icon

Aj vám sa dookola opakujú reklamy na magnetickú stavebnicu?

1. dec 2025

Opakujúce sa reklamy
Aj vám sa dookola opakujú reklamy na magnetickú stavebnicu? Mám pocit že hračkarstva už iné hračky nepredávajú? Blokujem zaradom všetko čo mi vyhodí túto reklamu a nie nevyhľadavam ich. máme doma už 5 rokov. Každý druhý príspevok magnetická stavebnica. Šak to už doma musí mať úplne každý

minesasubu
1. dec 2025

ja ju doma nemám syn má 3,5r a neprejavil zaujem , reklamy na mňa neplatia 🙂
kupim si čo chcem a potrebujem
a nie čo je v reklame

janetinka27
1. dec 2025

@anonym_autor ano aj mne a teraz zacalo zasa to narocne drevene puzzle

anonym_dfe7da
1. dec 2025

Nie, muž hľadal zamožné zdroje k Pc, ja nejaké drobnosti na Vianoce mne vyskakuje to

really8
1. dec 2025

@anonym_autor ano. Na fb len magneticka stavebnic a na insta dookola jedna a ta ista kulma len ju ma kazdy raz ina influ

chrobak7
1. dec 2025

@anonym_autor Mne sa neopakujú, ale verím, že keď ti odpoviem na príspevok, tak sa už budú.

Stačí, že si rad dáš do vyhľadávača vyhľadať magnetickú stavebnicu a v pamäti prehliadavača to zostane veľmi dlho a bude ti ešte aj po pol roku ponúkať reklamu na magnetické stavebnice.

Ak to nepotrebuješ, ignoruj to ako akúkoľvek inú reklamu.

heln
1. dec 2025

@anonym_autor ano aj mne stale skace a uz.mi to lezie.na nervy.

anonym_730117
1. dec 2025

Áno , teraz vyskakujú reklamy z každej strany , všetko blokujem

chrobak7
1. dec 2025
@anonym_730117

Áno , teraz vyskakujú reklamy z každej strany , všetko blokujem

@anonym_730117 Tie reklamy sú otravné. Minule sa mi na celé okno spustilo nejaké reklamné video, ani nešlo zatvoriť. Musel som obnoviť stránku.

sevrin
2. dec 2025

Ja som naučený tie reklamy do 0,3 sekundy zatvárať, robím to automaticky, ani neviem čo v nich je.

ki__
2. dec 2025

Aj mne vyskakuje tá reklama na tú magnetickú stavebnicu. Z každej riti s prepáčením. Zo začiatku som nadtym aj rozmýšľala, že to môže byť super darček deťom. No teraz ju už nechcem. Neverím niečomu, čo potrebuje mať toľko reklám. Už keď je toho veľa, má to opačný efekt.

basska_b
2. dec 2025

Vraj take zviditelnenie na facebooku stoji 1000 eur na tyzden. Asi sa im to dobre predava

rozculena
2. dec 2025

@anonym_autor mne nevyskakujú reklamy na magnetické stavebnice,mne vyskakujú otázky na koňovi na magnetickú stavebnicu,každý deň minimálne 1x sa niekto pýta

sense
2. dec 2025

Mne sa opakuje to čo som naposledy hľadala , ale stavebnice to nie su

kikazoe
2. dec 2025

nie, iba na koberčeky.... a jeden vyzerá ako by mi prešli mačku :D