Aj vám vypisujú chlapi do súkromných správ na Modrom koníku?
Aj vám vypisujú chlapi do súkromných správ s blbými otázkami? Bohvie koľko anonymných tém týkajúcich sa sexu je založených práve chlapmi
zaujímavé. mne už traja
@anonym_autor tak to musia byť iní makači, lebo ja som doteraz neprišiel na to ako sa dá napísať anonymovi.
@anonym_autor tak to musia byť iní makači, lebo ja som doteraz neprišiel na to ako sa dá napísať anonymovi.
@sevrin ja mu píšem pravidelne, ale nikdy neodpíše: https://www.modrykonik.sk/blog/anonym/
To je riziko fora a internetu. A ano, za tie roky bolo par blbcov/blbiek s prepacenim, ale nie za sexualnym ucelom, vsetko to boli narodnostne uvedomele osoby, ktorym lezi osud slovenska a jej reproduckie na srdci....🤷♀️🤷♀️🤷♀️
@anonym_98bdab poznam niektorych muzov z mk osobne a su uplne v pohode, nicim sa neodlisuju od muzov co nie su na mk, mozno su este normalnejsi.
@domkakvet ja takých nepoznám, asi žijeme v trochu iných svetoch 🤣
Ahoj pisal mi jeden
1x....bolo to slušné,ale nereagovala som
@anonym_autor nie
Ale ja mam niekedy velmi ostre komentare takze sa ani necudujem, ze nemaju odvahu
🫶🏻
@anonym_autor A máš v profile svoju fotku/fotky? Často sa zapájaš do diskusií? Myslím, že ženám s fotkou vypisujú chlapi častejšie. Mne nevypisujú, ale ja nemám fotky ani iné údaje v profile ani sem neprispievam často.
zatial sa mi to nestalo a pri tom tu mam aj foto a myslim ze celkom atraktivnu nemyslim v zmysle vyzyvavu to nie.Tak neviem kde je pes zakopany 🤷♀️ ale zase ja zaujem o zoznamky z mk od muzov ani nemam a ani ma nezaujimaju.Skor ma zaskocilo ako niektore baby tu pisali,ze im do sprav pisu cudzie zeny a vselijako sa im vyhrazaju.To sa mne zatial teda nestalo.Ale je pravda ze ja sa malo zapajam do diskusii a s nikym tu nemam extra trenice aby ma niekto prenasledoval.To by som tu okamzite zrusila konto a dovidenia ako sa nechat sikanovat
mne iba raz - ale koledovala som si o to 😀 Hľadal tu ženu taký pupkatý dedek z východu , celkom milo sa vyjadroval, tak som mu len popriala veľa šťastia v hľadaní a on to pochopil ako záujem z mojej strany.
@sevrin ja mu píšem pravidelne, ale nikdy neodpíše: https://www.modrykonik.sk/blog/anonym/
@morpheuss a ešte chlap

mne iba raz - ale koledovala som si o to 😀 Hľadal tu ženu taký pupkatý dedek z východu , celkom milo sa vyjadroval, tak som mu len popriala veľa šťastia v hľadaní a on to pochopil ako záujem z mojej strany.
@andrejka2424 😀
@andrejka2424 nebol to dora26?
@andrejka2424 nebol to dora26?
@karolinakr Taký kamionista, fotka v mikulášskej čiapke, vdovec myslím.
@andrejka2424 jaj, tak ten mal nejakú mačku v profilovke
@andrejka2424 už viem, prečo ma to tak rozveselilo, teraz ako chodi Nemocnica na kraji mesta doktorka Fastova hovorila jednemu, že dedek pupkatý, ktorý nechcel vyliezť na váhu 😀
ked to neni tajomstvo, kolko mate tak správ celkovo? mne vyšlo dosť vysoke čislo..na jednej strane je 25
ked to neni tajomstvo, kolko mate tak správ celkovo? mne vyšlo dosť vysoke čislo..na jednej strane je 25
@karolinakr od niekoho ti ešte úchylná správička aj tak chýba...
@karolinakr od niekoho ti ešte úchylná správička aj tak chýba...
@morpheuss 😀
@anonym_autor poprosíme foto, vďaka
@anonym_autor nie
To co je za blbost... Mne nikto nevypisije a je tu chlapov cca 1percento..netrep prosim ta... Same aroganttne zenske tu skor...
@yasina však toto je asi jediná taká diskusná stránka kde sú ženy v prevahe… To je priam provokácia mužov aby sem prišli.
Zatial nie. Len by skúsili, tak by som ich poslala niekam, že by ich aj život omrzel.
@enmery neriešila som ani ja. ale v poslednej dobe mi už traja tak a bola som zvedava ci nahoda alebo ci tak pisu aj inym.
@anonym_autor máš v profile fotku?
daj Nicky či tam nenájdeme tých svojích čo sa hrajú doma na neviniatka, hádam aj fotky majú 😀
@anonym_98bdab poznam niektorych muzov z mk osobne a su uplne v pohode, nicim sa neodlisuju od muzov co nie su na mk, mozno su este normalnejsi.
@domkakvet je rozdiel ti čo sú v pohode, ti asi zadanej žene súkromne nepíšu, ale úchyl, čo otravuje? treba poslať do prdele, také neviniatka sú že až niektorí a doma žena a detí tak to je rozdiel, každá rozumná žena ho pošle do .... mk je aj o mužoch, zapájajú sa do diskusií, to je v pohode, ale neotravujú súkromne, keď chce radu je nato fórum , nie? slušní chlap vie sa aj správať, debil nie
@domkakvet je rozdiel ti čo sú v pohode, ti asi zadanej žene súkromne nepíšu, ale úchyl, čo otravuje? treba poslať do prdele, také neviniatka sú že až niektorí a doma žena a detí tak to je rozdiel, každá rozumná žena ho pošle do .... mk je aj o mužoch, zapájajú sa do diskusií, to je v pohode, ale neotravujú súkromne, keď chce radu je nato fórum , nie? slušní chlap vie sa aj správať, debil nie
@charlotte911 ano suhlasim, ja som sa vyjadrila, ze su tu aj normalny muzi, nepisala som ako sme sa spoznali, cez sukromnu spravu to nebolo.
@anonym_autor Nie. Netreba si sem ani fotky dávať, hneď sa nalepia uchýli.
Ja fotku sice nemam, ale vacsinou mi nejaky chlap napisal, ked som prispela do nejakej erotickej temy 😅 (cca 5x), ale uz sa to da nastastie anonymne.. lebo ja o sexe rada rozpravam 😅

@diewcatqoo
ahoj, ty si personalista, ked ti píšu?
@svetlonos praveze nie. Parkrat som tu pred niekolkymi rokmi napisala, ze pracujem z domu a ze sme parkrat zamestnali brigadnicky aj mamicky na materskej. A odvtedy mi vypisuju. Co na tom, ze to nie je vobec na Slovensku a ze tam aktualne nepracujem. Ale to ich neodradi 🙂