4mama.sk - recenzie
Dobrý deň viem,že tu už toho bolo viac ale zaujíma ma aktuálna situácia či niekto má novšie skúsenosti so stránkou 4mama.sk.Mam objednaný kočiar ale váham či ho vziať alebo nie.Kedze recenzie sú tu dosť zle ale staršieho dáta.Dakujem
Ja som kupovala pred vyše rokom kočík a minulý týždeň autosedačku. Platila som na dobierku, všetko prebehlo v poriadku. Autosedačka prišla tuším za 5 dní, nepoškodena, zabalená.
Ja som kupovala "len" podprsenku, ale úplne bez problémov prišlo o 10 dní, ešte aj s darčekom
Ja som s tou predajňou spokojná. Kupovali sme odtiaľ postieľku, veľa oblečenia. Počas tehotenstva som bola v kamennej predajni min 1x mesačne 😂
@anickahugo mam odtiaľ veľa veci, chodime tam osobe keďže to mame blizko alebo teraz som objednávala naposledy 4 veci v 2 objednavkach a nebol absolútne žiadny problém nikdy. A tiež s reklamáciou sme tam pochodili. Ja som spokojná.
@anickahugo dakujem za každú odpoveď...kočiar sme nakoniec vzali a som veľmi spokojná 😉

@anickahugo Ahoj, ja som odtiaľ kupovala kočík v 2019 a minulý rok topánky, nebol s ničím problém..