icon

Ako nájsť stránku na výklad snov?

mama4444
17. mar 2025

dobry den , aka stranka existuje na vyklad snov. popripade ak sa niekto vwnuje co znamena snivania sna :
STASTNA BEZIM NIECO VYBAVIT S BRUSKOM na aute mijhomex , stretnem jeho syna , tomu zakyvam s usmevom - A JE TO DIETA S BYVALYM PRIATELOM- ociidne v sne vyzera ze ked som na jeho aute sme opat spolu
( ….co sme realne v zivote teraz v opat kontakte ako kamarati po skoro 2 rokoch …) a cakam s nim vysnivanue dieta

dakujeem

enmery
17. mar 2025

Tak bývalý je teraz zase v tvojom živote ako kamarát a zároveň s ním čakáš vysnívané dieťa?Akoze vo sne?Som zmätená.
K snom-sny sú produktom mozgu pri jeho "upratovaní". Veci, ktoré riešime, trápia nás, tešia, chceme ich, ľútujeme, snívame o nich atď. Niekedy nám ostanú filmy Sny vôbec nič neznamenajú. Ak má človek nočné mory o tom istom napr ex alebo tak, pravdepodobne ma niečo nespracovane a jeho mozog sa to snaží "upratať". Že výklad snov🤦‍♀️
Pravdepodobne Tvojho ex spracovaného nemáš, aj keď si to neuvedomuješ a máš k nemu romantické city. A keďže ste opäť v kontakte Tvoj mozog upratuje a asi si túžila s ním mat to dieťa a rodinu. Pokiaľ k nemu nemáš vyriešené romantické city, opätovným kontaktom si iba ubližuješ.

tundra
17. mar 2025

@mama4444 🙈

rozculena
17. mar 2025

čo?

dadka1997
17. mar 2025

@mama4444 s ex si po 2 rokoch kamoska a cakas s nim dieta ? Teraz som sa stratila 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ sen neznamena nič, sníva sa ti to, na čo myslis, a čo je hlboko zakorenené v mysli .. nemá to žiaden význam

sticker
diewcatqoo
17. mar 2025

Ja rozmyslam, ze co za auto je mijhomex, ci to je nejaka nova cinska automobilka. Az potom mi doslo... 🤦‍♀️

oceanahory
17. mar 2025

@mama4444 Ja ti spravim vyklad...znamena to, ze tvoje podvedomie ti naznacuje bud, ze mas este stale nejake city k tvojmu ex alebo tvoja mysel iba reaguje zmetene na to, ze je znova sucastou tvojho zivota. 🤷
Ak si naivne myslis, ze sa ti sniva o novej stastnej buducnosti, tak budes asi sklamana.

mama4444
autor
17. mar 2025

@enmery dakujem 🙂