icon

Zion Soul Sister - skúsenosti

ninka123
16. apr 2021

Ahojte, máte niekto skúsenosti s jej stránkou alebo FB profilom? Ďakujem 🙂

lejka_9898
Autor odpoveď zmazal
lejka_9898
20. mar 2025

Tak, ja som si u Zion dala robiť NIEKOĽKO VÝKLADOV. Najskôr som mala pocit že naozaj má dar a hovorí pravdu . Ospevovala som ju na každom kroku, dala som si u nej robiť aj podvedomé nahrávky . Zrazu má však začala ignorovať, na email neodpovedala, na správu tiež nie. Vravím si Okey, každý má slobodnú vôľu a proste so mnou viac nechce komunikovať , rešpektujem to no aj tak by som priala správu typu, už s tebou proste nechcem spolupracovať a pochopila by som …Medzičasom som ju však stále odporúčala iným, dali si u nej robiť výklad moji traja kamaráti, ktorým ihneď na mail odpísala. Pochopila som teda, že sa mi zámerne vyhýba a aj by som to rešpektovala, ale keď im trom poslala ROVNAKÝ VÝKLAD, tak som pochopila že tu niečo nehraje . Okrem toho si zisťuje, či už niekto z tvojho okolia u nej absolvoval výklad aby ti vedela povedať, ako každému že máš pri sebe dušu, ktorú za poplatok odstráni . Vrchol vrcholov . Už nikdy viac . Ľudia ktorí majú dary alebo aj tí čo sa len hrajú že ich majú, vedia presne ako a kedy zneužiť ľudí, ktorí v istom bode života tápajú po “ pravde “ , ktorej sa aj tak nedočkajú . Nikdy viac .

pudilar
13. jún 2025

@ninka123 fotky ktore ma su vyslovene generovane umelou inteligenciou. je to zjavny podvod.