Wearmee - skúsenosť s vrátením tovaru
Baby, aku mate skusenost so strankou wearmee/wearit a vratenim penazi za tovar? Balik som vratila 5 dni dozadu a zatial je vzdy ulozeny v postovom priecinku, ptide mi zvlastne,ze tovar posielaju za 1-2dni a ked clovek tovar vracia,tak je tam nevyzdvihnuty uz piaty den, aj ked mozno pre vrateny tovar chodia 1x tyzdenne. Aka je vasa skusenost?
Ja som z tohto ehopu objednala dvakrát. Pri prvom nákupe som vracala späť tovar, ktorý mi nesadol. Nebol drahý, aj peniaze za neho mi poslala na účet ako sa patrí. Ale pri druhej objednávke som vracala späť viacero vecí a cena dokopy bola vyššia. Peniaze nemám doteraz. A to som tovar vracala ešte v septembri. Bohužiaľ, už sa k nim ani nedostanem, nakoľko podací lístok z pošty o vrátení tovaru som omylom vyhodila a nemám dôkaz o tom, že som tie "handry" vrátila. Tak sa ani nepokúšam tie peniaze vymáhať. A mimochodom, asi všetko to oblečenie je z Temu. Presne tie isté šaty, čo mám doma som našla na Temu za polovičnú cenu.
Ja som z tohto ehopu objednala dvakrát. Pri prvom nákupe som vracala späť tovar, ktorý mi nesadol. Nebol drahý, aj peniaze za neho mi poslala na účet ako sa patrí. Ale pri druhej objednávke som vracala späť viacero vecí a cena dokopy bola vyššia. Peniaze nemám doteraz. A to som tovar vracala ešte v septembri. Bohužiaľ, už sa k nim ani nedostanem, nakoľko podací lístok z pošty o vrátení tovaru som omylom vyhodila a nemám dôkaz o tom, že som tie "handry" vrátila. Tak sa ani nepokúšam tie peniaze vymáhať. A mimochodom, asi všetko to oblečenie je z Temu. Presne tie isté šaty, čo mám doma som našla na Temu za polovičnú cenu.
@cutiepie6 to ma mrzí že takto v dnešnej dobe dokáže fungovať obchod... a nevracať ľuďom peniaze🤔

noo až teraz čítam recenzie a teda poslala som tovar ešte stále mi appka ukazuje že to neprevzali z pošty... je to 30€ tak dúfam. že peniaze pošlú