Aj vám vypisujú chlapi do súkromných správ na Modrom koníku?
Aj vám vypisujú chlapi do súkromných správ s blbými otázkami? Bohvie koľko anonymných tém týkajúcich sa sexu je založených práve chlapmi
zaujímavé. mne už traja
To co je za blbost... Mne nikto nevypisije a je tu chlapov cca 1percento..netrep prosim ta... Same aroganttne zenske tu skor...
prečo by som mala trepať? ale ked zjavne vypisujú len mne, tak by som sa mala zamysliet ja
prečo by som mala trepať? ale ked zjavne vypisujú len mne, tak by som sa mala zamysliet ja
@anonym_autor ano pisala som si s 1,tu na mk.
Mne napísal jeden taký. Neriešim.
Mne napísal jeden taký. Neriešim.
@enmery neriešila som ani ja. ale v poslednej dobe mi už traja tak a bola som zvedava ci nahoda alebo ci tak pisu aj inym.
Mne tu žiaden muž nepísal. (Ale môžu! [Ale nie úchylovia.])
Mne žiadne úchyláčky zatiaľ nenapísali... Ale môžu!
Tu sa dajú posielať správy? 😃
Šak normálne zverejni ich nicky 🙂
@anonym_autor chlap zaregistrovaný na MK nie je pre mňa chlap ale 💩 🤣
Mne stale vypisuju nejake zufale zeny, ci nemam pre nich pracu. 🙄
@anonym_autor dalsi troll.
To co je za blbost... Mne nikto nevypisije a je tu chlapov cca 1percento..netrep prosim ta... Same aroganttne zenske tu skor...
@yasina ty tiež trepeš bludy, pani novinárka... 😛
Nie, iba fakt výnimočne.
@anonym_autor za tie roky sa mi to stalo mozno 3x, ale neriesim, da sa to v pohode ignorovat.
@anonym_autor aj mne dokopy traja. Nemám s tým problém, skúšajú chudácikovia, veď stačí to ignorovať.
Ano uz niekolko krat 🤢
Ani mne ziadna zena z MK nepise... Sakra🤣
Nikto mi tu nikdy nenapísal...možno tak 3x ale vždy to boli ženy a týkalo sa to témy do ktorej som sa zapojila
Mne stale vypisuju nejake zufale zeny, ci nemam pre nich pracu. 🙄
@diewcatqoo
ahoj, ty si personalista, ked ti píšu?
@anonym_autor napísal mi len jeden, odignorovala som ho
Raz mi jeden napísal, myslela som, že chce normálnu radu, ale vypytoval sa ma blbosti, tak mu vravím, že načo mu to je, nech prejde l veci, tak že on by sa chcel trochu zoznámiť a keď som mu povedala, že o to nemám záujem, tak sa urazil jak decko a poriadne mi vynadal 😂
Nie. Asi záleží do akých diskusií sa zapájaš a čo komentuješ.
Ani mne ziadna zena z MK nepise... Sakra🤣
@alkoholik mozno kvôli tvojmu nicku 😁😁..mal by si ho zmeniť...mozno ti potom napíšem 😜😜
Mne žiadne úchyláčky zatiaľ nenapísali... Ale môžu!
@morpheuss nie si tu na mk uz nahodou tak trochu zadany?
@anonym_autor chlap zaregistrovaný na MK nie je pre mňa chlap ale 💩 🤣
@anonym_98bdab poznam niektorych muzov z mk osobne a su uplne v pohode, nicim sa neodlisuju od muzov co nie su na mk, mozno su este normalnejsi.
Zatial kazdy, co pisal, sa chcel len normalne poradit.
Popravde, na hluposti by som ani nereagovala, takze tam by to rovno zhaslo.
Ale zalezi, do akych diskusii a ako reagujes pod svojim nickom (inak by sa ti nevedeli ozvat). Od toho sa asi odvija ich nadej, ze ked sa ti ozvu, tak ta zaujmu. Alebo ze mas rovnaky zmysel pre ich nezmysel.

nie, nikto mi nevypisuje.