Aké aplikácie vám uľahčia život?
Ahojte, rada by som sa dozvedela co zaujimave pouzivate vo svojich mobiloch co sa tyka appiek a dozvedela sa mozno kopec super tipov a rad, ako vyuzit tie ktore appky..a ako si mozno uľahčiť s nimi zivot🙂
Dakujeeem
@sasha871 appky sociálnych sietí, spotify, Klarna (na vernostné kartičky), appky obchodov (Lidl, Tesco, Kaufland, DM, …), Baby Daybook na trackovanie aktivít a míľnikov môjho dieťaťa, pracovné appky (Lightroom na úpravu fotiek, Capcut a Captions na videá, Business Suite, Manychat na správu sociálnych sieti), Lens na skenovanie dokumentov, Ubian na dopravu, …
navigacie : sygic, mapy, google maps, yanosik, waze
pocasie, yr, pocasieradar,windy, meteo pws
slovnaft
telka: skylink, vuplustv, netflix, max, antik
finacie: banky, poistovne, conseq
soc. siete tri plus telegram
nakupovanie, stocard, ali, alza, nase nakup. retazce a zahranicne
apky na ovladanie spotrebicov, meradla a finder dvb
hudba spotify, radia nase a zahranicne, wavelet eq
booking
cestovanie leo, pid litacka, dos
apky mobil. spolocnosti, kuriery a vela inych aplikacii
Bolt, wolt
google translate ...namieris fotak, napr. na text v knihe, preklad vidis o chvilu na obrazovke
Využívam appky obchodov (tesco, kaufland, lidl, dm, 101), 1Money, duolingo, family link, whatsapp, hangouts, calendar, menštruačný kalendár, mesenger, a potom len hry, ako puzzle, talk tom 😄, pou 🙈
Možno ešte mam viac, ale nevyužívam.
najviac vyuzivam len to co musim edupage 🙂 spotify a kde je moj muz, to nie je apka ale zdielame si navzajom polohu ( to vyuzivam denne nie aby som ho sledovala ale ci uz je/ nie je v tescu, ci uz je blizko domu s detmi atd) . v podstate nemam ziadnu vychytavku. som zvedava co napisu baby, rada sa inspirujem. Ale pre mba jenapr uzasna vec platit mobilom. Ked uz budeme moct mat doklady v apke bude uzasne nenosit so sebou penazenku.
Empik foto - z pohodlia domova si dáš vytlačiť fotky či už albumu alebo foroknihu vankúš hrnček atď.
Stocard - na vernostné kartičky
Pinterest - na inšpiráciu naozaj čohokoľvek
A už e-shopy hry a sociálne siete to ma každý podľa seba ako užitočnú appku by som to nenazvala každý využíva niečo iné. 🤷🏻♀️ Neviem načo tu dávate že máte messenger tesco a podobne 🤣
Z nespomenutých napr. appku "Ochrana zraku", ktorá mi po určitej dobe pripomína, aby požmurkám, pobehám očami do strán, pozriem niekam ďalej alebo si dám úplnú pauzu...
@sasha871 ja nerada stahujem kadeco,takze skor povyhadzujem co nechcem a co sa neda odinstalovat skryjem,, mam a vyuzivam : apku Ubian (kedze ako nesoferka, jazdim prevazne buso, je skvela, podla gps viem polohu busu), dobijam kartu,platim o stok..., samozrejme mam appku mojej banky, zdr.poistovne, edupage, dalej apku brejkomatu, messangra a whatsapp. To co pouzivam. Rozmyslam este nad apkou pre zlavove a klubove karty.
@wolf_ alo sa prosim vola ta apka?
Ahoj ja používam appky obchodov/Tesco,Lidl, Kaufland, Jednota,Billa,DM,Teta/ potom mám SweetTV,Voyo,Joj play... využívam RAR , sťahujem veľa kníh a čítam hlavne teraz v tehotenstve.... Knihy play, Martinus.....
Packetu a WhatsApp 😉
Facebook a iné u mňa nenájdeš,to nepoužívam niekoľko rokov 🙂

@sasha871 - kalorické tabuľky,, zľavové kartičky všetkých supermarketov, čerpacích staníc, zrkadlo, make-up cover, modlitebné appky, hry ako.magic balls alebo piknik, sociálne siete všetky, a ešte appky typu parkovanie, učíme sa cudzí jazyk, Duolingo, zdravie, spotify, a je ich určite viac len už si nespomínam..aha hej appky na strih videa a úpravu foto