icon

Ako nastaviť reklamu na Facebooku a Instagrame krok za krokom?

4. máj 2025

ahojte,
chcela by som spravit reklamu na fb ( aj insta?) ale absolutne neviem ako to funguje s budgetom. viem, ze treba fotku, nejaky popis reklamy a robit zo z fb managera cize z firemneho akoby profilu. to vsetko viem,ale bojim sa, aby mi nestahovali z karte peniaze,ked j utam raz zadam, tam vzdy pytaju kartu udaje a pod. mam na karte celkovo dost penazi, a ked vidim, ze napr na tyzden dam reklamu,kazdy den mi nieco stiahnu. ja som ale citala vo vela recenziach ze niekedy stahuju aj potom z karty peniaze alebo ze reklame neprestan sama od seba po tyzdni, velmi sa toho obavam, co s tym? dakujem niekto znaly? prvykrat to idem robit, robim jogu tak chcem reklamu si spravit takto, dakujem

taisu
4. máj 2025

najprv si pozri nejaký kurz o reklame na FB na YouTube, je ich tam veľa rôznych, napríklad tento je dobrý

https://www.youtube.com/watch?v=72CkB38EfRM
taisu
4. máj 2025

Pri nových účtoch fb stahuje peniaze postupne, ako beží reklama – najprv dve eurá, potom 4, potom 10 atď. Ak zastavíš reklamu pred dosiahnutím ďalšej sumy, fb tieto peniaze stiahne niekoľko dní po ukončení reklamy.

autor
4. máj 2025
@taisu

Pri nových účtoch fb stahuje peniaze postupne, ako beží reklama – najprv dve eurá, potom 4, potom 10 atď. Ak zastavíš reklamu pred dosiahnutím ďalšej sumy, fb tieto peniaze stiahne niekoľko dní po ukončení reklamy.

@taisu nemam.nov ucet

erika7102
6. máj 2025

Marketing - to isté ako google ads. Podľa toho koľko uživateľov na tvoju reklamu klikne - toľko peňazí ti facebook naúčtuje. Pozri si video na youtube