Súťaž o najbláznivejšiu tému leta: Ktorá zvíťazí?
Ahojte. leto mame za sebou .. co takto pospominat na najsialenejsie temy leta? Ktora sa vam zdala najblaznivejsia, najdivnejsia, ci najsialenejsia? Ja mam par tipov🙂 ktore vy?
@anonym_autor Veď daj tie Tvoje tipy.
@anonym_autor Veď daj tie Tvoje tipy.
@anonym_6812e4 no pre mna su to tie o gramatike 🙂este ze si to opravila🙂
Všetky tie čo založila jedna ktorá sa nudila.
@maca1984 takych je asi vela, co sa nudia. Nie?
@anonym_autor tá bude asi zo septembra, ale je o " dirty talk" počas sexu. " Oblíž mi gule" sa mi vrylo hlboko do pamäte. Chudák dievča, už sa s ním rozišla a dobre urobila.
@anonym_autor tá bude asi zo septembra, ale je o " dirty talk" počas sexu. " Oblíž mi gule" sa mi vrylo hlboko do pamäte. Chudák dievča, už sa s ním rozišla a dobre urobila.
@anonym_1e80d3 idem hladat🙂 To moze byt super tema🙂
@anonym_1e80d3
@anonym_6812e4 no pre mna su to tie o gramatike 🙂este ze si to opravila🙂
@anonym_autor tie témy sú podľa teba najšialenejšie,najdivnejsše alebo najbláznivejšie?
Tá ktorá sa chcela vyspovedať z inscenácie, potom tá ktorá zistila pár dní pred koncom prázdnin že jej dieťa prepadlo, a nevie čo má robiť, ale naj bola tá ktorá sa teší na oteplenie, lebo jej je zima u nás keď cestuje električkou a metrom
*malo byť -inseminacie
*malo byť -inseminacie
@anonym_28ab6f Tak tuto temu som nevidela 😪. Nevies mi prosim poradit ako ju najdem?
@anonym_28ab6f Tak tuto temu som nevidela 😪. Nevies mi prosim poradit ako ju najdem?
@anonym_autor za mňa vyhrávajú tehotné mamičky ktoré s tehotenstvom prišli o mozog....
Ja ani neviem, lebo v poslednom case su tu kazdy den aspon 3 wtf temy, a potom si to clovek nepamata...
Tá kde šli mladí na dovolenku a nedovolili sestre s rodinou 2 týždne bývať v ich novom dome. 👍 Sťažovala sa sestra...Či to bol real neviem 😄
Tá kde šli mladí na dovolenku a nedovolili sestre s rodinou 2 týždne bývať v ich novom dome. 👍 Sťažovala sa sestra...Či to bol real neviem 😄
@anonym_c0ca61 Ta bola tiez dobra 😀
Cez leto tu bola taká, čo písala svokra, ako má hroznú nevestu, potom to bola vlastne nevesta a potom zas svokra... celé to bolo šialené a malo to asi 60 strán
Najabsurdnejsia tema bola, ktoru vcera zalozila oduta zena, pretoze ju ina zablokovala vo svojej teme. A ona teda zalozila temu, kde ju ohovarala a sikanovala spolu s dalsimi blokovanymi. Admini tu temu do par hodin zmazali 🤣👌

Všetky tie čo založila jedna ktorá sa nudila.