Ako nájsť stránku na výklad snov?
dobry den , aka stranka existuje na vyklad snov. popripade ak sa niekto vwnuje co znamena snivania sna :
STASTNA BEZIM NIECO VYBAVIT S BRUSKOM na aute mijhomex , stretnem jeho syna , tomu zakyvam s usmevom - A JE TO DIETA S BYVALYM PRIATELOM- ociidne v sne vyzera ze ked som na jeho aute sme opat spolu
( ….co sme realne v zivote teraz v opat kontakte ako kamarati po skoro 2 rokoch …) a cakam s nim vysnivanue dieta
dakujeem
čo?
Ja rozmyslam, ze co za auto je mijhomex, ci to je nejaka nova cinska automobilka. Az potom mi doslo... 🤦♀️
@mama4444 Ja ti spravim vyklad...znamena to, ze tvoje podvedomie ti naznacuje bud, ze mas este stale nejake city k tvojmu ex alebo tvoja mysel iba reaguje zmetene na to, ze je znova sucastou tvojho zivota. 🤷
Ak si naivne myslis, ze sa ti sniva o novej stastnej buducnosti, tak budes asi sklamana.

Tak bývalý je teraz zase v tvojom živote ako kamarát a zároveň s ním čakáš vysnívané dieťa?Akoze vo sne?Som zmätená.
K snom-sny sú produktom mozgu pri jeho "upratovaní". Veci, ktoré riešime, trápia nás, tešia, chceme ich, ľútujeme, snívame o nich atď. Niekedy nám ostanú filmy Sny vôbec nič neznamenajú. Ak má človek nočné mory o tom istom napr ex alebo tak, pravdepodobne ma niečo nespracovane a jeho mozog sa to snaží "upratať". Že výklad snov🤦♀️
Pravdepodobne Tvojho ex spracovaného nemáš, aj keď si to neuvedomuješ a máš k nemu romantické city. A keďže ste opäť v kontakte Tvoj mozog upratuje a asi si túžila s ním mat to dieťa a rodinu. Pokiaľ k nemu nemáš vyriešené romantické city, opätovným kontaktom si iba ubližuješ.