Zmenila sa stránka Modrého koníka na čierny podklad?
Prosim vas, to som zasa ja nieco postlacala alebo je uz odteraz pre vsetkych tato stranka na ciernom podklade?
V mobile mám tmavý režim nastavený, tam sa mi to zmenilo. Na pc mám svetlý a nezmenilo. Takže si asi treba skontrolovať nastavenia.
Ked si vypnes na mobile tmavy rezim, vrati sa ti to na svetle
Spustili na webe tmavý režim ktorý sa nastaví podľa vášho aktuálneho nastavenia zariadenia. Takže ak máte na zariadení tmavý režim tak aj web bude tmavý. Vypnúť sa to v nastaveniach webu nedá, jedine že si celé zariadenie prepnete na svetlý režim.
Čiže globálne zariadenie svetlý/tmavý a na základe toho zobrazuje web.
Všetko v poriadku s tmavým režimom, mám ho všade už roky, len by sa admini mohli pozrieť na lepšie zvýraznenie pojmov ako ,, autor" a ,, ťa spomenula". Dať tam inú farbu, lebo táto Zelenka a či aka teraz zanika
Všetko v poriadku s tmavým režimom, mám ho všade už roky, len by sa admini mohli pozrieť na lepšie zvýraznenie pojmov ako ,, autor" a ,, ťa spomenula". Dať tam inú farbu, lebo táto Zelenka a či aka teraz zanika
@doriiis Nevidím rozdiel ani v tom, či mám nové upozornenie, alebo som ho už videl. 🙈 Určite to robila len dáka AI 😂
hm, tak to je zvlastne, lebo ja tu nemam ziadnu zmenu. 🙂 preco to niekto ma tak a niekto onak? 😀
@nellyuana Dík. Už chápem - normálne mám na PC nastavený tmavý režim. Len admini MK sa rozhodli, že ich stránka bude podľa systémového nastavenia, nie štandardne svetlá, ako to bolo doteraz.
@chrobak7 to sa admini nerozhodli. Tomu sa hovoril user experience. Už nie je rok 2010, začnite sa trošku vzdelávať
@anonym_0ef9b0 to je ake inteligentné urazat ludi ako anonym 🙂
Ahojte, dávame do pozornosti článok: https://www.modrykonik.sk/faq/tmavy-rezim-dark-mode-na-modrom-koniku/

Nezaplatila si fakturu za elektriku ...