Ako efektívne predávať oblečenie na bazáre?
Ahojte baby, idú vám predať veci tu na bazáriku? Mám tu oblečenie za dosť výhodne ceny no nič. Tak isto aj na tom nemenovanom. Veci sú v super stave. Tak neveim už ako to predať.
@personality v profile foto mám, no ostatné veci niesu odfotené na postave
Tak veci je strašne veľa po bazár och, ťažko dnes zaujať. 🙂
Pol roka som nič nepredala, poštovné je drahé, handier je prebytok. Skúšala si na stránke v , ktorej názov sa nesmie napísať?
@katica06 ano aj som ho spomínala v príspevku, no tak tak 2x za mesiac sa niečo predá
Mne to ide na tom nemenovanom. Nefotím na postave, ale fotím vždy na dennom svetle, na rovnakom mieste. Raz som nafotila večer a šaty tam trčali dlho. Inzeráty som vymazala, nafotila nanovo a predali sa za deň.. preto už nahadzujem len pekne nafotené. A inzeráty pridávam len ráno/dopoludnia a vždy viac naraz, väčšina sa tak rozpredá za dva dni.
@kavenkaa ja na postave nemám možnosť fotiť, lebo by to na mne vyzeralo ako plachta. Fotim na vešiaku s pekným pozadím. Ceny sú fakt do 5€ aj za značkové veci. Neveim už ako inak to nafotiť. Ešte sú ku každému aj vypísané miery.
Zalezi na tom, co predavas … zimne overaly a Softshellky atd idu stale … ak myslis pre deti
@olimuc myslím pre dospelých. Deti nemám
Tak dva krat do mesiaca je celkom ok. Neviem teda ako si to predstavujes, ze ci budes mat "objednavky" kazdy den. Vsak sa tym asi nezivis. Ani asi nemas nahodene desiatky ci dokonca stovky inzeratov.
@martinkatinka mám tam 120 inzerátov. Všetko v podstate nové. Sestra má toez a tá máva 2/3 objednávky za týždeň. Nechce sa mi to už doma skladovať, tak som myslela že to bude ako nejaky sekáč
Ja takisto za prvý týždeň som predala asi 12 veci a potom nič ..úplný útlm
A to tiež mám smiešne sumy,lebo keď si k tomu kupujúci pridajú poplatok pre v, poštovné, tak sa im to nakoniec nemusí pri výpredajových cenách v obchodoch ani oplatiť kupovať cez bazar
- u teba si moze niekto kupit za par eur + postovne, pricom si to neodskusa, nechyti material do ruky, nema zaruku
- v obchode si moze niekto kupit vo vypredajoch tiez za par eur, pricom si to odskusa, chyti material do ruky, ma zaruku
handier je plno, mozno budes uspesnejsia pri osobnom odbere, aspon to zaujemca vidi a neplati postovne
@brusnatanecnica mám 99% značkových veci za zlomky ceny. Čiže to niesu žiadne handry
@kittykat22 sú tam RL aj Kl nájde sa tam Armani, CK
My chodíme na blšáky, určite začnú na jar, tam predáme všetko, čo nepredáme darujeme..
Ľudia pochytajú, poskúšajú, máme veľké zrkadlo so sebou, aby sa videli..
Miesto stojí podľa m2 5-10€(na zimný tovar treba väčší)
Netrápila by som sa predávaním po jednom kuse, takto pár x do roka urobíme prievan v skriniach😃
@macatt to je super nápad
A super sa predávajú staré nabíjačky, telefóny, fotoaparáty, parfémy, kozmetika, bižutéria, knihy, hračky, kuchynské potreby, bicykel sme predali😅
@kittykat22 len ma zaujalo radenie. Pinko a Franchi su predsa drahsie a kvalitnejsie ako Lauren a Lagerfeld. Ci? Mozno teda skor menej zname v tychto koncinach, aspon Franchi.
Tu sa skor preda hm ako mayoral napr.
Tu to podla mna stagnuje kvoliˇpostovnemu, lebo darmo mas vyhodne ceny ale postovne vyjde cloveka na viac a to si uz potom moze kupit rovno novu vec
Veci od beznyh znaciek f&f, sinsay, pepco, kik sa nepredavaju kedze nova vec stoji u nich malo
Drahsie znacky sa predavaju viac. Ale ani to nie je super, niekedy nepredas ani s visackou za minimum ceny kedze trh je uz tak presyteny
Ja som vo V-ecku asi len mesiac, predala som 5 veci, ktore som tu na mk mala vyvesene mesiace
Skus zadat do popisov hashtagy
Ak mas napr zimna ciapka dopis do nazvu #zima #ciapka #deti #detska a ked si niekto nieco bude vyhladavat a zada toto vyskoci mu aj tvoja zimna ciapka
A nemam ani fotky na postave ani svpju fotku, hodnotenia dobre takze je to aj o stasti
Anonymka, prepac, ak sa ta to dotklo.
Ja pojem handry pouzivam vzdy miesto saty, oblecenie...
Poviem napr. : Idem oprat handry, doneste mi co este treba
Idem si kupit handry, nech mam v com ist na ples, ....
@kittykat22 hm, naozaj vec nazoru zjavne. Lagerfeld je u mna totalny low cost nekvalitny, to len ked vidim, tak ma svrbi cele telo. Teda bavime sa stale o pret a porter. Lauren je dochodcovska nuda, ale zato aspon kvalitu ma a to skrz vsetky kolekcie. A na nemenovanych bazaroch aj tak povacsinou najdes standardnu kolekciu, kde nove sako od Laurena je 300-500€ v obchode. Rovnako je to so vsetkym, mas kusy v tisicoch a mas kusy v stovkach pri vsetkych 4 uvedenych znackach.
autorka napis ako sa tam volas prip. mi posli spravu
pozriem to 🤣🙈
a mne sa dost osvedcilo pridat to neskor aj nanovo
akurat ze mam neskutocne vela knih a tie nanovo pridavat je utrpenie kedze sa tam vypisuje z nich snad vsetko
predam tiez tak 2 veci do mesiaca
handier je vela, predajcov vela, sekacov vela, novych handier vela. ponuka prevysuje dopyt, preto to nejde. ja sa teda priznam, ze ani na "onej" stranke moc nenakupujem, nejak sa mi tam tie veci nezvyknu pozdavat.
tiez predam tak 2-4 veci v poslednom case, kym pred niekolkymi rokmi som vedela na roznych strankach za pol roka celu skrinu rozpredat.
Aj mňa by zaujímal Tvoj bazár kľudne posli do správy meno
Kľudne môžeš aj mne

Ideálne na postave. A najlepšie keď máš v profile svoje fotky, ze záujemca vidí od koho kupuje. Napríklad.