Zmizli po zavedení anonymov niektoré nicky?
Ktore nicky zmizli po zavedeni anonymov a pisu teraz vylucne anonymne?
@anonym_7305ae no vidíš - sama si si odpovedala - niečim som výrazná, preto si ma pamatáš. nie som tu stále, ani ma nezaujímajú všetky témy a nie som anonym 😉
no a nehovoriac o tom, že ak by tu aj bol niekto z nejakého dôvodu 24/7 - čo vás je vôbec do toho? 😏
@biba_18 Tak ak ti staci byt vyrazna fotkou zemiakov, tak to ti gratulujem. A ano uz si zacala konkurovat stalici, ktora sa tu intenzivne prepiera posledne 3 dni. Nie som sama ktora sa raz za tyzden pozrie na kona a ty denne v kazdej teme pocas celeho dna (vidim cas tvojich prispevkov). A prepac nikto ta nepotrebuje stalkovat, ty sa vsade natlacis sama.
@anonym_7305ae no vidíš - sama si si odpovedala - niečim som výrazná, preto si ma pamatáš. nie som tu stále, ani ma nezaujímajú všetky témy a nie som anonym 😉
no a nehovoriac o tom, že ak by tu aj bol niekto z nejakého dôvodu 24/7 - čo vás je vôbec do toho? 😏
@biba_18 mne je to jedno, bud si tu 24/7, ale nepis, ze tu cele dni nie si, lebo si😉😏
@anonym_10ae3c
nie, nechcem byť výrazná fotkou zemiakov. tie zemiaky sú tam lebo sa mi páčia. našla som ich pri čistení zemiakov ☺️ proste je to fotka. nič viac. netreba jej dávať viac významu ako má…
a musím sa opakovať - nie som všade, lebo ma nezaujímajú všetky témy 🤷♀️ tak jednoduché to je…
@anonym_7305ae v podstate mne je jedno čo si myslíš - a nebudem ťa o niečom presviedčať - ja viem že nie som ☺️
Možno niektoré zmizli lebo ich nebaví od hora dole a zdola hore čítať samé anonymi ako mňa napríklad.
Človek nevie s kým sa vyhrýza 😁🤣
Proste zo dňa na deň mi kôň odpadol od chuti.
Nazriem tu sem tam a to v autobuse alebo doma pri káve či niekomu nechybam 🤣🤣
Ale nechybam,tak je dobre 😁🤣
Vo väčšine komentárov som zmizla aj ja. 😉
Možno niektoré zmizli lebo ich nebaví od hora dole a zdola hore čítať samé anonymi ako mňa napríklad.
Človek nevie s kým sa vyhrýza 😁🤣
Proste zo dňa na deň mi kôň odpadol od chuti.
Nazriem tu sem tam a to v autobuse alebo doma pri káve či niekomu nechybam 🤣🤣
Ale nechybam,tak je dobre 😁🤣
@anonym_23b6b6 ked mi pošepkáš nick, tak založím tému ako viestte, že kde si zmizla?
@anonym_23b6b6 ked mi pošepkáš nick, tak založím tému ako viestte, že kde si zmizla?
@karolinakr netreba ďakujem 🙂ale cením si to

To je nevyhoda, ked pišeš pod svojim a všetci anonymy, čiže trčiš a vyčnievaš a hlavne nenapadne tu treba operovat