Ako pridať foto príspevok do albumu na Facebooku?
Ahojte. Dá sa nejako už dávnejšie uverejnený príspevok - fotky dať do albumu? Keď si otvorím príspevok s fotkami a dám upraviť nie je tam v ponuke pridať do albumu. Je nejaký spôsob ako to spraviť?
Ďakujem
Fotky, Albumy (klik), + Pridať do albumu Upload Photos or Videos ,(klik) vložiť foto, ktoré chceš pridať, v modrom obdlžniku Pridať do albumu (klik)
@isis234 ibaže to mi vyskočí okno so súbormi v PC
Kde máš uložené foto V PC? To rozklikni a vyber ktorú chceš zdielať. Vpravo dolu máš možnosť ju uverejniť.
Kde máš uložené foto V PC? To rozklikni a vyber ktorú chceš zdielať. Vpravo dolu máš možnosť ju uverejniť.
@isis234 ale ja nechcem pridať foto 🤦🏻♀️ ja chcem už dávnejšie pridané fotky - existujúci príspevok, dať do albumu
Klik na foto, v príspevku, ulož si ich do pc a potom otvor album a tak ich tam vlož.
Pýtaš sa na dávne fotky, ako pridať do albumu. Musíš jednotlivo
Klik na foto, v príspevku, ulož si ich do pc a potom otvor album a tak ich tam vlož.
Pýtaš sa na dávne fotky, ako pridať do albumu. Musíš jednotlivo
@isis234 ehm... 🤦🏻♀️
Chcem existujúci príspevok vložiť do albumu... Vidím, že nerozumieš...
článok s fotkou... ty nerozumieš čo máš robiť
článok s fotkou... ty nerozumieš čo máš robiť
@isis234 ja rozumiem, ty si nepochopila, že chcem už dávnejšie uverejnené fotky - príspevok dať do albumu. Nedala som pri uverejňovaní, chcem teraz. Na čo mám pridávať nanovo starú vec??? Ak sa to nedá stačilo jednoducho odpovedať na moju otázku jednoduché "nie" 🤦🏻♀️🤦🏻♀️

Fotky, Albumy (klik), + Pridať do albumu Upload Photos or Videos ,(klik) vložiť foto, ktoré chceš pridať, v modrom obdlžniku Pridať do albumu (klik)