icon

Ako lacno získať dáta do mobilu?

arianna25
20. sep 2020

Mohli by ste mi prosim poradit ohladom ziskania dat?
Bola som zvyknuta pouzivat kopec dat, pretoze som bola na wifine v spolocnej domacnosti s priatelom.
Odstahovala som sa a precerpala data raz dva, mam v balicku 4 Gb a este som si dokupila 1Gb za 4€ a uz mam po 3 dnoch sms o precerpani 80% dat. Nemozem dva tyzdne dokupovat zakto, lebo sa nedoplatim za fakturu. Nevisim stale na mobile, ale vo volnej chvili nejaky fb, videa aj mojmu dietatku rozpravky, nieco sk precitam a data su fuc. Operatora mam orange. Mozem tam zavolat alebo zajst, ale v ponuke je vselico a ma z toho mis mas a preto by som chcela vase skusenosti. Dakujem pekne.

sandra151
Autor odpoveď zmazal
janka_266
20. sep 2020

Domov wifi a potom budú stačiť aj 4 giga dát

ruzovapotvorka2
20. sep 2020

WiFi
Alebo 4ka karta neodmedzené sms, volania, dáta 20€ mesačne

martina1201
20. sep 2020

@arianna25 stiahni dieťaťu rozprávky do mobilu a nemusia ti ťahať dáta. Takto ťa to vyjde draho. Alebo výbav wifi a budeš mať pokoj.....

arianna25
autor
20. sep 2020

Dakujem velmi pekne za odpovede. Zistim si co vyjde wifi router alebo potom ta 4ka karta

arianna25
autor
21. sep 2020

A prosim vas mohli by ste mi nacrtnut kde ste si vy kupili s zadovazili router?

arianna25
autor
21. sep 2020

Ja neviem ako na to. Ze ci od svojho operatora, alebo volat do antiku alebo kupit v elektre a potom co? Ako ziskat signal wifi? Ja sa v tom vobec nevyznam a ani nechcem platit napr 100 eur za zavedenie internetu.

kirjaklambrid
21. sep 2020

@arianna25 router kúpiš priamo v elektre... naprogramujes ho cez sieťový kábel priamo v PC, s informáciami v papieroch od dodávateľa internetu 🙂
Investovala by som do prípadného routra... bývam na 4 poschodí a wifi mi dosahuje na parkovisku pred bytovku. 👍🏼