icon

Z čoho žijú sestry Nízlové?

Dnes o 12:52

Do prcic, z coho tie hviezdy Nizlove žijú?. Opäť sú na nejakej dovolenke. Nie, nesledujem ich. Jednoducho to teraz na nejakej stránke vybehli. Ze speváčky, ale ja nepoznám ani jednu ich pesničku. Co robíim v živote nespravne? Táto téma je iba tak na nedeľňajšie popoludnie.

Strana
z2
anonym_4b6424
Dnes o 12:57

@anonym_autor Je pravda, že ani ja nepoznám ich pesničky, čo ale neznamená, že nemôžu spievať/moderovať na rôznych firemných akciách

anonym_9030b6
Dnes o 12:59

@anonym_autor Mne sú síce nesympatické, ale toto ma nikdy netrápilo. Keď sa však zamyslím, tam môže byť toho viac. Sú zrejme deti z bohatej rodiny. Ak sú ich rodičia nejakí podnikatelia, tak im asi nerobí problém dcéry podporovať. Nejaké investičné nehnuteľnosti trebárs, prenajímajú a pod. Zarobia si možno moderovaním a ktovie čím všetkým možným, čím sa na verejnosti chváliť nebudú a asi aj výživné na deti bude štedré. Čokoľvek - nemusí byť pravda nič z toho , čo som si tipla..

anonym_1ea713
Dnes o 13:06

@anonym_autor z vás všetkých, ktoré ich akože nesledujete 🤣 mimochodom, neprídu mi ako závistlivé fúrie, minimálne to robíš zle..

anonym_3114ed
Dnes o 13:12

@anonym_autor Však Lobotka platí slušné alimenty a živí celú túto familiu.

anonym_9030b6
Dnes o 13:17
@anonym_3114ed

@anonym_autor Však Lobotka platí slušné alimenty a živí celú túto familiu.

@anonym_3114ed Kým nebol Lobotka, kto celú famíliu živil?

janka1011
Dnes o 13:19

@anonym_autor však keby máš dieťa s Lobotkom tiež nemusíš prstom pohnúť. Žiješ si nadštandartne už len z tých alimentov.

anonym_b17ab2
Dnes o 13:19

Rozťahuju nohy tým správnym finančným kohútikom. A decká sú len poistka na prítok penazi

anonym_3114ed
Dnes o 13:23
@anonym_9030b6

@anonym_3114ed Kým nebol Lobotka, kto celú famíliu živil?

@anonym_9030b6 Veď obe boli kedysi vydáte a potom sa rozviedli. Medzitým mali vždy nejakých priateľov. A žili zo dňa na deň. Vtedy nemali ani bývanie, veď vlastný dom si kúpili spolu až keď mali obe deti. Oblečenie, jedlo a dovolenky - platili chlapi, niečo šlo z honorárov a niečo z reklám. A takto to je aj dnes. Všade sa pretčajú, niečo pritom spropagujú, niečo získajú. A keď prišiel Lobotka, platil všetko, aj druhá sa zviezla, aj rodičia a alimenty na dcéru platí dnes určite viac než slušné, pri jeho príjmoch. O takých sa tu ženám ani nesníva.

a0
Dnes o 13:31

1. Rodičia 2. Hudba 3. Výživné 4. Sociálne siete 5. Rôzne jenorazové honorované akcie. Snáď ťa to už nebude toľko štvať, pekný deň

Btw jedna z tých dvoch má pár sólo pesničiek, za posledné roky. Jednu pesničku dosť propagovali aj média.

marca12
Dnes o 13:41

Si normalna? Navazat sa do niekoho len preto,ze si moze dovolit ist na dovolenku? Vsimni si,ze chodia na dovolenky mimo sezonu,mnohi z nas chodia v hlavnej sezone to su drahsie dovolenky. Nechapem,co konu urobili,ze sa od detstva do nich niekto navaza. Vzdy ich sudili,pisali o nich hnusne veci a to len preto,ze su slavne a pekne zeny.

oriesocek
Dnes o 13:51

No oni dve mám pocit práveže v kuse niečo robia - majú platené spolupráce, vystupujú, riešia reklamu pre ich obchod - alebo ich mamy…. Aj časť dovoleniek sú spolupráce… a plus to výživné, ale evidentne ich neuživí, keď stále pracujú….

anonym_b5cc39
Dnes o 13:58

Mňa by zaujímalo, či ich pozná niekto osobne, že aké sú.

anonym_28c352
Dnes o 14:19
@anonym_b5cc39

@anonym_b5cc39 stretla som sa s nimi párkrát, aj pracovne aj nepracove. Normálne, milé ženy, žiadne snobky ako ich často bulvár vykresľuje.

anonym_b5cc39
Dnes o 14:24
@anonym_28c352

@anonym_b5cc39 stretla som sa s nimi párkrát, aj pracovne aj nepracove. Normálne, milé ženy, žiadne snobky ako ich často bulvár vykresľuje.

@anonym_28c352 ďakujem za odpoveď. Veď to, že nikdy som nepočula na ne nič pekné, väčšinou každý nadáva, tak ja len či sú fakt trubky alebo je to len skreslené. Zas vystupujú slušne a nikdy nenadavali na otcov svojich detí.

anonym_adcd52
Dnes o 14:25

Istu dobu chodili dost casto do Dubaja. Tam sa da vraj celkom dobre popri "dovolenke" zarobit.

anonym_1e7faf
Dnes o 14:30

dva matrace

catherin4
Dnes o 14:34

Ked sa s Lobotkom rozchadzali, Nizlova sa vyjadrila, ze pozaduje vyzivne 10 000 mesacne. Tak ak to aj dostala tak maju z coho zit a chodit po dovolenkach

sara07
Dnes o 14:38
@catherin4

Ked sa s Lobotkom rozchadzali, Nizlova sa vyjadrila, ze pozaduje vyzivne 10 000 mesacne. Tak ak to aj dostala tak maju z coho zit a chodit po dovolenkach

@catherin4 neviem ako vy ale mne by 10 litrov na mesiac ako totálne stačilo aj na 3 deti😂

sara07
Dnes o 14:40

tak som si našla kto je to vôbec nizlova,nádherná baba , fakt pekná žena

anonym_329116
Dnes o 14:46
@a0

1. Rodičia 2. Hudba 3. Výživné 4. Sociálne siete 5. Rôzne jenorazové honorované akcie. Snáď ťa to už nebude toľko štvať, pekný deň

Btw jedna z tých dvoch má pár sólo pesničiek, za posledné roky. Jednu pesničku dosť propagovali aj média.

@a0 Rodičia? Sranduješ, však? Veď Lobotkovi sa do Talianska nasáčkovali aj otec s materou a on ich živil. Potom ich konečne vykopol, keď pochopil, že ho vyciciavajú.

anonym_1161c9
Dnes o 14:48

@anonym_autor majú butik so spod.pradlom, pri/v Leviciach

anonym_9030b6
Dnes o 15:07

Tiež sa mi zdá,že majú trochu šmrnc lux.spoločníčiek, ako bolo vyššie spomenuté. Vo filme Dievčatá z Dubaja bolo presne toto spomenuté, že rôzne speváčky,moderátorky,herečky tam chodili/chodia na zárobok. Neodsudzujem však ,lebo si myslím, ,že by na to každá ani nemala žalúdok.Také prachy sa ani nedajú závidieť.

anonym_b7a23f
Dnes o 15:50
@marca12

Si normalna? Navazat sa do niekoho len preto,ze si moze dovolit ist na dovolenku? Vsimni si,ze chodia na dovolenky mimo sezonu,mnohi z nas chodia v hlavnej sezone to su drahsie dovolenky. Nechapem,co konu urobili,ze sa od detstva do nich niekto navaza. Vzdy ich sudili,pisali o nich hnusne veci a to len preto,ze su slavne a pekne zeny.

@marca12 aj teraz boli v Egypte a Egypt je pre mňa jedna z najlacnejších dovoleniek. No ale niekoho tu ide od jedu rozdrapiť 😃

a0
Dnes o 15:55
@anonym_329116

@a0 Rodičia? Sranduješ, však? Veď Lobotkovi sa do Talianska nasáčkovali aj otec s materou a on ich živil. Potom ich konečne vykopol, keď pochopil, že ho vyciciavajú.

@anonym_329116 si bola u nich, keď to takto všetko vieš? Ja si myslím, že keď ti rodičia dovolia žiť v ich dome, tak je to od nich pomoc jak delo. Nehovoriac o tom, že nemusia riešiť ani babbysitterku. 🙂

anonym_28c352
Dnes o 15:56
@anonym_9030b6

Tiež sa mi zdá,že majú trochu šmrnc lux.spoločníčiek, ako bolo vyššie spomenuté. Vo filme Dievčatá z Dubaja bolo presne toto spomenuté, že rôzne speváčky,moderátorky,herečky tam chodili/chodia na zárobok. Neodsudzujem však ,lebo si myslím, ,že by na to každá ani nemala žalúdok.Také prachy sa ani nedajú závidieť.

@anonym_9030b6 tam chodia mladé baby, nie 40 ročné matky.

jeennyv
Dnes o 16:01

Ja mam 34 ale pamatam si ako decko ako detske hviezdy….sna od 14 spievali vydavali slbumy kazety…ked mali stastie a peniaze vyuzivali rozumne urcite im nieco ostalo, plus ked dospeli, produkcia v amerike, ich pozyvaju na nejake akcie, teraz net, influ a neviem co….nezavidim, su porozvadzane, s otcami deti nie su atd….
@anonym_autor

flatwhite
Dnes o 16:01
@anonym_b5cc39

@anonym_b5cc39 ja som ich viackrat obsluhovala,zvykli k nam chodievat jest cela partia. Vzdy boli extremne mile, usmiate, vzdy podakovali a nikdy som z nich nemala pocit ze “ja som viac”,vzdy nechali pekny tringelt. Za to Lobotka uplny sedlak, normalne bolo vidiet ze babam je neprijemne ako sa ku nam personalu choval.

anonym_db8631
Dnes o 16:14
@flatwhite

@anonym_b5cc39 ja som ich viackrat obsluhovala,zvykli k nam chodievat jest cela partia. Vzdy boli extremne mile, usmiate, vzdy podakovali a nikdy som z nich nemala pocit ze “ja som viac”,vzdy nechali pekny tringelt. Za to Lobotka uplny sedlak, normalne bolo vidiet ze babam je neprijemne ako sa ku nam personalu choval.

@flatwhite sedlák,ale nechala sa oplodniť...

anonym_db8631
Dnes o 16:16

@anonym_autor tieto dve som nikdy za speváčky nepovažovala,ja do smrti nepochopím,kto vôbec toto o nich začal tvrdiť a ako sa vôbec dostali do médií s tým ich "spevom"

anonym_9030b6
Dnes o 16:20
@anonym_28c352

@anonym_9030b6 tam chodia mladé baby, nie 40 ročné matky.

@anonym_28c352 Myslela som,že ten spomínaný Dubaj bol pred viac rokmi.

Strana
z2