Aj vy máte už po krk reklamy?
Neustále vyskakujú prekrývajú text

Áno neskutocne má to vytáča a to nielen tu. Všade keď chceš nico pozriet alebo prečítať tak vyskakuje somariny.
a nemate zaplatené plusko? Ak máte tak sa Vám reklamy nezobrazujú.
Ano a kaloricke tabulky detto.
Ja žiadne nemám 😁
Ano, je to neskutocne otravne
@ajka19 to sa robí ako?, lebo tento ma až desí , vyzerá až na oči ako môj ex , ktorého už by nikdy v živote radšej nevidela
Doma mame blokovac reklam, tak je to v ramci normalnosti este, ale ked som.vonku na datach, tak...🤯
No je to dosť otravné.
Keďže aj ako platiaci zákazník môžeš na Modrom koníku robiť všetko čo bežný používateľ, odporúčame pozrieť všeobecné časté otázky. Obzvlášť by ťa mohli zaujímať návody a pomoc s predajom v bazári. V prípade, že niečo nefunguje ako má, sekcia Mám technický problém.
Čo je balík PLUS/PRO? Ktorý si kúpiť?
Ako zaplatím za balík PLUS/PRO?
Zaplatila som za balík PLUS/PRO. Prečo ho nemám aktívny?
Krista hroza toto 😡
@ajka19 plusko s tým nič nemá
Cez apku nemám žiadnu reklamu
@januska12323 má... keď máš plus, nemáš reklamy
Ved si nainštalujte adblock, nie? :D Starý, dobrý ublock origin a ja som teda nevidela reklamu na počítači niekoľko rokov.
áno, dnes to začalo a je to fakt otravné 🙈 ja som tak prestala chodiť na plusku či na ktorú stránku lebo to sa už nedalo 🤷 jeden článok rozdelili na 4 strany a medzi tým dali v každom reklamu a samozrejme tieto vyskakovacie reklamy aj 2-3 bolo teba zrušiť než sa zobrazil text 🙈
Aj sa bojím napísať, že na apke to ešte nie je také zlé. Zajtra to nahádzu aj sem 🙈
Už je to tu otrasné...
Aj tá zmena názvov, ozveš sa a hneď ťa zmažú. Ako h2 🥴
@demodun zrusili jej ucet???
@veronikaszabova áno. Aj lonely66 alebo tak nejak
Lebo riešili zmeny názvov diskusií
@demodun 😳😳
@stellarstar ja mam aplikaciu a cca kazdych 30 sekund na mna ta potvora vyskoci 😳😳
@veronikaszabova fakt? Mne nie a to nemám žiadne anti add nvm čo
@stellarstar tes sa 🤣
@veronikaszabova teším sa 🤣 ale čakám že aj ku mne dojde 🤣

Aj ja som chcela dať prispevok🤣🙈 lebo šľak ma z toho triafa.. včera vôbec nič.. to od dnes. Aj teraz ja píšem príspevok