icon

Aké sú vaše skúsenosti s chatovaním na POKEC SK?

grizzly7
30. dec 2019

Ahojte, také odlahčenie, používate niekto alebo využívali ste portál Pokec sk na chatovanie? Negatívne aj pozitívne skúsenosti?

Strana
z2
mima172
30. dec 2019

@grizzly7 Teraz už tam samozrejme nechodím, príde mi to skôr taka sociálna sieť "pre mladších", no pred viac ako 7 rokmi som sa tam zoznámila s mužom, ktorý je od augusta 2019 môj manžel a čakáme prvé vytúžené babo. Čiže dá sa natrafiť aj na fajn človeka, no čo si pamätám tak drvivá väčšina boli skôr uchyláci, dokonca som mala veľmi zlú skúsenosť s jedným čudákom, čo ma sledoval, to mi nebolo všetko jedno veru.
Čiže isto sú tam aj fajn ľudia, no treba byť obozretný 🙂

mamulienka2
30. dec 2019

@patriq11 recept ako nájsť na internete,pokeci svoju polovičku u mňa nedopadol dobre.Sice som mala odtiaľ kedysi manžela...Všetko sa zdalo pekne.No aj s normálneho,inteligentného muža sa vykľulo ...Prežila som si peklo.Ja už vám mužom nerozumiem a som zhrozená.Preto som sa radšej z pokecu odhlásila.

patriq11
30. dec 2019

@mamulienka2 Však preto sa čudujem ako si môžu najsť tam niekoho. Ja som tam chodieval no ale samá ignoracia arogancia klamstvo a výsmech.

mamulienka2
30. dec 2019

@patriq11 neviem ale mám pocit,že som prekliata niekým.Co je moc,to je moc.Radsej sama do konca života ako ešte raz stretnúť takú beštiu hnusnu v mužskom rode.

patriq11
30. dec 2019

@mamulienka2 No ako čítam si na tom rovnako ako ja. Štastie sa otočilo chrbtom. Aj ked je samemu tazko ale lepšie ako sa trapit.

mamulienka2
30. dec 2019

@patriq11 už to zvládam dosť dlho sama,nejako som si zvykla a on chudáčik ,vždy bol aj bude,alkohol ho zmenil.Co sa dá robiť.

patriq11
30. dec 2019

@mamulienka2 Ja som už 3 roky sám ale aspon mám syna. Ten ma drží nad vodou. Ale ked je u ex tak je to tažke bez neho. Nejak tie dni prekonavam. Hádam raz sa to obrati na dobro

mamulienka2
30. dec 2019

@patriq11 máte striedavu starostlivosť?Či je zverený synček tebe do starostlivosti?Mrzí ma čím si si prešiel.Je to ťažké veru.Ja som s nimi dlhšie sama ale čo už .Tak to ma asi byť.

patriq11
30. dec 2019

@mamulienka2 Máme striedavú. To som bojoval ja za to. Takto mam aspoň jeho ked si ona našla ineho. Ja si ho nedám. Je to kusok zo mna aj ked sa trapím s ním. Je prváčik a tvrdohlavý.

mamulienka2
30. dec 2019

@patriq11 som rada,že i takýto muži existujú,ktorí majú záujem o svoje deti.Mojich deti sa to žiaľ netýka....Minulý rok som mala prváčika,viem,čo to je , keď je dieťa tvrdohlavé.Prajem ti všetko dobré aby si to všetko zvládal .

patriq11
30. dec 2019

@mamulienka2 Ďakujem Veľmi pekne. No snažim sa ho ohybať ako sa len dá. Ťiež ti prajem všetko dobré a neboj sa raz bude pri Vás stať muž a bude vas mat rad.

kristiii
30. dec 2019

@grizzly7 ja osobne nemám s pokecom dobré skúsenosti, každý sa tam hral na niečo ine, než o čo mu v skutočnosti šlo. Ale zas na druhej strane, to sa deje aj mimo pokecu

torysheer
Autor odpoveď zmazal
mamulienka2
10. jan 2020

@torysheer ahoj,škoda,že si nenapísala skôr,pred pár dňami som sa tam odhlásila.Ze mi do mesiaca zanikne.

gaaspi
22. jan 2020

Som na všetkýchto chatoch či už pokec, xchat, tinder, badoo, messenger... Tak všade sú všelijakí ľudia ako všade inde bežne. Tak je to dobré keď niekde dlho čakám tak si zapnem a pokecám...

peto0
Odpoveď bola odstránená
michaelka_
14. aug 2020

@grizzly7 Ja som na pokeci stretla snúbenca. Pozval ma na kávu, týždeň sme sa kamarátili a po týždni začali spolu chodiť. Bolo to pred rokom, doteraz sme spolu a plánujeme svadbu.

marcella6
14. aug 2020

Ja so sestrami sme sa tam skvele bavili na chlapov 😂 vytvorili sme si jeden falošný nick a "dohadovali" sme si stretka s mužmi. Opísali sme im kam majú prísť a oni nám opísali aké majú auto. Z okna sme sa na nich dívali ako tam stoja,čakajú a čakajú, samozrejme z pokecu sme sa odhlásili. Raz sme tám nalákali 3 naraz v jeden čas (jeden prišiel na pešo) potom sme videli ako jeden z auta vyšiel, išiel k tomu druhému s autom, debatovali a potom išli preč 😂 asi im to došlo... To boli časy 😁😁

om8ap
Autor odpoveď zmazal
om8ap
Autor odpoveď zmazal
marcella6
13. nov 2024

@om8ap o čom píšeš? Aká opička za euro? My sme sa s nimi nestretavali!

Strana
z2