Ako odpovedať anonymne na fóre?
to je daka novinka ze uz sa da vystupovat anonymne? respektive, odpovedat anonymne?
to sa da nastavit dako pri odpovedani, aby nebolo vidno meno a kto reaguje na temu?
Keď píšeš komentár, vieš označiť Odošli anonymne
@anonym_11abf5 to je daka novinka ze?
@anonym_11abf5 ja tu také nevidím napríklad 🤔 iba fotka, nálepka alebo "odošli"
Ano, novinka
Ano, novinka
@vero2802 aha uz to vidim aj ja,.
@anonym_bddf5c a to je na co dobre?
@vero2802 aha uz to vidim aj ja,.
@anonym_bddf5c a to je na co dobre?
@anonym_autor na otazky anonyma mozes odpovedat rovnako anonymne. Win - win pre obidve strany
@anonym_autor a ty prečo vystupuješ ako anonym? načo je to dobré?
@nikaeli je rozdiel anonymne polozit otazku, a ine je ked odpovedas niekomu na jeho temu. nemyslis?
@patka06 áno, už to tu mám aj ja, len som musela nanovo spustiť appku 😁
Ale aj tak rozmýšľam na čo mi to bude vlastne 🤔😂
@vero2802 niekto sa hanbi za svoje nazory a nechce vystupovat verejne. alebo mozno na to, aby zbytocne hanobil inych ludi bez toho, aby nan mohli ukazovat prstom, ze on je ten zly. takto sa vytvara pole na nekonciace diskusie.
@nikaeli je rozdiel anonymne polozit otazku, a ine je ked odpovedas niekomu na jeho temu. nemyslis?
@anonym_autor nemyslím. Zvlášť pri takej otázke ako je táto. Chápem to pri osobných, či intímnych témach, ale toto? sa hanbíš sama za seba, či aký máš problém opýtať sa neanonymne? drvivá väčšina užívateľov ťa aj tak nepozná 🤷🏻♀️
@anonym_autor nemyslím. Zvlášť pri takej otázke ako je táto. Chápem to pri osobných, či intímnych témach, ale toto? sa hanbíš sama za seba, či aký máš problém opýtať sa neanonymne? drvivá väčšina užívateľov ťa aj tak nepozná 🤷🏻♀️
@nikaeli este ze je sloboda zitia a volby. ja som sa tak rozhodla.
@vero2802 niekto sa hanbi za svoje nazory a nechce vystupovat verejne. alebo mozno na to, aby zbytocne hanobil inych ludi bez toho, aby nan mohli ukazovat prstom, ze on je ten zly. takto sa vytvara pole na nekonciace diskusie.
@anonym_autor akože je pravda, že pri niektorých otázkach sa anonymita naozaj hodí, no pri odpovediach fakt neviem 🤔 ale tak niekomu to asi naozaj pomôže vyjadriť názor, máš pravdu
@anonym_autor rešpektujem tvoje rozhodnutie.. zareagovala som iba preto, že v tomto kontexte znie tvoja otázka 'na čo je to dobré' dosť divne 🤷🏻♀️ prepáč
@nikaeli ano, ja som otazku polozila. ale na moju temu anonymne. ine je odpovedat anonymne na temu dakoho ineho, si myslim.
ale v konecnom dosledku, chapem ze to pride dakomu na rovnako. lebo anonym ako anonym
@anonym_autor Ja si praveze myslim, ze to je dobra moznost. Obcas sa tu niekto pride poradit s vecou, na ktoru by som aj odpoved mala, ale verejne ju nenapisem, nie kvoli sebe, ale kvoli niekomu z mojho okolia. Jedna vec je, co napisem o sebe, ale ina vec je napisat odpoved, ktora zverejnuje nieco citlive o niekom blizkom. Zatial som moznost anonymnej odpovede nevyuzila, ale je mozne, ze sporadicky vyuzijem.
@anonym_autor akože je pravda, že pri niektorých otázkach sa anonymita naozaj hodí, no pri odpovediach fakt neviem 🤔 ale tak niekomu to asi naozaj pomôže vyjadriť názor, máš pravdu
@vero2802 no napríklad je tu teraz téma ako často majú partneri sex, tak určite viac ľudí sa vyjadrí, ked je možnosť anonymne odpovedať
@vero2802 no napríklad je tu teraz téma ako často majú partneri sex, tak určite viac ľudí sa vyjadrí, ked je možnosť anonymne odpovedať
@anos18 hej, uztsom si to čítala, zaujímavá téma a zistila som, že my dvaja na Tom nie sme zle ako som si myslela 😁 aj som pozerala že ozaj dosť anonymných odpovedí, čiže už už rozumiem na čo je to dobré 😉
Skúška skúška 🥳😀
Myslím si, že po tomto ešte viac klesne úroveň tohto fóra.
@anonym_autor je taká možnosť všimol som si vcera prvý krát ,že v príspevku ľudia vyčítali jednému anonymovi veľmi škaredú reakciu jednej dáme so smútkom. A hľadám jeho škaredý príspevok a nevedel som ho nájsť. A hovorím si, asi ho zmazal admin bez stopy. A dnes ráno vidím, že sa tu bavíte o tejto možnosti a ona skutocne existuje. Tak si to dávam dokopy a m.koník si asi nechal možnosť vymazať bez stopy nevhodné anonymne príspevky. Tým by mohol zachovať úroveň fóra a súčasne umožniť ľuďom odpovedať anonymne. Myslím, že je to dobrá vec. Ja tu napríklad nemám svoje osobné údaje, ale píšem tu často, takže som taký polo-anonym. Ale sú tu mamičky, čo majú v profile osobné údaje a chceli by odpovedať na chúlostivé anonymné otázky anonymne. Tak pre ne je to asi určené. Uvidíme.
@anonym_autor Ja si praveze myslim, ze to je dobra moznost. Obcas sa tu niekto pride poradit s vecou, na ktoru by som aj odpoved mala, ale verejne ju nenapisem, nie kvoli sebe, ale kvoli niekomu z mojho okolia. Jedna vec je, co napisem o sebe, ale ina vec je napisat odpoved, ktora zverejnuje nieco citlive o niekom blizkom. Zatial som moznost anonymnej odpovede nevyuzila, ale je mozne, ze sporadicky vyuzijem.
@marianarem áno. Keď som si tu vytváral profil, urobil som ho anonymný. Moje kolegyne tu chodia a ja som sa chcel vyjadrit k veciam ohľadom úzkostí, ktoré som mal. Preto som si urobil profil v podstate anonymný. Nechcem aby o mne po firme si šuškali. Ale keď ty si to neurobila, tak ti verím, že si musela veľmi rozmýšľať, na čo budeš reagovať.
@vero2802 tak niekedy chce autor odpoved na otazku, mali ste milenca? A podobne :D tak niektori mozno prispeju ako anonym
Skúška mikrofónu
wow... to tu ešte len teraz bude somarín 😀
Skúška mikrofónu
@anonym_09d8ae skúška skúška, príde ti aj upozornenie?
@marianarem áno. Keď som si tu vytváral profil, urobil som ho anonymný. Moje kolegyne tu chodia a ja som sa chcel vyjadrit k veciam ohľadom úzkostí, ktoré som mal. Preto som si urobil profil v podstate anonymný. Nechcem aby o mne po firme si šuškali. Ale keď ty si to neurobila, tak ti verím, že si musela veľmi rozmýšľať, na čo budeš reagovať.
@slovakboy Vidis, a pritom tvoje prispevky su take, ze sa za ne praveze vobec netreba hanbit, skor naopak 🙂 A tiez, ktovie kolko kolegyn ma uzkosti tiez a tiez to taja 🙂 Moja skusenost je, ze odkedy som bola na lieceni na psychiatrii, tak vela ludi nabralo odvahu a povedali mi o svojich problemoch. Psychickych, ale aj inych zdravotnych, alebo potraty, manzelske problemy a podobne. Az mi to prislo trochu smutne, kolko ludi sa v tichosti trapi a povedia to len psychiatrickemu pacientovi, lebo si myslia, ze ich inak nikto neprijme.
@slovakboy Vidis, a pritom tvoje prispevky su take, ze sa za ne praveze vobec netreba hanbit, skor naopak 🙂 A tiez, ktovie kolko kolegyn ma uzkosti tiez a tiez to taja 🙂 Moja skusenost je, ze odkedy som bola na lieceni na psychiatrii, tak vela ludi nabralo odvahu a povedali mi o svojich problemoch. Psychickych, ale aj inych zdravotnych, alebo potraty, manzelske problemy a podobne. Az mi to prislo trochu smutne, kolko ludi sa v tichosti trapi a povedia to len psychiatrickemu pacientovi, lebo si myslia, ze ich inak nikto neprijme.