icon

Zmizli po zavedení anonymov niektoré nicky?

1. máj 2026

Ktore nicky zmizli po zavedeni anonymov a pisu teraz vylucne anonymne?

Strana
z3
karolinakr
3. máj 2026

To je nevyhoda, ked pišeš pod svojim a všetci anonymy, čiže trčiš a vyčnievaš a hlavne nenapadne tu treba operovat

karolinakr
Autor odpoveď zmazal
anonym_10ae3c
3. máj 2026
@biba_18

@anonym_7305ae no vidíš - sama si si odpovedala - niečim som výrazná, preto si ma pamatáš. nie som tu stále, ani ma nezaujímajú všetky témy a nie som anonym 😉
no a nehovoriac o tom, že ak by tu aj bol niekto z nejakého dôvodu 24/7 - čo vás je vôbec do toho? 😏

@biba_18 Tak ak ti staci byt vyrazna fotkou zemiakov, tak to ti gratulujem. A ano uz si zacala konkurovat stalici, ktora sa tu intenzivne prepiera posledne 3 dni. Nie som sama ktora sa raz za tyzden pozrie na kona a ty denne v kazdej teme pocas celeho dna (vidim cas tvojich prispevkov). A prepac nikto ta nepotrebuje stalkovat, ty sa vsade natlacis sama.

anonym_7305ae
3. máj 2026
@biba_18

@anonym_7305ae no vidíš - sama si si odpovedala - niečim som výrazná, preto si ma pamatáš. nie som tu stále, ani ma nezaujímajú všetky témy a nie som anonym 😉
no a nehovoriac o tom, že ak by tu aj bol niekto z nejakého dôvodu 24/7 - čo vás je vôbec do toho? 😏

@biba_18 mne je to jedno, bud si tu 24/7, ale nepis, ze tu cele dni nie si, lebo si😉😏

biba_18
3. máj 2026

@anonym_10ae3c
nie, nechcem byť výrazná fotkou zemiakov. tie zemiaky sú tam lebo sa mi páčia. našla som ich pri čistení zemiakov ☺️ proste je to fotka. nič viac. netreba jej dávať viac významu ako má…
a musím sa opakovať - nie som všade, lebo ma nezaujímajú všetky témy 🤷‍♀️ tak jednoduché to je…

biba_18
3. máj 2026

@anonym_7305ae v podstate mne je jedno čo si myslíš - a nebudem ťa o niečom presviedčať - ja viem že nie som ☺️

anonym_23b6b6
3. máj 2026

Možno niektoré zmizli lebo ich nebaví od hora dole a zdola hore čítať samé anonymi ako mňa napríklad.
Človek nevie s kým sa vyhrýza 😁🤣
Proste zo dňa na deň mi kôň odpadol od chuti.
Nazriem tu sem tam a to v autobuse alebo doma pri káve či niekomu nechybam 🤣🤣
Ale nechybam,tak je dobre 😁🤣

anonym_149e70
3. máj 2026

Vo väčšine komentárov som zmizla aj ja. 😉

karolinakr
3. máj 2026
@anonym_23b6b6

Možno niektoré zmizli lebo ich nebaví od hora dole a zdola hore čítať samé anonymi ako mňa napríklad.

@anonym_23b6b6 ked mi pošepkáš nick, tak založím tému ako viestte, že kde si zmizla?

anonym_23b6b6
3. máj 2026
@karolinakr

@anonym_23b6b6 ked mi pošepkáš nick, tak založím tému ako viestte, že kde si zmizla?

@karolinakr netreba ďakujem 🙂ale cením si to

liusa82
3. máj 2026

ja tu síce chodím každý to deň to áno ale tak väčšinou keď mam prestávku počas roboty alebo potom navečer,pred spaním keď už nič nerobím,leňoším tak si to tu prejdem.Ale to len čítam väčšinou.Sem tam niečo napíšem.A tiež ma nezaujme každá téma aj tak sa to tu opakuje dookola.Nadávky na svokry,mužov,testy,zoznamky atd ☺ Celý deň sú tu podla mňa buď dôchodkyne alebo mamy na materskej že sem nakúkajú pravidelne

anonym_7305ae
3. máj 2026
@anonym_23b6b6

@anonym_23b6b6 pribinak, vsak?😁

anonym_23b6b6
3. máj 2026
@anonym_7305ae

@anonym_23b6b6 pribinak, vsak?😁

@anonym_7305ae ja a pribinak?ani náhodou

tripetta
Autor odpoveď zmazal
anonym_10ae3c
3. máj 2026
@tripetta
Odpoveď bola zmazaná

@tripetta Fuuu dnes bolo trosku viacej vinecka na teraske?

karolinakr
3. máj 2026

Nová poradňa pre brikule 😀

liusa82
3. máj 2026
@karolinakr

Nová poradňa pre brikule 😀

@karolinakr skoro mi cvrklo keď som to čítala ešte dobre že som nezačala piť kávu lebo je položená na stole zatial.Celý noťas by som mala oplutý 🤣

anonym_6c9dc5
3. máj 2026
@anonym_ea187e

@anonym_7ec843 heleninamama náhodou odhalila dávnejšie aj slávnu Viestu. Písala tu, že ten nik nie je v poriadku a určite pod ním prispievajú viacerí ľudia, keďže tu Viesta písala nonstop aj v dňoch, kedy bola údajne s rodinou na výlete. Vtedy ju tu baby za to riadne zvozili, vraj si vymýšľa a dali zmazať jej príspevky. Viesta bola nedotknuteľná

@anonym_ea187e a teraz teda tu je Viestta stále ? Alebo len jej mama ? Lebo minulu diskusiu o Viestte zmazali ...

tripetta
Autor odpoveď zmazal
anonym_ce30dc
3. máj 2026
@tripetta
Odpoveď bola zmazaná

@tripetta ty si si ozaj asi zabudol dat lieky.V inej diskusii spominas ze chodis alebo teda chodil si teraz neviem ci si chlap alebo zena na terapie.Takze asi nebudes uplne ok.Cely tvoj profil je zvlastny ako z inej galaxie.A Ake sikanovanie teba? ved si to po sebe precitaj co tu pises.Naozaj posobis ako niekto mimo reality alebo z inej galaxie a to nepisem ako vysmech alebo v zlom.Vobec tie tvoje komenty nedavaju zmysel.Aspon predtym ako sem nieco napises a zverejnis porozmyslaj trosku

tripetta
3. máj 2026
@anonym_ce30dc

@tripetta ty si si ozaj asi zabudol dat lieky.V inej diskusii spominas ze chodis alebo teda chodil si teraz neviem ci si chlap alebo zena na terapie.Takze asi nebudes uplne ok.Cely tvoj profil je zvlastny ako z inej galaxie.A Ake sikanovanie teba? ved si to po sebe precitaj co tu pises.Naozaj posobis ako niekto mimo reality alebo z inej galaxie a to nepisem ako vysmech alebo v zlom.Vobec tie tvoje komenty nedavaju zmysel.Aspon predtym ako sem nieco napises a zverejnis porozmyslaj trosku

@anonym_ce30dc Odpúšťam ti. Viem že nemám čo, lebo neodpustiteľné slová a skutky sú neodpustiteľné. Ale ja ti odpúšťam aj tak, kvôli sebe a svojmu pokoju. 🙂 Nepotrebujem nutne validáciu od iných, lajk, pritakanie, i keď potešia. Validáciu mám v sebe. Tvoj komentár zasa píše o tebe. Tie slová nie sú o mne. Je to o tebe. Ale i tak ti odpúšťam pokus ma zraniť pod maskou anonyma.

beronsche
5. máj 2026
@anonym_6bc715

@beronsche mne pride napr smiesne to vecne vytahovanie, ze kto ma prehlad, je tu casto, pricom to vobec nemusi byt pravda. Ja som tu napr cez tyzden iba vecer a cez vikend aj pocas dna (ale nie 24h) a staci, ze si vecer prechadzam diskusie a vidim, ze v kazdej jednej, zalozenej od 6.00 do 21.00 sa niektore nicky opakuju a pravidelne prispievaju. Cize nie, nemusim tu byt 24h, aby som mala prehlad, kedze tie osoby su tu niektore naozaj 24h a akukolvek temu by som otvorila, tak tam su.

@anonym_6bc715 smiešne? Ved to často plati, tak prečo máš potrebu na to reagovať svojou obhajobou? Aj ak tu niekto trčí od rána do večera, jeho vec.
Sama som tu pričasto a teraz čo? Nuž, nič.. 😊
Akurát má možno už niekto zaregistroval, keďže mi príde trápne sa skrývať za anonym, ako to robia iné prispievatelky....

Strana
z3