Ako nastaviť reklamu na Facebooku a Instagrame krok za krokom?
ahojte,
chcela by som spravit reklamu na fb ( aj insta?) ale absolutne neviem ako to funguje s budgetom. viem, ze treba fotku, nejaky popis reklamy a robit zo z fb managera cize z firemneho akoby profilu. to vsetko viem,ale bojim sa, aby mi nestahovali z karte peniaze,ked j utam raz zadam, tam vzdy pytaju kartu udaje a pod. mam na karte celkovo dost penazi, a ked vidim, ze napr na tyzden dam reklamu,kazdy den mi nieco stiahnu. ja som ale citala vo vela recenziach ze niekedy stahuju aj potom z karty peniaze alebo ze reklame neprestan sama od seba po tyzdni, velmi sa toho obavam, co s tym? dakujem niekto znaly? prvykrat to idem robit, robim jogu tak chcem reklamu si spravit takto, dakujem
Pri nových účtoch fb stahuje peniaze postupne, ako beží reklama – najprv dve eurá, potom 4, potom 10 atď. Ak zastavíš reklamu pred dosiahnutím ďalšej sumy, fb tieto peniaze stiahne niekoľko dní po ukončení reklamy.
Pri nových účtoch fb stahuje peniaze postupne, ako beží reklama – najprv dve eurá, potom 4, potom 10 atď. Ak zastavíš reklamu pred dosiahnutím ďalšej sumy, fb tieto peniaze stiahne niekoľko dní po ukončení reklamy.
@taisu nemam.nov ucet
Marketing - to isté ako google ads. Podľa toho koľko uživateľov na tvoju reklamu klikne - toľko peňazí ti facebook naúčtuje. Pozri si video na youtube

najprv si pozri nejaký kurz o reklame na FB na YouTube, je ich tam veľa rôznych, napríklad tento je dobrý
https://www.youtube.com/watch?v=72CkB38EfRM