Rada ohľadom stránky stolicky24.sk
Prosim Vás vedel by mi poradiť niekto, zo stránkou stoličky24.sk , objednal už niekto z nej?
@naninka17 my sme kupovali už niekoľkokrát v priebehu 1,5 roka, tiež na firmu, ako pani vyššie. Nemali sme zatiaľ žiadny problém, ani s objednávkou ani s tovarom. Informovali nás podrobne o všetkom, na infolinke pracuje veľmi príjemná pani. Sú výrobcom, takže keď si vyberiete poťah na kancelárskej stoličke, do troch dní je stolička hotová a posielajú ju k vám
Ozivim trosku ... vedel by sa niekto podelit so skusenostami s ich latkami co pouzivaju? Dakujem.
@aalt AHoj 🙂 ak môžem, tak my máme asi druhý mesiac od nich tieto stoličky - https://www.stolicky24.sk/jedalenske-stolicky-a... v látke dream velvet a veľmi dobre sa udržujú. Máme doma dve striebra a aj keď niečo vylejú tak to len obrúskom zotriem a je po probléme. Za mňa výborné
Aby som to tu trochu aktualizovala...
Objednali sme postel. Poslali nam faktúru, čakačka 6 týždňov. Dost ma to prekvapilo, ale ok. Po 2 týždňoch volali, ze uz ju tu majú, ci ju môžu poslať. Povedala som, ze nie, lebo sme začali prerábať kuchyňu a na posteľ nebol priestor. Dohoda bola,ze ju pošlú 4.5. V daný deň, rano, mi prišiel email, ze zásielka bola odoslaná. Poobede volala pani, ci ju môžu odoslať. (???) Medzitým mi asi 2x prisla predfaktura a faktúra, ktora bola uz mesiac zaplatená. Streda/štvrtok tu postel mala byt. Vo stvrtok som uz dost naštvaná volala, ci si robia srandu, ze ja uz tyzden blokujem chlapov, ktorí mi tu postel majú vyniesť, lebo žiadne konkrétnejsie info mi o dodani firma nevie poskytnut (najprv mi mal kurier volat 2 hodiny vopred, potom nikto nevie, ci sa ozve vopred). Hlavne, ze mi pani asi 8x zdoraznovala, ze postel pride na PALETE, ktoru si treba nechat, ak by sme ju chceli vratit.
Zaver? Postel prisla o tyzden v utorok (12.5.). Pôvodný termín na odoslanie bol 13.5. Ako som aj jej povedala, sme to mohli rovno nechať na pôvodný termín a nestresovat sa zbytočne.
Postel nebola na absolútne žiadnej palete, boli to 3 kartóny.
Kuriersku spoločnosť mi nevedela pani povedat lebo, ako som zistila, bol očividne problém nejakú najst. Mam potvrdene, ze pri jednej firme bolo storno zo strany odosielateľa.
Firma stolicky24 očividne nema žiadnu dodavatelsku firmu.
Postel je pekná, ale bolo to prvý a posledný raz,co sme od nich nieco objednali. Komunikácia a dodanie jedna katastrofa.

My raz v bývalej praci, ale bola to nočná mora. 2x nám prišiel nepsravny tovar, cakcku sme mali tým pádom nejaké tri mesiace spolu a potom sme to vzdali.