icon

Aká sociálna sieť je pre dieťa najvhodnejšia?

petrakomenska
16. aug 2024

Moja dcerka ma okolo 11 rokov a stale sa vypytuje ci nemoze nejaku socialnu siet. Nie som s tym stotoznena, predsa je to trochu nebezpecne ale uz nad tym uvazujem. Co myslite, co jej mam stiahnut?

pribinak
16. aug 2024

@petrakomenska to je zle položená otázka….ty si poloz otázku: ako naučít dcéru chrániť sa pred negatívami sociálnych sieti ?

ukgirls
16. aug 2024

moja ma whats app a snapchat .. ma tam skupinu deti z triedy ... ale vsetko pod kontrolou -kedze sa lubili porafat za blbosti -takze jej to uz kontrolujem ..

prasiatko30
16. aug 2024

Ziadna

martinmmartin
16. aug 2024

@ukgirls no ked ma snapchat tak jej nic neskontrolujes. Co tam vlozia tak to za urcity cas zmizne ked si neurobi screenshot a tebe ukaze akurat sväty obrazok panenky marie nech samu seba potlapkas ako ju dobre kontrolujes

kacena4
16. aug 2024

ziadna moja ma 14 a ziadnu nema, iba wats app kde si spolu s triednou riesia skolske veci

anjelicek26
16. aug 2024

Maju len whatsapp... ich to vobec tak neberie, ako nas matky 😅

tatiana149
16. aug 2024

Mám 3 deti. Každý má len mesenger. Majú tam každý svoju triedu aj učiteľku a som tam aj ja, aby mi nejako neušli info....čiže viem kde, ktorý píše. FB ich vôbec nezaujíma. Naši radšej von futbal hrajú.

ukgirls
16. aug 2024

@martinmmartin ked je na telefone ci tablete sedi hned vedla mna - takze ano skontrolujem .. nikdy nikde nedala obrazok jej osoby .. len si tam pisu .. takze dat dietatu socialnu siet znamnea aj doverovat mu ...

pinkgirl
16. aug 2024

Môj má skupinu spolužiaci z triedy, založila ju triedna učiteľka a pridávajú si info o ucive na WhatsApp. Má aj viber, tam si dohadujú kamaráti stretnutia.

alenka7777
16. aug 2024

Ziadna

svetlonos
17. aug 2024

Asi žiadna, ja mam dosť, keď tu píše 12 rocna. Tu sa riešia témy, ktoré decka nemaju co čítať.
Mne raz v dedskom klube v hoteli hovoril taky 11 rocny, aké fóra navštevuje a co tam číta. No nechapala som 🙈