icon

Príde mi tovar z Aliexpressu do mesiaca?

neexistujuca22
13. feb 2021

Je to teraz obmedzene? Alebo príde tovar do mesiaca?

janaceh
13. feb 2021

@neexistujuca22 ja som objednávala tak v strede až ku koncu januara a už minulý týždeň mi prišlo niečo a aj tento týždeň... Len kamarátka my akurát včera vravela ze majú nejaký sviatok tak to teraz môže dlhšie trvať

marci77
13. feb 2021

@neexistujuca22 maju teraz tie ich cinske sviatky do konca februara by mali trvat, ale ak to mate vyexpedovane ....tak dlzka prepravy by nemala byt dlhsia

janaceh
13. feb 2021

@marci77 ale ze prijatie objednávky vraj teraz trvá a tým pádom to asi dlhšie potrvá ale neviem

tosomja
13. feb 2021

Ja som objednávala ešte min rok a stále nemám nič. 🤷

neexistujuca22
autor
13. feb 2021

Potrebujem 19teho niečo objednať a bojím sa,že mi to nepríde do konca marca ,začiatkom apríla 😒😒

janaceh
13. feb 2021

@neexistujuca22 taaak vždy je to asi risk ci príde alebo nie ale mohlo by to prísť

babovka2321
13. feb 2021

@neexistujuca22 Niektore veci fakt pridu do tyzdna, no my napriklad cakame jeden balik uz vyse 2 mesiacov 😁 takze to je bud alebo

huxy
13. feb 2021

mne ešte nedorazila objednávka, ktorá odišla k číny 7.12., a ktovie či vôbec aj príde. neraz sa totiž stalo, že tovar nedorazil. dokonca aj iný tovar, ktorý som objednávala už v novembri, tiež ani len nedorazil, za to už aj vrátili peniaze. a zas niečo, čo som objednávala neskôr, tak prišlo už dávnejšie. a veru teraz majú ten čínsky nový rok, takže objednávky vôbec nevybavujú do cca 20-teho. ja osobne by som to už neriskovala, ak to potrebuješ nejak súrne. a nikde nie je záruka, že to naozaj aj príde.

petka_3
13. feb 2021

Mne prišli včera čiapočky, čo som objednávala v septembri. 🙂 najčastejšie chodia veci pekne do mesiaca. Ale posledný rok sa stávajú aj takéto extrémy. Príde za 2-3 alebo aj 6 mesiacov. 🙂 ale super je že prišlo vsetko

hettinka
13. feb 2021

@neexistujuca22 ako čo, dodavka niečo 3 týždne, niečo 6.
Spravidla mi teraz chodia veci za mesiac.

neexistujuca22
autor
13. feb 2021

Moznolepsie je na tom wish?

hettinka
13. feb 2021

@neexistujuca22 s tým nemám skúsenosť vôbec. Objednaj cim skôr, možno príde.

stefi_k
13. feb 2021

Tak ja na ali objednavam dost, ale ked ničo naozaj potrebujem tak to kupim tu.

0silvia0
13. feb 2021

@neexistujuca22 a co tie colne poplatky, ktore mali tento rok byt?

hettinka
13. feb 2021

@0silvia0 to až od leta. Zatiaľ chodia veci bez.

0silvia0
13. feb 2021

@hettinka aha, tak to posunuli, super.

skarli
13. feb 2021

Ja som objednával z Aliexpressu v Novembri niečo a už je Február stále nič neprišlo a všetko som zadal správne

evkao
14. feb 2021

@neexistujuca22 Wish je len sprostredkovateľ, tj. Wish len vytvorí objednávku na rovnakého predajcu z Aliexpressu, ako by si si to urobila ty sama, takže tovar ti pôjde rovnako dlho - akurát za to na Wish zaplatíš viac peňazí.

petulda333
14. feb 2021

@evkao nam z wishu vzdy pride do 2t. Z ali mesiac a viac. Akurat teraz prisla jedna vec 3t po objednani. Inak mam veci na ktore cakam od novembra... A na wish si vies priplatit a mas to do 1-2t

evkao
14. feb 2021

@petulda333 mozno maju nieco aj "skladom", to netusim, nic to nemeni na tom, ze je to platforma, ktora umoznuje transakcie medzi predavajucim a kupujucim
a to asi len ja mam taku smolu, uz som si objednavala aj z Wish, prislo mi to po cca mesiaci, ale tak aj dodanie uvadzaju skoro vsade 2-4 tyzdne (to iste som si v tej dobe objednala aj z Ali, prislo mi do 2 tyzdnov)

tabakmirka
14. feb 2021

Ako čo, sú veci, ktoré som mala za týždeň doma, niektoré za mesiac, ale dlhšie som ešte nečakala 🙂