Aké máte IQ, keď sledujete Farmu?
To skutočne niekto sleduje? Aké IQ máte? Robím si štatistiku. Ďakujem
Čo z toho keď bude vysoké, IQ keď EQ je pod bodom mrazu.
Je to zumpa. Aj ti ucinkujuci. A ti, co to sleduju su velmi nenarocni a jednoduchi. Staci? Chvalabohu, vo svojom okoli poznam len 1 cloveka, co taketo zumpoidne reality show sleduje. Klasicky dezolat-proti rusko, proti vakcina, proti Ua.... Preto to v tejto republike tak vyzera.
@stanulienkat :DD jasne zijeme tu v chudobe lebo ludia sleduju farmu :D Mám vysoku skolu som studovana ale farmu beriem ako oddychovku.. Nie kazdy ma rad slovenske akože vtipne serialy :D
Vyššie než priemer. A rada si pozriem aj Zámenu manželiek. A prečo? Láka ma pozerať ako iní žijú a konajú.
Toto je taka istá otázka ako keď mi jedna známa povedala, to máš aké IQ keď chodíš do kina iba na komédie alebo krimi? Lebo inteligentný človek chodí iba na filmy s posolstvom. 😀
🤣👍
@drakaria nepochopila 😘
@kukulienka999 aj ja som si to myslela, a vo väčšine sa mi to potvrdilo. Prihlásila som sa sem pre zábavu no niekedy mi tu je zle z tejto úrovne. Potvrdzujem čo sa vraví o koňovi, česť výnimkám. Bola som zvedavá, dozvedela som sa pravdu.
Otázka za 100 bodov. 😂😂😂 Tiež som nad tým rozmýšľala, keď som videla ukážky. 😅 Ja si myslím, že IQ mrazeného kurčaťa je o čosi vyššie. 😀
Hovori sa: "Ma IQ hupacieho konika." Ale ti, ktori pozeraju Farmu, nemaju ani IQ kopyta, z toho hupacieho konika.
Jednoznačne ľudia ktorí sledujú takéto trápne relácie napr. ako (Farma, Horná Dolná) musia byť v pásme debility, pozerať a očumovať druhých ludí ako sa strápňujú , ponižujú , to mi pripadá ako úroveň našich predkov napr. takí Homo erectus (a vraj ľudstvo napreduje )prepáčte smejem sa... ale toto ak niekoho naplna reality show , tak si myslím že to je veeeľmi jednoduchý človek, a je mi do plaču , lebo žial takých ľudí je strašne veľa ☹((
@petedea
@lucaluca78 vy ste naozaj vtipne. Mam iq cez 130 a obcas ma bavi to pozerat. Som vasa statisticka odchylka asi
nesledujem TV, vlastne sledujem ale programy si cielene vyberám - väčšinou dokumentárne, ktoré mi niečo dajú. V mojom okolí nemám ľudí ktorí to pozerajú (alebo sa nepriznajú 😂).

Sledovala som 14tu sériu celú cez voyo koli tomu že osobne poznám jednu súťažiacu ktorá ale dosť skoro vypadla, dopozerala som to dokonca, je to blbosť ale ked už som začala pozerať… 🙂)) Aké mám IQ netusim.