icon

Zmena názoru na PetraLovelyHair po nepríjemnom zážitku

Včera o 07:36

Vždy som ju mala rada, sledovala ju roky, prišla mi jediná normálna, skromná, pokorná. Niekedy som na IG šla už len kvôli nej, keďže nič iné ma tam vtedy nebavilo. Nedávno pridala story, kde vravela o jednej žene, že tie šaty sa jej veľmi nehodili, že by boli krajšie v inej farbe, aby jej šli k pleti. Na to som napísala, že šťastie že pani kašle na nejakú typológiu a obliekla si to co sa jej paci. Je to prosim vas nejaky urazajuci koment alebo? Ved prirodzene dotycna pani sa rozhodla ze chce byt v bielych satoch tak bola. Ja som zase dala najavo ze nesuhlasim s typologiou ze je to blbost. Cakala som id PLH aspon nejaku reakciu kde to vysvetli alebo ma aspon odignoruje. Ona mi poslala spravu s emoji prostrednik a blokla si ma. Nečakal som od slušnej ženy prave od nej takuto reakciu a o to viac ma mrzi ze som nic zle neurobila len som si dovolila nesuhlasit. Vzdy som ju obranovala a nechapala tie nenavistne fora o nej ale ak sa takto spravala uz od zaciatku tak asi tie fora kvoli niecomu vznikli.

autor
Včera o 07:36
anonym_c92575
Včera o 07:55

Nevedela uniesť že máš iný názor a nepritakávaš jej.

anonym_30e154
Včera o 08:18

mna si raz tak blokla Katka.zdrkadielko. lebo mala malu dcerku, dievcatko, tak do 2 rokov... a volala ju sef, aj ked o nej hovorila, tak to sklonovala v muzskom rode... a niekto jej tam napisal komentar, ze "jeej, ten je zlaty"... a ja som pod to napisala "zlata... je to dievcatko"
a zrazu som bola bloknuta 👏

autor
Včera o 08:30
@anonym_30e154

mna si raz tak blokla Katka.zdrkadielko. lebo mala malu dcerku, dievcatko, tak do 2 rokov... a volala ju sef, aj ked o nej hovorila, tak to sklonovala v muzskom rode... a niekto jej tam napisal komentar, ze "jeej, ten je zlaty"... a ja som pod to napisala "zlata... je to dievcatko"
a zrazu som bola bloknuta 👏

@anonym_30e154 tak to je smutne. Uvedomuju si tito ludia o kolkych sledovatelov prídu takto?

anonym_8315a7
Včera o 08:48

A ja sa po tých hejtoch, ktoré si napr. Petra zažila, ani nečudujem.

mimaapeto
Včera o 08:57

nemám instagram našťastie toto neriešim😅 ale oni to berú tak pokiaľ ich sleduješ tak musíš s nimi súhlasiť, je to ich svet, život a nechcú si proste do toho nechať kecať.. mne to príde ako také sektárstvo😀 lebo sledujete , rollujete, nakupujete ( poniektorí) to čo oni odporúčajú, používate ich kódy a s tým zlepšujete ich život .. a oni sa k vám takto správajú... no mohla by som sa nato vy*rať😅

anonym_2f4c53
Včera o 10:17

Mne sa to stalo vo FB skupine Nikdy viac. Sama som odisla z narcistickeho vztahu, tak som to obcas sledovala. Ale oni kazheho jedneho ex nazyvali narcistom, odporucali branit v styku a pod. Raz som sa ozvala a tak ma ziebali, ze neuveris. Samozrejme som zo skupiny dobrovolne odisla. Normalne si myslim, ze tazia z toho tie zeny, ze vytvaraju hysteriu a bublinu, aby mali cisla...

anonym_6359ab
Včera o 10:24

netusim o kom pises, ale skus sa sustredit na vlastny zivot a kasli na to

anonym_b9bcb7
Včera o 10:35

Naozaj takto reaguje dospela zena, ako pubertak 😃 clovek by si myslel, ze si za tie roky na sietach zvykla na rozne komentare, ale toto? 😅 Ok

autor
Včera o 11:01
@anonym_b9bcb7

Naozaj takto reaguje dospela zena, ako pubertak 😃 clovek by si myslel, ze si za tie roky na sietach zvykla na rozne komentare, ale toto? 😅 Ok

@anonym_b9bcb7 no ved to mi nejde do hlavy, necakala som taku spravu od dospelej a slusnej zeny. Pritom som nadavala len na blbu typologiu

anonym_66ace4
Včera o 11:10

Ona skromna a pokorna? To si kde na toto prisla? Ona nebola skromna ani pokorna nikdy. Bezne ludi blokuje, co jej nepritakavaju, mala niekolko kauz aj so sledovatelmi. Viackrat sa jej pytali, co robi s tymi tonami kozmetiky, co zhromadzuje v skriniach doma, ze preco to nedava na charitu alebo tak. Jej to prislo, je to jej a ona to potrebuje.
Ano, sledujes ju preto, ze Ti je sympaticka, tak mas mat len pozitivny nazor na vsetko. Toto je svet slovenskeho a ceskeho instragramu. Uz je to aj smiesne.

krasneleto
Včera o 13:22
@anonym_autor

@anonym_b9bcb7 no ved to mi nejde do hlavy, necakala som taku spravu od dospelej a slusnej zeny. Pritom som nadavala len na blbu typologiu

@anonym_autor tak asi taka slusna a dospela nebude, ked nemala na viac ako fuckera ti poslat...

anonym_e74ee4
Včera o 15:05
@anonym_66ace4

Ona skromna a pokorna? To si kde na toto prisla? Ona nebola skromna ani pokorna nikdy. Bezne ludi blokuje, co jej nepritakavaju, mala niekolko kauz aj so sledovatelmi. Viackrat sa jej pytali, co robi s tymi tonami kozmetiky, co zhromadzuje v skriniach doma, ze preco to nedava na charitu alebo tak. Jej to prislo, je to jej a ona to potrebuje.
Ano, sledujes ju preto, ze Ti je sympaticka, tak mas mat len pozitivny nazor na vsetko. Toto je svet slovenskeho a ceskeho instragramu. Uz je to aj smiesne.

@anonym_66ace4 prečo by mala dávať kozmetiku na charitu? je to jej vec čo s ňou urobí a nemusí o tom ani nikomu hovoriť. Pamätám si ako kedysi dávala balíčky kozmetiky na miesta, kde ich bolo potrebné nájsť. A ak si dobre spomínam, ale to už si nie som istá či to bola ona, tak riešila to, že jej vypisujú ľudia žiadali od nej kozmetiku. Čo mne príde absolutne drzé a cez čiaru. @autorka Reakcia vystrčenný prostredník mi príde absolútne cez čiaru ale nevieme čo ešte mohlo byť za tým. Keby ti napr. 10 a viac ľudí denne napíše, že nesúhlasí s tvojim názorom tak aj teba by to nahnevalo. Bola by to pre teba uplne zbytočná informácia, zbytočná interakcia. Ked sa ti nepáči čo robí tak jednoducho nepozeraj a nekritizuj. Z jej reakcie si nič nerob, aspoň si zistila, že je to tiež len bežný človek so svojími náladami a nie nejaký dokonalý idol.

autor
Autor odpoveď zmazal
anonym_66ace4
Dnes o 06:55
@anonym_e74ee4

@anonym_66ace4 prečo by mala dávať kozmetiku na charitu? je to jej vec čo s ňou urobí a nemusí o tom ani nikomu hovoriť. Pamätám si ako kedysi dávala balíčky kozmetiky na miesta, kde ich bolo potrebné nájsť. A ak si dobre spomínam, ale to už si nie som istá či to bola ona, tak riešila to, že jej vypisujú ľudia žiadali od nej kozmetiku. Čo mne príde absolutne drzé a cez čiaru. @autorka Reakcia vystrčenný prostredník mi príde absolútne cez čiaru ale nevieme čo ešte mohlo byť za tým. Keby ti napr. 10 a viac ľudí denne napíše, že nesúhlasí s tvojim názorom tak aj teba by to nahnevalo. Bola by to pre teba uplne zbytočná informácia, zbytočná interakcia. Ked sa ti nepáči čo robí tak jednoducho nepozeraj a nekritizuj. Z jej reakcie si nič nerob, aspoň si zistila, že je to tiež len bežný človek so svojími náladami a nie nejaký dokonalý idol.

@anonym_e74ee4 ked si verejne znama osoba, vystupujes na socialnych sietach, tak je jasne, ze Ti budu ludia pisat a zobrat o veci, co dostavas zadarmo. Lebo nie je v silach jedneho cloveka tie kvanta kozmetiky spotrebovat. A preco by to mala rozdavat? Mas pravdu, pre nic, lebo sama ma malo. Mozno preto, aby z toho mali radost ti, co si kozmetiku nemozu dovolit kupit. NIektori influenceri veci zo spoluprac co dostanu delia fanusikom, ini tie veci predavaju. Ich vec.

anonym_86b4e7
Dnes o 09:18
@anonym_8315a7

A ja sa po tých hejtoch, ktoré si napr. Petra zažila, ani nečudujem.

@anonym_8315a7 po akych hejtoch? Myslis ten udajny list na parapete a nasledne rozluckove ciernobiele video s pauzou/koncom, pocas ktorej si dala spravit nove prsia, ktore od nej istotne jej uchulny lolitkami posadnuty manzel chcel? 😁 prosim ta, petra nikdy nevedela prijimat kritiku, mozno zo zaciatku, kedy este chodila do prace a medzi normalnych ludi. No akonahle z prace odisla a venovala sa iba youtube nedokazala prijat kritiku. Na ceskom vinted fore(ked este existovalo) kde sa riesili blogerky, ohovarala Lucku z Get the louk, ze ako si rozmazane maluje oci. Taka je Petra, potom sa zistilo, ze to je ona a samizda vyslo to video. Takze tak 😁 Milion suflikov s kozmetikou, ktoru by ani 100zien nestacilo spotrebovat za rok, ktoru ona doma nikdy nespotrebuje, milion handier, plaviek z Ciny na doma, lebo nikam nechodia. Smutny zivot ma, ked riesi len toto a nejaku kritiku

anonym_76dffd
Dnes o 10:11

@anonym_autor ja som ju zažila na dovolenke a ten jej mužíček bol iné kvítko. Čo malo dlhé nohy a sukňu ušiel si oči vyočiť, ten pohľad chlípaka žena pozná.