icon

Prečo sú niektoré otázky na fóre hlúpe a nezmyselné?

18. aug 2026
autor
18. aug 2026

@anonym_autor a nie je to otázka priorít, ale hlúposti

anonym_dc4bba
18. aug 2026

Lebo nie stále treba a dá sa riešiť iba dôležité veci. Ja som napríklad teraz taká nervózna, že sa rada zabavim na blbostiach, lebo inak som úplne paralyzovaná

anonym_e2810f
18. aug 2026

Ty si ten človek, čo by tu z toho chcel mať zoznamovaciu agentúru?

anonym_8502e9
18. aug 2026

Aby sa mali niektori nad cim pozastavit

anonym_480599
18. aug 2026

lebo niektorí sa už bez koňa nevedia ani 💩

anonym_2ee6cf
18. aug 2026

Napríklad
Dôležité veci by som vôbec neriešila na nete keď už

autor
18. aug 2026

Niektorí riešia zmysel života, resp.ci sa oplatí vôbec žiť v tomto svete a niekto rieši zariadenie bytu alebo šaty na stužkovú.....či také alebo onaké. Niektoré dievčatá sú rady, že vôbec nejaké majú a ešte sú šťastné

anonym_88a953
18. aug 2026

napríklad ty tu teraz riešiš hlúpu a nezmyselnú otázku

autor
18. aug 2026
@anonym_88a953

napríklad ty tu teraz riešiš hlúpu a nezmyselnú otázku

@anonym_88a953 ak myslíš... Niekomu je tento materializmus cudzí ak rieši priority života

anonym_66280b
18. aug 2026

@anonym_autor lebo ludia potrebuju nielen chlieb ale aj hry. Clovek neriesi od rana do vecera len existencne otazky, potrebuje aj rozptylenie.

anonym_d1c874
18. aug 2026

Ty zrejme riešiš ťažšie obdobie života. Teraz máme všetci byť ticho a riešiť len životne dôležité veci ? Keď ti otázky, diskusie tu nerobia dobre- nechoď sem. Nie je to povinnosť.
Potom nebudeš musieť zakladať nezmyselnú diskusiu o pre teba nezmyselných/hlúpych otázkach .

anonym_d1d733
18. aug 2026

pre niekoho sú tie šaty na stužkovú dôležité.
Pre teba blbosť - lebo si už na stužkovú asi aj zabudla že kedysi bola, ale napr. pre slečny čo idú do 4 r sš dôležitá vec.

pralinka25
18. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_88a953 ak myslíš... Niekomu je tento materializmus cudzí ak rieši priority života

@anonym_autor pre kazdeho je dolezite nieco ine v inej faze zivota. riesit len trapenia a filozoficke otazky je akurat tak na hodenie si to.
zivot mas nie len prezit. mas si ho uzit ako to len ide. takze preco by ludia nemohli riesit aj uplne prachobycajne veci. na dolezite veci v otazkach zivota a smrti tu mame odbornikov. nie fora na socialnych sietiach.

anonym_20390a
18. aug 2026

@anonym_autor kde v TN pomelú mäso je pre niekoho veľmi dôležitá otázka v tomto storočí..

autor
18. aug 2026
@pralinka25

@anonym_autor pre kazdeho je dolezite nieco ine v inej faze zivota. riesit len trapenia a filozoficke otazky je akurat tak na hodenie si to.
zivot mas nie len prezit. mas si ho uzit ako to len ide. takze preco by ludia nemohli riesit aj uplne prachobycajne veci. na dolezite veci v otazkach zivota a smrti tu mame odbornikov. nie fora na socialnych sietiach.

@pralinka25 pravda😞 neskoro som pochopila
Lepšie neskôr ako nikdy, všakže

autor
18. aug 2026

Život proste nemá zmysel pre niekoho

mandzula
18. aug 2026

@anonym_autor Odpovedz si na svoju otazku sama. Kladies ju vlastne aj sama sebe.

pralinka25
18. aug 2026
@anonym_autor

Život proste nemá zmysel pre niekoho

@anonym_autor zivot ma len taky zmyel aky mu das ty sama. to nie je lahnem si na zem a budem cakat co mi zivot da ponukne atd. zmysel svojmu zivotu musis dat predovsetkym ty sama. a poviem ti tak ano aj tesit sa z malickosti a blboosti. z krasnych siat, voni, chuti... nemusi byt vsetko len mega velke, mega hlboke, mega dolezite. zivot sa sklada z uplnych malickosti.
ak by som mala byt pateticka aj toho ze dnes prsalo a zajtra mozno uvidis rozkvitnute pupavy.
ty sama si vytvaras svoje vlastne peklo alebo nebo. to ako sa na svet divas. pretoze jednu a tu istu vec/situaciu moze niekto vnimat ako pozehnanie iny ako trapenie.
ak mas problem s depresiami vyhladaj lekara. je to choroba za ktoru ludia nemozu a ma sa liecit rovnako ako vysoky tlak alebo zlomena noha. ked clovek nevie najst nic pekne a pozitivne moze to byt somaticky problem ktory sa da v dnesnej dobe riesit.
podla mna stoji za to tu byt a zit.

sissy27
18. aug 2026

@anonym_autor kazdy ma svoje starosti a radosti a ty nemas moc ani pravo urcovat, kto sa cim ma zaoberat. Ty si ries svoje problemy - ktore tiez niekomu mozu pripadat nezmyselne, plytke, nie dost dolezite - a ostatni si budu riesit svoje. Take jednoduche to je.

2691
18. aug 2026

@anonym_autor ahoj, ja si otváram iba tie témy, ktoré ma zaujímajú. V obchode si kupujem iba to , čo mi chutí a ostatné má nezaujíma.

anonym_79ccc3
18. aug 2026

Lebo nie všetky užívateĺky MK majú trojmiestne IQ, aby si vedeli banálne veci vyriešiť bez cudzej pomoci.

anonym_60fb6e
18. aug 2026
@anonym_79ccc3

Lebo nie všetky užívateĺky MK majú trojmiestne IQ, aby si vedeli banálne veci vyriešiť bez cudzej pomoci.

@anonym_79ccc3 nieže nie všetky užívateľky MK, ale väčšina. A môžu si podať ruky aj s väčšinou obyvateľstva.

pasomnica
18. aug 2026
anonym_989566
22. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_autor a nie je to otázka priorít, ale hlúposti

@anonym_autor lebo pre autora sa to moze zddat dolezite pre teba je to somarina
Nechces odpovedag neodpovedaj scrolluj dalej

anonym_25525d
Dnes o 14:08

Preboha.. co je hlupe pre teba, nemusi byt pre ineho. Ved kazdy sme iny. Nauc sa respektovat ostatnych.