icon

Aj vám vypisujú chlapi do súkromných správ na Modrom koníku?

14. sep 2025

Aj vám vypisujú chlapi do súkromných správ s blbými otázkami? Bohvie koľko anonymných tém týkajúcich sa sexu je založených práve chlapmi

diewcatqoo
15. sep 2025
@svetlonos

@diewcatqoo
ahoj, ty si personalista, ked ti píšu?

@svetlonos praveze nie. Parkrat som tu pred niekolkymi rokmi napisala, ze pracujem z domu a ze sme parkrat zamestnali brigadnicky aj mamicky na materskej. A odvtedy mi vypisuju. Co na tom, ze to nie je vobec na Slovensku a ze tam aktualne nepracujem. Ale to ich neodradi 🙂

sevrin
15. sep 2025
@anonym_autor

zaujímavé. mne už traja

@anonym_autor tak to musia byť iní makači, lebo ja som doteraz neprišiel na to ako sa dá napísať anonymovi.

morpheuss
15. sep 2025
@sevrin

@anonym_autor tak to musia byť iní makači, lebo ja som doteraz neprišiel na to ako sa dá napísať anonymovi.

@sevrin ja mu píšem pravidelne, ale nikdy neodpíše: https://www.modrykonik.sk/blog/anonym/

vevesh
15. sep 2025

To je riziko fora a internetu. A ano, za tie roky bolo par blbcov/blbiek s prepacenim, ale nie za sexualnym ucelom, vsetko to boli narodnostne uvedomele osoby, ktorym lezi osud slovenska a jej reproduckie na srdci....🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️

anonym_98bdab
15. sep 2025
@domkakvet

@anonym_98bdab poznam niektorych muzov z mk osobne a su uplne v pohode, nicim sa neodlisuju od muzov co nie su na mk, mozno su este normalnejsi.

@domkakvet ja takých nepoznám, asi žijeme v trochu iných svetoch 🤣

vieronika14
15. sep 2025

Ahoj pisal mi jeden

rozculena
15. sep 2025

1x....bolo to slušné,ale nereagovala som

taktotedanie
15. sep 2025

@anonym_autor nie
Ale ja mam niekedy velmi ostre komentare takze sa ani necudujem, ze nemaju odvahu
🫶🏻

minka201
15. sep 2025

@anonym_autor A máš v profile svoju fotku/fotky? Často sa zapájaš do diskusií? Myslím, že ženám s fotkou vypisujú chlapi častejšie. Mne nevypisujú, ale ja nemám fotky ani iné údaje v profile ani sem neprispievam často.

anonym_bdc5d8
15. sep 2025

zatial sa mi to nestalo a pri tom tu mam aj foto a myslim ze celkom atraktivnu nemyslim v zmysle vyzyvavu to nie.Tak neviem kde je pes zakopany 🤷‍♀️ ale zase ja zaujem o zoznamky z mk od muzov ani nemam a ani ma nezaujimaju.Skor ma zaskocilo ako niektore baby tu pisali,ze im do sprav pisu cudzie zeny a vselijako sa im vyhrazaju.To sa mne zatial teda nestalo.Ale je pravda ze ja sa malo zapajam do diskusii a s nikym tu nemam extra trenice aby ma niekto prenasledoval.To by som tu okamzite zrusila konto a dovidenia ako sa nechat sikanovat

andrejka2424
15. sep 2025

mne iba raz - ale koledovala som si o to 😀 Hľadal tu ženu taký pupkatý dedek z východu , celkom milo sa vyjadroval, tak som mu len popriala veľa šťastia v hľadaní a on to pochopil ako záujem z mojej strany.

karolinakr
15. sep 2025
@morpheuss

@sevrin ja mu píšem pravidelne, ale nikdy neodpíše: https://www.modrykonik.sk/blog/anonym/

@morpheuss a ešte chlap

sticker
karolinakr
15. sep 2025
@andrejka2424

mne iba raz - ale koledovala som si o to 😀 Hľadal tu ženu taký pupkatý dedek z východu , celkom milo sa vyjadroval, tak som mu len popriala veľa šťastia v hľadaní a on to pochopil ako záujem z mojej strany.

karolinakr
15. sep 2025
@andrejka2424

@andrejka2424 nebol to dora26?

andrejka2424
15. sep 2025
@karolinakr

@andrejka2424 nebol to dora26?

@karolinakr Taký kamionista, fotka v mikulášskej čiapke, vdovec myslím.

karolinakr
15. sep 2025
@andrejka2424

@andrejka2424 jaj, tak ten mal nejakú mačku v profilovke

karolinakr
15. sep 2025
@andrejka2424

@andrejka2424 už viem, prečo ma to tak rozveselilo, teraz ako chodi Nemocnica na kraji mesta doktorka Fastova hovorila jednemu, že dedek pupkatý, ktorý nechcel vyliezť na váhu 😀

karolinakr
15. sep 2025

ked to neni tajomstvo, kolko mate tak správ celkovo? mne vyšlo dosť vysoke čislo..na jednej strane je 25

morpheuss
15. sep 2025
@karolinakr

ked to neni tajomstvo, kolko mate tak správ celkovo? mne vyšlo dosť vysoke čislo..na jednej strane je 25

@karolinakr od niekoho ti ešte úchylná správička aj tak chýba...

karolinakr
15. sep 2025
@morpheuss

@karolinakr od niekoho ti ešte úchylná správička aj tak chýba...

@morpheuss 😀

tetapetra
15. sep 2025

@anonym_autor poprosíme foto, vďaka

euka210
15. sep 2025

@anonym_autor nie

simona_racz
18. sep 2025
@yasina

To co je za blbost... Mne nikto nevypisije a je tu chlapov cca 1percento..netrep prosim ta... Same aroganttne zenske tu skor...

@yasina však toto je asi jediná taká diskusná stránka kde sú ženy v prevahe… To je priam provokácia mužov aby sem prišli.

simona_racz
18. sep 2025

Zatial nie. Len by skúsili, tak by som ich poslala niekam, že by ich aj život omrzel.

anonym_8172b1
19. sep 2025
@anonym_autor

@enmery neriešila som ani ja. ale v poslednej dobe mi už traja tak a bola som zvedava ci nahoda alebo ci tak pisu aj inym.

@anonym_autor máš v profile fotku?

charlotte911
19. sep 2025

daj Nicky či tam nenájdeme tých svojích čo sa hrajú doma na neviniatka, hádam aj fotky majú 😀

charlotte911
19. sep 2025
@domkakvet

@anonym_98bdab poznam niektorych muzov z mk osobne a su uplne v pohode, nicim sa neodlisuju od muzov co nie su na mk, mozno su este normalnejsi.

@domkakvet je rozdiel ti čo sú v pohode, ti asi zadanej žene súkromne nepíšu, ale úchyl, čo otravuje? treba poslať do prdele, také neviniatka sú že až niektorí a doma žena a detí tak to je rozdiel, každá rozumná žena ho pošle do .... mk je aj o mužoch, zapájajú sa do diskusií, to je v pohode, ale neotravujú súkromne, keď chce radu je nato fórum , nie? slušní chlap vie sa aj správať, debil nie

domkakvet
19. sep 2025
@charlotte911

@domkakvet je rozdiel ti čo sú v pohode, ti asi zadanej žene súkromne nepíšu, ale úchyl, čo otravuje? treba poslať do prdele, také neviniatka sú že až niektorí a doma žena a detí tak to je rozdiel, každá rozumná žena ho pošle do .... mk je aj o mužoch, zapájajú sa do diskusií, to je v pohode, ale neotravujú súkromne, keď chce radu je nato fórum , nie? slušní chlap vie sa aj správať, debil nie

@charlotte911 ano suhlasim, ja som sa vyjadrila, ze su tu aj normalny muzi, nepisala som ako sme sa spoznali, cez sukromnu spravu to nebolo.

ankare
19. sep 2025

@anonym_autor Nie. Netreba si sem ani fotky dávať, hneď sa nalepia uchýli.

anonym_f316bd
24. sep 2025

Ja fotku sice nemam, ale vacsinou mi nejaky chlap napisal, ked som prispela do nejakej erotickej temy 😅 (cca 5x), ale uz sa to da nastastie anonymne.. lebo ja o sexe rada rozpravam 😅