icon

Vidí ma profesionálny účet na Facebooku pri návšteve profilu?

10. aug 2025

Ak ma niekto profesionálny účet na facebooku vidi ked mu navštívim profil?

miselka257
•
10. aug 2025

@anonym_autor Nemyslím si. Mne sa prepol na profesionálny automaticky a neviem to teraz zrušiť. 😂 A mne nič neukazuje, ale netuším, či mi niekto sleduje profil. 😀

autor
•
10. aug 2025
@miselka257

@anonym_autor Nemyslím si. Mne sa prepol na profesionálny automaticky a neviem to teraz zrušiť. 😂 A mne nič neukazuje, ale netuším, či mi niekto sleduje profil. 😀

@miselka257 zrušis to ze ked klikneš na tie tri čiarky a tam to vypnes
A ako sa ti to mohlo automaticky? Máš vela ludi v priateľoch?

miselka257
•
10. aug 2025

diky, vypla som ho úspešne 😂 je ich kus asi viac, len mi prišlo upozornenie že sa prepol režim a ja že čo aký? 😂

procrastique
•
10. aug 2025

Nevidí, ani na insta.

autor
•
10. aug 2025
@procrastique

Nevidí, ani na insta.

@procrastique super, dakujem 😊

autor
•
10. aug 2025
@miselka257

diky, vypla som ho úspešne 😂 je ich kus asi viac, len mi prišlo upozornenie že sa prepol režim a ja že čo aký? 😂

@miselka257 nevedela som ze sa to robí aj automaticky. Myslela som ze si to musí kazdy sa.

borko578
•
20. aug 2025

Prosím vás, aj mne vybehlo že zmena účtu na profesionálny alebo priatelia... ak budem mať profesionálny, znamená to že budem platiť niečo? Ak áno tak koľko a za čo sa platí? Ďakujem veľmi pekne za odp

miselka257
•
21. aug 2025
@borko578

Prosím vás, aj mne vybehlo že zmena účtu na profesionálny alebo priatelia... ak budem mať profesionálny, znamená to že budem platiť niečo? Ak áno tak koľko a za čo sa platí? Ďakujem veľmi pekne za odp

@borko578 nič sa neplatí, je to zdarma 😁