Ako lacno získať dáta do mobilu?
Mohli by ste mi prosim poradit ohladom ziskania dat?
Bola som zvyknuta pouzivat kopec dat, pretoze som bola na wifine v spolocnej domacnosti s priatelom.
Odstahovala som sa a precerpala data raz dva, mam v balicku 4 Gb a este som si dokupila 1Gb za 4€ a uz mam po 3 dnoch sms o precerpani 80% dat. Nemozem dva tyzdne dokupovat zakto, lebo sa nedoplatim za fakturu. Nevisim stale na mobile, ale vo volnej chvili nejaky fb, videa aj mojmu dietatku rozpravky, nieco sk precitam a data su fuc. Operatora mam orange. Mozem tam zavolat alebo zajst, ale v ponuke je vselico a ma z toho mis mas a preto by som chcela vase skusenosti. Dakujem pekne.
Domov wifi a potom budú stačiť aj 4 giga dát
WiFi
Alebo 4ka karta neodmedzené sms, volania, dáta 20€ mesačne
@arianna25 stiahni dieťaťu rozprávky do mobilu a nemusia ti ťahať dáta. Takto ťa to vyjde draho. Alebo výbav wifi a budeš mať pokoj.....
Dakujem velmi pekne za odpovede. Zistim si co vyjde wifi router alebo potom ta 4ka karta
A prosim vas mohli by ste mi nacrtnut kde ste si vy kupili s zadovazili router?
Ja neviem ako na to. Ze ci od svojho operatora, alebo volat do antiku alebo kupit v elektre a potom co? Ako ziskat signal wifi? Ja sa v tom vobec nevyznam a ani nechcem platit napr 100 eur za zavedenie internetu.
@arianna25 router kúpiš priamo v elektre... naprogramujes ho cez sieťový kábel priamo v PC, s informáciami v papieroch od dodávateľa internetu 🙂
Investovala by som do prípadného routra... bývam na 4 poschodí a wifi mi dosahuje na parkovisku pred bytovku. 👍🏼