icon

Ako označiť všetky správy v aplikácii Gmail?

emmli
28. sep 2024

Ahojte potrebujem pomôct/poradiť používam normálne aplikáciu gmail a nikdy som tam neotvarala emali iba nejaké ktore som vedela že treba, problem je v tom že keď som na domovskej obrazovke pri tej appke je to čislo (fotka) a mne to vadí. Neviete co z tym? Viem z tym vobec niečo urobiť?
Napr. nejak všetky tie emaily označit a dať že “označit ako prečitane”
Dúfam že som to vysvetlita dobre
Ďakujem

Ako označiť všetky správy v aplikácii Gmail?
kacena4
28. sep 2024

daju sa vsetky vymazat

emmli
autor
28. sep 2024

@kacena4 a akoo

t1nusa
28. sep 2024

poteším ťa, keď ti poviem že máš nižšie číslo ako ja? 😂😂

emmli
autor
28. sep 2024

@t1nusa aj ano😂

h2
29. sep 2024

Preboha, ľudia, na čo to v tom maili držíte? Také množstvo neprečítaných mailov! Či snaha o nejaký rekord? Vymazať, zbytočne zaberajú miesto.

taktotedanie
29. sep 2024

Brat ma vyse 11 000 😂

t1nusa
29. sep 2024

@h2 ja napr. nemám čas na triedenie starých emailov, nové si už triedim a vymazávam hneď ako mi niečo príde 😊

niekto2hy
29. sep 2024

@h2 Nie,nezabera vela miesta.😎

akvi
29. sep 2024

Hm, no pekne sadnúť a vytriedit. 😅🙈 Ja som tiež na to dlabala, ale ako jedného dňa obmedzili kapacitu, tak som sa musela prinútiť. Inak je to vcelku fajn očista, normálne som si to užila 😂😂

janulik2008
29. sep 2024

Ja som mala take odhodlanie ze maily zmazem ale rychlo som si to rozmyslela lebo pri mojom stasti by som aj dolezite vymazala 🤐🤣🤣🤣🤣

akvi
29. sep 2024

@janulik2008 no ja som to triedila snáď týždeň 😅🙈🙈 Lebo presne tam mám aj veci, ktoré nechcem stratiť. Už len také faktúry napríklad. Ma šokoval minule jeden eshop, reklamovala som vec a že mám poslať faktúru, tú, čo mi poslali mailom pred rokom a pol. 😯🙄🤔🙈 No som čumela na nich, že či to myslia vážne, nakoniec som to ukecala, lebo bolo aj bez faktúry jasné, že je to od nich.

rozculena
29. sep 2024

ja nechápem😨
prečítam,vymažem.
ak je tam faktúra,stiahnem a uložím do priečinka,kde mám faktúry.
Akože prečo si nechávate toľko emailov?

emmli
autor
29. sep 2024

@rozculena mne chodia už asi od roku 2021. Ešte niesom ani dospelá chodia mi len nejaké hlúposti takže to nečítam.

rozculena
29. sep 2024

@emmli aké hlúposti? Hlúposti chodia predsa do spamu,gmail má super filter na spam.To je jedno,že to nečítaš,ale prečo to nevymazávaš?

janulik2008
29. sep 2024

@akvi ja sa chcem do toho pustiť len teda kedy nvm 😀 u mňa je problém ten že mi chodia maily asi odvšadiaľ a plno reklám ale napr výplatne pásky si už dávam ako dôležité 😀😀😀

akvi
29. sep 2024

@janulik2008 reklamy sa dajú v gmaile odčleniť, aj siete, to je super pomoc.