icon

Ako funguje Spotify a ponúka aj slovenské skladby?

salome123
13. okt 2024

Ahojte, ako to prosím funguje? Nájdem tam všetky pesničky vrátane tých slovenských, prípadne starých československých?

gejb
13. okt 2024

@salome123 napríklad? Daj nejaku pesnicku a môžem sa ti pozrieť...ale podla mňa je tam naozaj všetko....

michaela789
13. okt 2024

Ten repertoár tam je enormný. Ale k dispozícii ho máš neobmedzene len v platenej verzii.
V bezplatnej je problém pustiť si pesničku, ktorú chceš, nedá sa v rámci albumu preskakovať, nenastavis ekvalizer, atď.. spotify má význam len keď za to mieniš platiť. Aspoň podľa mňa.

salome123
autor
13. okt 2024

@gejb no schválne... Václav Neckar kto vchadzi do tvych snu

salome123
autor
13. okt 2024

Môžem si tam vybrať napr. Že si chcem vypočuť celý album nejakého interpreta?

lija22
13. okt 2024

ano mozes si vybrat vsetko od vymyslu sveta ale ja tam napr neviem najst soundtrack Neberte nam princeznu 🙂

gejb
13. okt 2024

@salome123
Sú tam všetky jeho albumy, všetky pesničky...aj vyberovky, aj rôzne playlisty kde sa jeho pesničky nachádzajú...

salome123
autor
13. okt 2024

@gejb veľmi pekne ďakujem 😘

tinalia
13. okt 2024

@lija22 neberte nam princeznu Dežo Ursíny? Hned mi naslo

rozculena
13. okt 2024

@michaela789 mala som platený a mám aj neplatený.Nenašla som žiadny rozdiel,iba v neplatenej bývajú reklamy....ale dávno som žiadnu nemala.

michaela789
13. okt 2024

@rozculena šla som teraz vyskúšať. Pustilo mi dve 30s a jednu 15s reklamu, kým ma vôbec pustilo k hudbe.

Playlist, ktorý som si sama vytvorila a mám uložený v knižnici mi pustilo od random pesničky bez toho, aby som si vybrala, ktorú chcem vlastne počuť. Keď som sa chcela "preskákať" k tej, o ktorú som mala záujem, vyhodilo mi upozornenie, že hodinu nemôžem prepínať poradie piesní, lebo nie som premium a už som si vyčerpala 6 prepnutí pesničky 😃
Podľa mňa môj opis sedí. Nevravím, že nikomu neposluzi alebo že je to odpad appka... Ale v takejto obmedzenej verzii je tých nedostatkov na mňa dosť. Reklamy pochopím, ale že si ani nemôžem vybrať song...no neviem...ja si to buď zaplatím alebo nevyužívam vôbec.

ivanakal
14. okt 2024

@michaela789 presne tak. Ak nemas zaplatene, tak je to dost naprd, lebo ako pises par "preskakovani" pesniciek, ktore ma nezaujali a smola...

gejb
14. okt 2024

@michaela789 to znie že keď nemáš platenú verziu tak je to rovnaké ako počúvať rádio 😁 kopa kecov ktoré ta nezaujímajú, a pesničky ktoré nechceš počúvať

niekto2hy
14. okt 2024

Zas tá platená verzia nie je až taká drahá.

rozculena
14. okt 2024

@michaela789 to mi nikdy takéto niečo nevyskočilo 😨

rozculena
14. okt 2024

@gejb to nie je pravda,počúvam,čo chcem...