Zmizli po zavedení anonymov niektoré nicky?
Ktore nicky zmizli po zavedeni anonymov a pisu teraz vylucne anonymne?
anjelicek podla mna, heleninamama ta bola riadna stalkerka vzdy vykrikovala, ktora ma aky nick a ktory mala predtym teraz ju uz pomenej, retatka ta vymizla uplne ani neviem ci ma este vobec nick, maciatkolulu alebo tak nejako....
@anonym_autor
@anonym_7ec843
a vy dve ste kto pôvodne?
@anonym_autor
@anonym_7ec843
a vy dve ste kto pôvodne?
@rozculena Ja som nerozculena, ale ty konkretne si so mnou viackrat hadala.
anjelicek podla mna, heleninamama ta bola riadna stalkerka vzdy vykrikovala, ktora ma aky nick a ktory mala predtym teraz ju uz pomenej, retatka ta vymizla uplne ani neviem ci ma este vobec nick, maciatkolulu alebo tak nejako....
@anonym_7ec843 heleninamama tu je. Likeuje rôzne diskusie.
no dnes to nemá konca. Ak nie Viestta, tak nicky...😉
@anonym_autor Ja pisem uz vyhradne iba ako anonym.
@anonym_7ec843 heleninamama náhodou odhalila dávnejšie aj slávnu Viestu. Písala tu, že ten nik nie je v poriadku a určite pod ním prispievajú viacerí ľudia, keďže tu Viesta písala nonstop aj v dňoch, kedy bola údajne s rodinou na výlete. Vtedy ju tu baby za to riadne zvozili, vraj si vymýšľa a dali zmazať jej príspevky. Viesta bola nedotknuteľná
@anonym_7ec843 heleninamama náhodou odhalila dávnejšie aj slávnu Viestu. Písala tu, že ten nik nie je v poriadku a určite pod ním prispievajú viacerí ľudia, keďže tu Viesta písala nonstop aj v dňoch, kedy bola údajne s rodinou na výlete. Vtedy ju tu baby za to riadne zvozili, vraj si vymýšľa a dali zmazať jej príspevky. Viesta bola nedotknuteľná
@anonym_ea187e ja len rozmyslam ze co ma clovek z toho ked sleduje kto mal a aktualne ma aky nick a potom to riesi....Ze co ju bavi na tom odhalovat a stalkovat..Asi len povaha
@anonym_ea187e že sa nato nepamätám. Viestta sa nesnažila to vysvetliť?
@anonym_ea187e že sa nato nepamätám. Viestta sa nesnažila to vysvetliť?
@anonym_ad7fed Bolo to v jednej diskusii, kto je najviac nenávidený na MK. Opakovala saViesta a aj tam potom písala svojim arogantným spôsobom. Nahlasovali sa tam navzájom a potom vymazali celú diskusiu.
Viete si predstaviť, že MK odhalí nick na vsetky tie anonymne diskusie 😁ja by som ich tu mala kvantum, veľmi dobre sa sťažuje tak anonymne, taká psychohygiena..vyžalujes sa,uľaví sa ti a keď diskusia ide do tuhého,tak sa neozve anonym🙃
to naozaj? zas nicky a viesta?? nezaklada si to ona a jej mama navzajom? uz je to naozaj trapne ... ani ta stara ceckata co mala vzdy pravdu a je najkrasia kt si myslela ze ma stale 20 tu take halo nenarobila ....
Nejak to neriešim kto. Každý je hrdina pod anonymom. najlepšie keby to zrušili a ostali len anonymne diskusie 🙂
My to tu vidíme ako anonym, ale MK vidí naše nicky a možno niekedy sa asi aj dobre bavia. Kto vie.
@anonym_autor “Ktore nicky zmizli po zavedeni anonymov a pisu teraz vylucne anonymne?”
Az na par, uplne vsetky. Myslim, ze to jasne vidiet. Ci?
@anonym_autor niekto tu už má obcesiu
a na anonymné otázky zvyčajne odpovedám anonymne
My to tu vidíme ako anonym, ale MK vidí naše nicky a možno niekedy sa asi aj dobre bavia. Kto vie.
@anonym_ad7fed poskytnut to na siciologicky vyskum, posluzili by dobre.
Na profilovke matka troch deti, fotky kolacov a vyvazenych desiatovych krabiciek, nezna vila s vetrom vo vlasoch. A ako anonym utrhnuta z retaze, zeby sa aj jej vlastna mama divila, koho to vychovala a jej muz, koho si to vzal. 🙂
Často píšem ako anonym a je to fakt psychohygiena. Aha, aj teraz 😝
mne sa nechce takto hrať. nepíšem ako anonym a nikdy nebudem. ak ma niekto nezaregistruje tak preto že tu nebudem 😏
Ja veci ohladom chorob, deti, dovoleniek a podobne odpovedam normalne. Intimnejsie alebo financne zalezitosti anonymne. V profile mam fotky.. som rada za tuto moznost.
Načo to stále riešite? Predtým táto možnosť nebola a iba sa pindalo že autor diskusie je anonymný a vy musíte písať pod svojím nickom. Ani tak ani tak. A čo koho zaujíma kto píše anonymne je to každého vec či sa vyjadrí pod svojim nickom.
Nech je vsetko anonym lebo potom sa len sleduje kto čo a debaty o ničom
@anonym_autor ja sa priznavam ze pisem na striedacku ako prihlasena ak ide o nieco vseobecne, neosobne a ako anonym ak si myslim ze by ma mohol niekto spoznat.
Zazila som "spoznanie" a teda nic moc pocit ak sem clovek napise aj veci ktore by len tak so susedou nepreberal a tu som to pisala preto aby to niekomu pomohlo.
A aj tento nick je od isteho casu moj anonymny, presla som z povodneho pod iny.
Ja veci ohladom chorob, deti, dovoleniek a podobne odpovedam normalne. Intimnejsie alebo financne zalezitosti anonymne. V profile mam fotky.. som rada za tuto moznost.
@amelie2017 ja uz prave ani choroby, ani deti, ani dovolenky nepisem verejne. Ani by som neverila ako to moze iny clovek ktory ta tu spozna zneuzit.
Oblubena zuzanockamt 🤣
Viestta nám vždy dobre poradí, to musíte uznať
Viestta nám vždy dobre poradí, to musíte uznať
@anonym_08d7fd viestta googli