icon

Zmizli po zavedení anonymov niektoré nicky?

1. máj 2026

Ktore nicky zmizli po zavedeni anonymov a pisu teraz vylucne anonymne?

Strana
z3
anonym_7ec843
1. máj 2026

anjelicek podla mna, heleninamama ta bola riadna stalkerka vzdy vykrikovala, ktora ma aky nick a ktory mala predtym teraz ju uz pomenej, retatka ta vymizla uplne ani neviem ci ma este vobec nick, maciatkolulu alebo tak nejako....

rozculena
1. máj 2026
@anonym_7ec843

anjelicek podla mna, heleninamama ta bola riadna stalkerka vzdy vykrikovala, ktora ma aky nick a ktory mala predtym teraz ju uz pomenej, retatka ta vymizla uplne ani neviem ci ma este vobec nick, maciatkolulu alebo tak nejako....

@anonym_autor
@anonym_7ec843
a vy dve ste kto pôvodne?

autor
1. máj 2026
@rozculena

@anonym_autor
@anonym_7ec843
a vy dve ste kto pôvodne?

@rozculena Ja som nerozculena, ale ty konkretne si so mnou viackrat hadala.

anonym_c7fa12
1. máj 2026
@anonym_7ec843

@anonym_7ec843 heleninamama tu je. Likeuje rôzne diskusie.

rozculena
1. máj 2026
@anonym_autor

@rozculena Ja som nerozculena, ale ty konkretne si so mnou viackrat hadala.

@anonym_autor to je mi prd platné,ja si nezapisujem,s kým sa hádam,zavriem diskusiu a zabúdam

anonym_ad7fed
1. máj 2026

no dnes to nemá konca. Ak nie Viestta, tak nicky...😉

autor
1. máj 2026

@anonym_autor Ja pisem uz vyhradne iba ako anonym.

anonym_ea187e
1. máj 2026
@anonym_7ec843

@anonym_7ec843 heleninamama náhodou odhalila dávnejšie aj slávnu Viestu. Písala tu, že ten nik nie je v poriadku a určite pod ním prispievajú viacerí ľudia, keďže tu Viesta písala nonstop aj v dňoch, kedy bola údajne s rodinou na výlete. Vtedy ju tu baby za to riadne zvozili, vraj si vymýšľa a dali zmazať jej príspevky. Viesta bola nedotknuteľná

anonym_7ec843
1. máj 2026
@anonym_ea187e

@anonym_7ec843 heleninamama náhodou odhalila dávnejšie aj slávnu Viestu. Písala tu, že ten nik nie je v poriadku a určite pod ním prispievajú viacerí ľudia, keďže tu Viesta písala nonstop aj v dňoch, kedy bola údajne s rodinou na výlete. Vtedy ju tu baby za to riadne zvozili, vraj si vymýšľa a dali zmazať jej príspevky. Viesta bola nedotknuteľná

@anonym_ea187e ja len rozmyslam ze co ma clovek z toho ked sleduje kto mal a aktualne ma aky nick a potom to riesi....Ze co ju bavi na tom odhalovat a stalkovat..Asi len povaha

anonym_ad7fed
1. máj 2026
@anonym_ea187e

@anonym_ea187e že sa nato nepamätám. Viestta sa nesnažila to vysvetliť?

anonym_ea187e
1. máj 2026
@anonym_ad7fed

@anonym_ea187e že sa nato nepamätám. Viestta sa nesnažila to vysvetliť?

@anonym_ad7fed Bolo to v jednej diskusii, kto je najviac nenávidený na MK. Opakovala saViesta a aj tam potom písala svojim arogantným spôsobom. Nahlasovali sa tam navzájom a potom vymazali celú diskusiu.

anonym_f3d17b
1. máj 2026

Viete si predstaviť, že MK odhalí nick na vsetky tie anonymne diskusie 😁ja by som ich tu mala kvantum, veľmi dobre sa sťažuje tak anonymne, taká psychohygiena..vyžalujes sa,uľaví sa ti a keď diskusia ide do tuhého,tak sa neozve anonym🙃

anonym_6ba868
1. máj 2026

to naozaj? zas nicky a viesta?? nezaklada si to ona a jej mama navzajom? uz je to naozaj trapne ... ani ta stara ceckata co mala vzdy pravdu a je najkrasia kt si myslela ze ma stale 20 tu take halo nenarobila ....

timea301196
1. máj 2026

Nejak to neriešim kto. Každý je hrdina pod anonymom. najlepšie keby to zrušili a ostali len anonymne diskusie 🙂

anonym_ad7fed
1. máj 2026

My to tu vidíme ako anonym, ale MK vidí naše nicky a možno niekedy sa asi aj dobre bavia. Kto vie.

moonlight1210
1. máj 2026

@anonym_autor “Ktore nicky zmizli po zavedeni anonymov a pisu teraz vylucne anonymne?”

Az na par, uplne vsetky. Myslim, ze to jasne vidiet. Ci?

anonym_4b2d7a
1. máj 2026

@anonym_autor niekto tu už má obcesiu
a na anonymné otázky zvyčajne odpovedám anonymne

moonlight1210
1. máj 2026
@anonym_ad7fed

My to tu vidíme ako anonym, ale MK vidí naše nicky a možno niekedy sa asi aj dobre bavia. Kto vie.

@anonym_ad7fed poskytnut to na siciologicky vyskum, posluzili by dobre.
Na profilovke matka troch deti, fotky kolacov a vyvazenych desiatovych krabiciek, nezna vila s vetrom vo vlasoch. A ako anonym utrhnuta z retaze, zeby sa aj jej vlastna mama divila, koho to vychovala a jej muz, koho si to vzal. 🙂

anonym_5f94b0
1. máj 2026

Často píšem ako anonym a je to fakt psychohygiena. Aha, aj teraz 😝

slavomira236
1. máj 2026

@anonym_autor ja nepisem ako anonym

biba_18
1. máj 2026

mne sa nechce takto hrať. nepíšem ako anonym a nikdy nebudem. ak ma niekto nezaregistruje tak preto že tu nebudem 😏

amelie2017
1. máj 2026

Ja veci ohladom chorob, deti, dovoleniek a podobne odpovedam normalne. Intimnejsie alebo financne zalezitosti anonymne. V profile mam fotky.. som rada za tuto moznost.

marhulka13
Včera o 00:44

Tvoj nick zmizol

bronkax
Včera o 01:17

Načo to stále riešite? Predtým táto možnosť nebola a iba sa pindalo že autor diskusie je anonymný a vy musíte písať pod svojím nickom. Ani tak ani tak. A čo koho zaujíma kto píše anonymne je to každého vec či sa vyjadrí pod svojim nickom.

anonym_c91bc2
Včera o 03:34

Nech je vsetko anonym lebo potom sa len sleduje kto čo a debaty o ničom

citronove_koliesko
Včera o 04:01

@anonym_autor ja sa priznavam ze pisem na striedacku ako prihlasena ak ide o nieco vseobecne, neosobne a ako anonym ak si myslim ze by ma mohol niekto spoznat.
Zazila som "spoznanie" a teda nic moc pocit ak sem clovek napise aj veci ktore by len tak so susedou nepreberal a tu som to pisala preto aby to niekomu pomohlo.
A aj tento nick je od isteho casu moj anonymny, presla som z povodneho pod iny.

citronove_koliesko
Včera o 04:07
@amelie2017

Ja veci ohladom chorob, deti, dovoleniek a podobne odpovedam normalne. Intimnejsie alebo financne zalezitosti anonymne. V profile mam fotky.. som rada za tuto moznost.

@amelie2017 ja uz prave ani choroby, ani deti, ani dovolenky nepisem verejne. Ani by som neverila ako to moze iny clovek ktory ta tu spozna zneuzit.

anonym_7cb2a5
Včera o 04:58

Oblubena zuzanockamt 🤣

anonym_08d7fd
Včera o 05:09

Viestta nám vždy dobre poradí, to musíte uznať

anonym_6d835d
Včera o 05:39
@anonym_08d7fd

Viestta nám vždy dobre poradí, to musíte uznať

@anonym_08d7fd viestta googli

Strana