Seriál Klamstvo
Sledujete tento serial...kto klame, ja uz ani tej Laure neverim 🙃? Ake su vase hypotezy...
hej celkom fajn, aj keď poniektoré scény poriadne pritiahnuté za vlasy... napr. keď ho Laura opitá uniesla.... a zviazala...
Ja si myslim ci mastalira nezabila ta vojacka, partnerka tej inspektorky. Ale aj tie Laurine uskrnky, neviem, som zvedava na zaver velmi
@laila22 ja by som to tiez chcela vediet ale odolam, budem este par tyzdnov hadat a tipovat, ale citala som niekde ze zaver je trochu sklamanim to rozuzlenie...
Ja som neodolala, ale nevadí, určite si to pozriem. Páči sa mi ten seriál. Môj typ nebol správny.. 🙂
Tak ako píšeš, to rozuzlenie je trošku sklamaním, ale to budeš vedieť prečo, keď dopozeraš
@tosomja aj mne , prosim, posli, lebo ma klepne... este to aj tera na velkonocny pondelok nepojde, tak mam 2 tyzdne riadeny abstak...😵💫🤣
Tiež som sa pekne namotala dokonca som si chcela včera pozrieť skôr ďalší diel na Voyo ešte, že mi to nešlo🙂
nakoniec ho zabije syn nie?ale nechcem vedieť nechám sa prekvapiť.Ja som chvíľkami odbiehala viete niektorá čo mal ale kšefty s Kostelnym?keď hovoril, že môže sedieť v druhej cele s ním, keď mu nepomôže.
Baby, toto je na wikipédii: Klamstvo je slovenský dramatický seriál TV Markíza. Ide o adaptáciu britského seriálu Liar z roku 2017.
Ak si dáte vyhľadať do googlu seriál "liar" tak sa dozviete kto je vrahom. Nájdete aj dej jednotlivých častí.

Je to super seriál...