš s ním o čom a už vôbec nemáš za potrebu sa s nim konfrontovať . Podľa mna tu je už aj tak späť, tak sa aspoň niečo “nové “ dozvie
@lenka.25 jasne, súhlasím. A máš pravdu, netreba to prežívať.
@anonym_ecbb26 ano, prepáč. Ale vidíš ze to nedáva zmysel.... ked niekto vie ze pisala ako anonym a bola viac krát upozorňovana? Ach jaj admin adminky by sa vôbec nemali zapájať do diskusii, a uz vôbec nie dovoliť aby im do toho zasahovali ich sympatie a nesympatie... to je tak neprofesionálne a preto je táto cela stranka na smiech celej verejnosti. Kocurkovo
@simona20201309 Ahoj, reagujeme na margo tvojich konšpirácií. 🙂
Admini Modrého koníka sa nikdy nezapájajú do diskusií anonymne. Takéto správanie je v priamom rozpore s našimi pravidlami aj internými štandardmi.
Ak admin vstupuje do diskusie, robí tak výhradne oficiálne, presne ako to vidíš teraz. Transparentne a rozpoznateľne pre všetkých používateľov. Iná forma vystupovania zo strany admina nie je možná.
Ďakujeme za pochopenie
Modrý koník team
V mnohych temach sme si pritakavali, v inych sme sa zrali, velakrat som na jej prispevky radsej ani nereagovala, lebo v pripade nesuhlasu chrlila siru. Na mna posobila ako jeden z najarogantnejsich nickov modreho konika. Viem, ze bola adminmi upozornovana, tak zrejme pretiekol pohar trpezlivosti.
Taka nestastna osoba to bola. Aspon tu sa jej dostalo nejakej pozornosti.
100% je tu uz pod novym nickom.
To môj názor nemení. Nie su t.o konšpiracie. Ak niekto píše ze pisala anonymne a bola niekoľko krat upozornena tak nech si každý urobí svoj názor 😃
@anonym_f507b5 admin to vie zistiť 🤦🏻♀️až taká zúfalá určite nebola
@anonym_f507b5 Nešťastná určite.To bolo poznať z tej surovej drzosti aj v diskusiách, kde hlúposť nekvitla. Potreba ublížiť bola asi nutkavá. Posledné čo som od nej zaregistrovala bolo to, ako sa stravuje.Písala,že prvé jedlo je až okolo 14 h.-zeleninový šalát že práve je. Vyzerala akoby trpela poruchou príjmu potravy, kosť a koža .Pri takom stravovaní by som bola nepoužiteĺná pracovať . Zdravo určite nevyzerala.Zvonka ,ani zvnútra. Nie, nie som tučibomba a nezávidím , v určitom veku taká vyziabnutosť na kráse nepridá nikomu.
Nestotožňovala som sa s jej prejavom a ako útočne niekedy vedela podať veci. Raz som hodila fotku obočia, ktoré sa mi páčilo do jej skupiny na MK, aby mi vedeli odporučiť ku komu ísť - tak zo mňa spravila pomaly štetku a onlyfans “modelku” 😃 Čo som tým chcela povedať je, že polovica komentárov sa dávate presne na jej úroveň s tým, ako komentujete jej vzhľad. Aj napriek tomu, že ju radi nemáte, tak sa správate veľmi podobne.
nebolo to tak dávno, v jednej diskusii dosť narazila, popísala kadečo a aj jej mnoho ľudí všeličo vytklo, vtedy vymazala všetky svoje fotky, príspevky, zrejme konečne narazila kosa na kameň 😉
nebolo to tak dávno, v jednej diskusii dosť narazila, popísala kadečo a aj jej mnoho ľudí všeličo vytklo, vtedy vymazala všetky svoje fotky, príspevky, zrejme konečne narazila kosa na kameň 😉
@anonym_93e44c vieš v ktorej diskusii?
Nestotožňovala som sa s jej prejavom a ako útočne niekedy vedela podať veci. Raz som hodila fotku obočia, ktoré sa mi páčilo do jej skupiny na MK, aby mi vedeli odporučiť ku komu ísť - tak zo mňa spravila pomaly štetku a onlyfans “modelku” 😃 Čo som tým chcela povedať je, že polovica komentárov sa dávate presne na jej úroveň s tým, ako komentujete jej vzhľad. Aj napriek tomu, že ju radi nemáte, tak sa správate veľmi podobne.
@nicoletta98 Viď koment pod tebou.Občas pomôže nastaviť zrkadlo a sňať korunku z hlavy.
To môj názor nemení. Nie su t.o konšpiracie. Ak niekto píše ze pisala anonymne a bola niekoľko krat upozornena tak nech si každý urobí svoj názor 😃
@simona20201309 ale osoba, ktorá napísala, že nyusika komentovala anonymne nenapísala zároveň aj to, že bola upozorňovaná.. iba že komentovala anonymne a urážlivo.. to že bola niekoľko krát upozorňovaná som napísala ja..aj som to videla v diskusii, písala normálne pod svojím nickom a tam ju upozorňovali presne tak ako tu vyššie tým modrým okienkom..
@anonym_93e44c vieš v ktorej diskusii?
@anonym_43e8ca bohužial nie, ja ich moc nesledujem, ale ju sa nedalo neregistrovať
@tilly osobne si myslím, že jej urážlivé anonymné príspevky boli často nahlasované, preto ju zrušili.
@anonym_9fb0f3 Aj ona často nahlasovala komenty, ktoré s ňou nesuhlasili. 🤦
@krasneleto čo sa tu rozčuluješ? 😀 ja som sa len opýtala či je to tá porobená bloncka, pery atď… klídek, daj si niečo na ukľudnenie a neštekaj ako besný pes
@anonym_47f284 Presne, len si ju opisala. Žiadne klamstvo, žiadne urážky si nenapisala.
@aurora33 ja som nikdy nepostrehla , že by sa tu urážali ženy , ktoré nemajú deti . Ale ona podľa jej slov vychovala minimálne celu materskú skolku . Jednoducho keď raz nemám deti , ako môžem “radiť “ iným matkám a ešte ich kritizovať ? Toto mne vadi na všetkých bezdetných . Lebo to , že ja mám neter , ešte neznamená , že môžem písať príručku pre rodičov
@lenka.25 ale ani to, ze som matka, zo mna narobi nadzenu, ci?
@simona20201309 nie som admin, ale poznám pravidlá a nyusika ich často porušovala. Jej štýl vyjadrovania, urážky, arogancia.. sa dali rozpoznať aj keď ich písala anonymne.
@lenka.25 ale ani to, ze som matka, zo mna narobi nadzenu, ci?
@krasneleto a to si kde vyčítala z mojich príspevkov ?
@anonym_9fb0f3 Aj ona často nahlasovala komenty, ktoré s ňou nesuhlasili. 🤦
@anonym_86916d ako toto môžeš vedieť?
@anonym_86916d ako toto môžeš vedieť?
@rozculena Keď som ju na nieco upozornila, že sa mýli, alebo ju opravila v niecom, admini mi ten komentár zmazali, lebo bol nahlaseny. Jasné, že to nahlásila ona, lebo som jej popriečila.
Ja som s ňou niekedy súhlasila, niekedy nie, ale mám pocit, že sme si to vždy vedeli nejako normálne vysvetliť. Nechodím čítať všetko, dlho som tu aj nebola. Ale som prekvapená z toho, čo čítam. Každopádne, táto diskusia upadla do niečoho zvláštneho. Na jednej strane sa tu bavíme o žene, ktorá údajne každého urazala a na druhej strane sa tu uráža ona a ešte pár iných žien.
@rozculena Keď som ju na nieco upozornila, že sa mýli, alebo ju opravila v niecom, admini mi ten komentár zmazali, lebo bol nahlaseny. Jasné, že to nahlásila ona, lebo som jej popriečila.
@anonym_86916d ja som si doteraz myslela,že sa mažú len vulgárne komenty....vlastne ani tie niekedy nezmazali,keď som nahlasovala.
Asi záleží,kto komentuje a kto to nahlási🙄
@krasneleto a to si kde vyčítala z mojich príspevkov ?
@lenka.25 reakcia na poslednu vetu :" Lebo to , že ja mám neter , ešte neznamená , že môžem písať príručku pre rodičov" bola reakciou na tuto vetu, nie na teba
@lenka.25 reakcia na poslednu vetu :" Lebo to , že ja mám neter , ešte neznamená , že môžem písať príručku pre rodičov" bola reakciou na tuto vetu, nie na teba
@krasneleto prepac , nebudem tu ďalej rozoberať tvoj subjektívny pocit , ktorý ti neberiem , len v tom ďalej nevidím zmysle .
@krasneleto prepac , nebudem tu ďalej rozoberať tvoj subjektívny pocit , ktorý ti neberiem , len v tom ďalej nevidím zmysle .
@lenka.25 ved ty si napisala, ze za to,ze ma neter, nevie nic o rodicovstve... a ja som dodala, ze to je ako tvrdit, ze ja ako matka som nadclovek... to je cele. mne je jedno kto je aka matka, aj ci materstvu rozumie viac alebo menej ako matka

@aurora33 ja som žena, ktorá nikdy nemala dieťa a nikdy ma tu nikto neurážal. Za to, ona urážala mňa a veľmi. Naozaj som vtedy mala slzy na krajíčku, čo som človek, ktorého nerozplače hocičo. Za mňa to bola veľmi zlá, zákerná a nenávistná žena.
@anonym_43e8ca sory ale netuším o čom píšeš.