Skúsenosti so službami WeNet
Na základe skusenosti sa pokusame o zosieťovanie. Skusenosti so službami firmy WeNet zasielajte na martina.torokova@markiza.sk, predmet wenet. Verime, že ak uz skusenost mate, netreba viac vysvetlovat.
ano sú to podvodníci,žiadne zakazky som z ich reklami nemal a po 6 mes som podal odstúpenie od zmluvy a oni si nárokuju na zaplatenie zvyšných 6 mes plnú sumu,ako keby som využíval ich fiktívne služby.Dali to na súd,zrejme aj tam maju známych,alebo využívajú mimosúdne konanie ,aby zastrašili a prinútili ludízaplatiť.!! Na ich telefon sa nedovoláte ...
ano sú to podvodníci,žiadne zakazky som z ich reklami nemal a po 6 mes som podal odstúpenie od zmluvy a oni si nárokuju na zaplatenie zvyšných 6 mes plnú sumu,ako keby som využíval ich fiktívne služby.Dali to na súd,zrejme aj tam maju známych,alebo využívajú mimosúdne konanie ,aby zastrašili a prinútili ludízaplatiť.!! Na ich telefon sa nedovoláte ...
@aquatic ak existuje hromadná žaloba,rád sa pridám.Dajte vedieť.
Aquatic to isté rád sa pridam,podám aj podnet, žiadne zákazky v kuse reklamni zbludilci vyvolávajú a odstúpenie od zmluvy si vyžadujú doplatiť zvyšok produktu, naozaj sú takí looseri.. Markíza odvysiela.. podnet
Dobrý den, aj ja mám problém . Spravil som zmluvu cez telefon na 3roky a neviem sa tam dovolať a žiadne služby nedodali . Pridám sa aj ja k hromadnej zalobe . A ako postupujete aj platíte nadalej ? Dakuem
Podal som odstúpenie od zmluvy a nauctovali mi zaplatiť zvyšné mesiace(6mes.)neplatil som ,tak to dali vymáhať cez firmu a musel som zaplatiť.sú to svine.Zatial som nepodal žalobu na nich.Je tu niekto čo vie v tom chodiť?Nech napíše postup a čo je potrebné doložiť a kam.Dakujem.A kde je nejaký link na reláciu v Markíze?
Ja som mala skúsenosť s troma agentúrami a nechcem povedať, že spolupráca s niektorou z nich bola vyslovene zlá, ale najlepšiu skúsenosť som mala s agentúrou Wenet. S komunikáciou som nemala problém, ale komunikovala som výhradne mailom. Spolupráca bola jasná, lebo mi hneď na začiatku povedali postup a každý mesiac mi chodili reporty, čiže som videla v číslach či sa niečo mení. Síce mi spolupráca skončila dávnejšie, lebo som zrušila ten projekt, nakoľko nebol naďalej zlučiteľný s cestovateľským spôsobom života, ale kontakt čo mám na obchoďáčku som už dvakrát posunula (mamine, ktorá má kvetinárstvo a raz kamošovi, ktorý robí revízie elektrických zariadení), obaja majú od nich SEO služby a sú viac lokálne zacielení, ale obaja sú spokojní. Určite odporúčam si preveriť, do akej spolupráce idete a či tomu správne rozumiete. Lebo viem si predstaviť, že niekto, kto si objedná SEO, ale očakáva PPC, bude sklamaný. To však platí pri všetkom, treba vedieť, čo si kupujete 🙂
Dobrý deň. Rád by som sa pridal aj ja k hromadnej žalobe. Robia mi už nepríjemnosti, je to banda podvodníkov. Žiadny telefonický kontakt ani odpovede. Mne napísali, že ma do týždňa vyradia pred 5 mesiacmi ale nič, len podieľali faktúry napriek tomu, že som dostal prísľub, že budú stornovanie. Teraz mi poslali email, že nakoľko som nezaplatil faktúry, budem musieť uhradiť storno poplatok. O tom ani nehovoriac, že absolútne nespĺňali čo sľúbili. Seba som vedel nájsť len ak som udal konkrétne meno spoločnosti, ale podľa kritérií vyhľadávania ako služby mnou ponúkané a lokalita absolútne nič. Max zlaté stránky. Ale aj to len pri údaní konkretných údajov mojej spoločnosti. Ťažké, nielen ukončenie, ale aj poškodenie, nakoľko ích nefunkčná reklama znemožnila funkčnosť môjho podnikania a preto som to musel aj ukončiť.

@anyaseo dobrý deň máte nejakú negatívnu skúsenost s touto spoločnosťou?